|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 8:57 am
Iael Ania? O___O kopeeee laat XD co tam slychac? cześć cześć, tak, Ania xD nic szczególnego, wlaze tu teraz z kompletnych nudów i checi robienia czegokolwiek poza tym co powinnam ninja a u cie ;D?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 8:58 am
Oi Dana Dana *wybucha smiechem* ah te danonki i wesole lekcje fakultetow z biologi. Kurde... glupawke zlapalam Ja mam faki dopiero po swietach surprised Swieta... eh zyje juz tym wolnym XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 9:00 am
Omega Sun Rin_Youkai o, hej Omis, cos taka radosna smile Wlasciwie trudno powiedziec. Ostatnio mam strasznie dobry humor bez powodu heart JAA WIEEEM!! SWIETA SWIETAA IDA SWIEEEEEEEETAAAAAAAAAAAAAAAAA biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 9:00 am
Omega Sun Rin_Youkai o, hej Omis, cos taka radosna smile Wlasciwie trudno powiedziec. Ostatnio mam strasznie dobry humor bez powodu heart o____________O * wyciaga do niej łapczywie rece* oddaj mi go troche emo No prosze, wszyscy wysiadaja z lenistwa, a Omi tryska radoscia smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 9:01 am
Rin_Youkai Opcy: a te zaokraglenia to nie wiem skad sie wziely XD x_x ... Mikolaj mi przyniosł XD Chyba wybiore sie na badanie krwi wink hmm. Mikołaj wie co to satysfakcja zawodowa... cool no ale to trzba do takiego specjalnego lekarza isc wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 9:01 am
Rin_Youkai Oi Dana Dana *wybucha smiechem* ah te danonki i wesole lekcje fakultetow z biologi. Kurde... glupawke zlapalam Ja mam faki dopiero po swietach surprised Swieta... eh zyje juz tym wolnym XD my mamy od poczatku z racji, ze nie mamy ogolnie rozszezonych zajec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 9:02 am
Iael JAA WIEEEM!! SWIETA SWIETAA IDA SWIEEEEEEEETAAAAAAAAAAAAAAAAA biggrin biggrin hmm.. ale ja w sumie nie lubie swiat, wiec nie wiem czy to od tego. Ale moze to ten grudniowy, przedswiateczny nastroj smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 9:02 am
~~lena-undesaid~~ Iael Ania? O___O kopeeee laat XD co tam slychac? cześć cześć, tak, Ania xD nic szczególnego, wlaze tu teraz z kompletnych nudów i checi robienia czegokolwiek poza tym co powinnam ninja a u cie ;D? A nico... obiadek wcinam.. Liceum dobija XD a tak poza tym nic oblukaj mikolajki loete.gliwice.pl/aktu.html XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 9:04 am
Rin_Youkai Omega Sun Wlasciwie trudno powiedziec. Ostatnio mam strasznie dobry humor bez powodu heart o____________O * wyciaga do niej łapczywie rece* oddaj mi go troche emo No prosze, wszyscy wysiadaja z lenistwa, a Omi tryska radoscia smile *daje jej spory kawalek swojej radosci*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 9:05 am
opcy hmm. Mikołaj wie co to satysfakcja zawodowa... cool no ale to trzba do takiego specjalnego lekarza isc wink ale najpierw trzeba bylo wyslac list z lapowka wink Specjalnego mowisz surprised Pewnie dlugo sie czeka... a mi sie juz kasa na lapowki skonczyla emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 9:05 am
Iael A nico... obiadek wcinam.. Liceum dobija XD a tak poza tym nic oblukaj mikolajki loete.gliwice.pl/aktu.html XD ...nie chce mi sie xD jedyne co mi się teraz chce to spaaaać X_x
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 9:08 am
Oi Dana Dana my mamy od poczatku z racji, ze nie mamy ogolnie rozszezonych zajec a my mamy upchane wiekszosc lekcji w jednym tylko semestrze i raczej czasu na faki juz nie bylo >< Omis: dzieki, moze w koncu odejdzie mi to lenistwo smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 9:11 am
dobra ide pospac troche.. narta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 9:15 am
~~lena-undesaid~~ Iael A nico... obiadek wcinam.. Liceum dobija XD a tak poza tym nic oblukaj mikolajki loete.gliwice.pl/aktu.html XD ...nie chce mi sie xD jedyne co mi się teraz chce to spaaaać X_x Rozumiem XD Ja dzisiaj przyszedlem na 3 godzine (nie mialem 2 PO) dowiedzialem sie ze nie ma babki z Historii (mialem miec 2 xD) Potem dojszla wiadomosc ze nie ma wuefu (ostatnia lekcja) zostala geg i biologia... na geografii pani opowiadala o swietach a na biologii mini apel na temat swiat xDXD a wiec very pracowity dzien xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 9:17 am
tsaaa. ja dostałam dzisiaj cynk, że moja geograficzka stwierdziła w jednej klasie że nie zrobi nam spr z meteorologii, ale oni mają nic nie mówić, a my się mamy uczyć ninja I wrobili mnie w granie na rynku na jakimś pieprzonym festynie _ _"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|