|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 9:22 am
~~lena-undesaid~~ tsaaa. ja dostałam dzisiaj cynk, że moja geograficzka stwierdziła w jednej klasie że nie zrobi nam spr z meteorologii, ale oni mają nic nie mówić, a my się mamy uczyć ninja I wrobili mnie w granie na rynku na jakimś pieprzonym festynie _ _" sweatdrop XD nunu.... Z przyjaciolmi mam szanse do sopotu na barowe granie wyjechac w wakacje ale nie wiem na ile to wypali... Hmmmm Haba haba...... Duzo ach duzo czasu Cie nie widzialem :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 9:23 am
a ile razy się w ogóle widzieliśmy xD? dwa? ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 9:27 am
ja tez juz zyje swietami... ;D tylko ten caly piekny nastroj przedswiateczny psuje mi szkolaaa :< echh.. ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 9:29 am
~~lena-undesaid~~ a ile razy się w ogóle widzieliśmy xD? dwa? ;p ehh...nuuu... i to dawnoo... za wczesnomlodzienczych lat XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 9:29 am
ja własnie świętami nie żyję >.> nie wiem, jakoś tego ejszcze nie czuję. szkołą w sumie też wybitnie nie żyję, nie jest źle. xDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 9:31 am
jamaican_spirit ja tez juz zyje swietami... ;D tylko ten caly piekny nastroj przedswiateczny psuje mi szkolaaa :< echh.. ;P a dla mnie swiat moze nie byc. Wogole nie ma juz tej atmosfery przez cala komercje. Poza tym nawet nie spedze ich w gronie rodzinnym. Dzien jak dzien bedzie i tyle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 9:31 am
~~lena-undesaid~~ ja własnie świętami nie żyję >.> nie wiem, jakoś tego ejszcze nie czuję. szkołą w sumie też wybitnie nie żyję, nie jest źle. xDDD muzyka z nightmera, wylaczone swiatelko, swieczka i mialem swiateczny nastroj w pazdizerniku XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 11:17 am
ankaaaaa czemu masz na takim beznadziejstwie fotologoooo ; D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 2:10 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 2:12 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 2:15 pm
*maca glowe* o.o.. jakie wlochate ! o: xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 2:24 pm
Lethiel *maca glowe* o.o.. jakie wlochate ! o: xD tak, to ja, tylko nie macaj juz moich posladkow mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 2:32 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel *maca glowe* o.o.. jakie wlochate ! o: xD tak, to ja, tylko nie macaj juz moich posladkow mrgreen *mac mac* uh ? >.> *zdejmuje go z glowy i przytula* mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 2:33 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel *maca glowe* o.o.. jakie wlochate ! o: xD tak, to ja, tylko nie macaj juz moich posladkow mrgreen *mac mac* uh ? >.> *zdejmuje go z glowy i przytula* mrgreen heart no co tam slychac dobrego :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 2:48 pm
Lavagetas_heqetai no co tam slychac dobrego :> dobrego ? hm...... um..... yyyyy... to moze... a tak ! mialam bad hair day czyli szopa.. ale postalam troche na deszczu i teraz sie ujazmily i ladnie kreca ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|