|
|
|
|
Posted: Wed Dec 12, 2007 1:58 pm
Oi Dana Dana Och jakie wszystko piekne jest! xD Nie ma to jak zjesc 4 pomarancze! Przedawkowalam emo ble D; gardło by mnie bolało, poza tym pomarańcze to bardzo wychładzające są.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 12, 2007 2:04 pm
Terrorystka Frania Oi Dana Dana Och jakie wszystko piekne jest! xD Nie ma to jak zjesc 4 pomarancze! Przedawkowalam emo ble D; gardło by mnie bolało, poza tym pomarańcze to bardzo wychładzające są. ja uwielbiam pomarancze i wole zjesc wlasnie je niz jakas czekolade >,> bly... Dzis ludzie byli zszokowani, ze pije pepsi! xD Kurcze... ze lubie sie zdrowo odzywiac nie znaczy, ze pepsi raz na ruski rok napic sie nie moge
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 12, 2007 2:06 pm
pepsi jest najgorszym napojem tego swiata D: *krzywi sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 12, 2007 2:07 pm
Oi Dana Dana Terrorystka Frania Oi Dana Dana Och jakie wszystko piekne jest! xD Nie ma to jak zjesc 4 pomarancze! Przedawkowalam emo ble D; gardło by mnie bolało, poza tym pomarańcze to bardzo wychładzające są. ja uwielbiam pomarancze i wole zjesc wlasnie je niz jakas czekolade >,> bly... Dzis ludzie byli zszokowani, ze pije pepsi! xD Kurcze... ze lubie sie zdrowo odzywiac nie znaczy, ze pepsi raz na ruski rok napic sie nie moge lol ja z owoców to ananasy i banany ; ) i powiem Ci, że mam puszke ananasa! *idzie do kuchni po szwoją zdobycz*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 12, 2007 2:08 pm
Terrorystka Frania Oi Dana Dana Terrorystka Frania Oi Dana Dana Och jakie wszystko piekne jest! xD Nie ma to jak zjesc 4 pomarancze! Przedawkowalam emo ble D; gardło by mnie bolało, poza tym pomarańcze to bardzo wychładzające są. ja uwielbiam pomarancze i wole zjesc wlasnie je niz jakas czekolade >,> bly... Dzis ludzie byli zszokowani, ze pije pepsi! xD Kurcze... ze lubie sie zdrowo odzywiac nie znaczy, ze pepsi raz na ruski rok napic sie nie moge lol ja z owoców to ananasy i banany ; ) i powiem Ci, że mam puszke ananasa! *idzie do kuchni po szwoją zdobycz* *idzie za nia* @.@ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 12, 2007 2:10 pm
Terrorystka Frania Oi Dana Dana Terrorystka Frania Oi Dana Dana Och jakie wszystko piekne jest! xD Nie ma to jak zjesc 4 pomarancze! Przedawkowalam emo ble D; gardło by mnie bolało, poza tym pomarańcze to bardzo wychładzające są. ja uwielbiam pomarancze i wole zjesc wlasnie je niz jakas czekolade >,> bly... Dzis ludzie byli zszokowani, ze pije pepsi! xD Kurcze... ze lubie sie zdrowo odzywiac nie znaczy, ze pepsi raz na ruski rok napic sie nie moge lol ja z owoców to ananasy i banany ; ) i powiem Ci, że mam puszke ananasa! *idzie do kuchni po szwoją zdobycz* fuju! ananas! serdecznie go nie lubie.... chyba, ze swiezy, badz z kurczakiem, brzoskiwinia i kukurydza x3 wole pepsi od coli
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 12, 2007 2:11 pm
Lethiel pepsi jest najgorszym napojem tego swiata D: *krzywi sie* jak dla mnie mirinda i fanta D; a njagorsze zło gazowane to.... mountain dew ! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 12, 2007 2:13 pm
*kladzie sie na podłodze otwiera puszke ananesa przed soba i delektuje sie ananasowymi kosteczkami* mruuu ^3^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 12, 2007 2:15 pm
Oi Dana Dana fuju! ananas! serdecznie go nie lubie.... chyba, ze swiezy, badz z kurczakiem, brzoskiwinia i kukurydza x3 wole pepsi od coli dziwne, te twoje pomarancze tez nie sa zwykle świeże ; p
a kukurydza o tak! własnie, musze mamie powiedzieć, żeby kupiła kukurydze : )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 12, 2007 2:16 pm
Terrorystka Frania Lethiel pepsi jest najgorszym napojem tego swiata D: *krzywi sie* jak dla mnie mirinda i fanta D; a njagorsze zło gazowane to.... mountain dew ! gonk sam slodzik domokun *lypie na nia z drugiego konca pokoju* F U J emo chociaz gorszym owocem jest kaki gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 12, 2007 2:19 pm
Terrorystka Frania Lethiel pepsi jest najgorszym napojem tego swiata D: *krzywi sie* jak dla mnie mirinda i fanta D; a njagorsze zło gazowane to.... mountain dew ! gonk o fuuu... mountain dew xP podobnie jak pepsi sprawia ze moje kubki smakowe wolaja o pomoc gonk
*zaglada jej dyskretnie do puszki sliniac sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 12, 2007 2:19 pm
Terrorystka Frania Oi Dana Dana fuju! ananas! serdecznie go nie lubie.... chyba, ze swiezy, badz z kurczakiem, brzoskiwinia i kukurydza x3 wole pepsi od coli dziwne, te twoje pomarancze tez nie sa zwykle świeże ; p
a kukurydza o tak! własnie, musze mamie powiedzieć, żeby kupiła kukurydze : ) w szkole cala puszke potrafie wciagnac. Pyszna. Pora isc spac. Gema z wami. Branoc 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 12, 2007 2:25 pm
Lethiel Terrorystka Frania Lethiel pepsi jest najgorszym napojem tego swiata D: *krzywi sie* jak dla mnie mirinda i fanta D; a njagorsze zło gazowane to.... mountain dew ! gonk o fuuu... mountain dew xP podobnie jak pepsi sprawia ze moje kubki smakowe wolaja o pomoc gonk
*zaglada jej dyskretnie do puszki sliniac sie* *dzieli sie z nia puszka*
Aidanna, najgorszy owoc na świecie po prostu bez smaku to melon. nie znosze go i nie wiem jak inni moga go jeść! D;
8zjada kosteczke ananasa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 12, 2007 2:28 pm
Terrorystka Frania Lethiel Terrorystka Frania Lethiel pepsi jest najgorszym napojem tego swiata D: *krzywi sie* jak dla mnie mirinda i fanta D; a njagorsze zło gazowane to.... mountain dew ! gonk o fuuu... mountain dew xP podobnie jak pepsi sprawia ze moje kubki smakowe wolaja o pomoc gonk
*zaglada jej dyskretnie do puszki sliniac sie* *dzieli sie z nia puszka*
Aidanna, najgorszy owoc na świecie po prostu bez smaku to melon. nie znosze go i nie wiem jak inni moga go jeść! D;
8zjada kosteczke ananasa* *oglada puszke* wolalabym ananasa emo xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|