|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 11:19 am
EvilYuki narysuj mi cos na sygne biggrin ale avatarka ? to zdejmij ta gitare ;> xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 11:22 am
Lethiel EvilYuki narysuj mi cos na sygne biggrin ale avatarka ? to zdejmij ta gitare ;> xD wułala, zdjęłam XD no avatarka-pokemona mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 11:25 am
EvilYuki Lethiel EvilYuki narysuj mi cos na sygne biggrin ale avatarka ? to zdejmij ta gitare ;> xD wułala, zdjęłam XD no avatarka-pokemona mrgreen pokemona mowisz ? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 11:29 am
Lethiel EvilYuki Lethiel EvilYuki narysuj mi cos na sygne biggrin ale avatarka ? to zdejmij ta gitare ;> xD wułala, zdjęłam XD no avatarka-pokemona mrgreen pokemona mowisz ? xD
albo digimona XD EvilYukiMon XD druga forma YukiMona, transformacja tylko dzięki Bar of Chocolate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 11:32 am
EvilYuki Lethiel EvilYuki Lethiel EvilYuki narysuj mi cos na sygne biggrin ale avatarka ? to zdejmij ta gitare ;> xD wułala, zdjęłam XD no avatarka-pokemona mrgreen pokemona mowisz ? xD
albo digimona XD EvilYukiMon XD druga forma YukiMona, transformacja tylko dzięki Bar of Chocolate o: to moze ja juz nie bede zadawc pytan xD
tylko najpierw skoncze z pania hinata, a znajac mnie to to potrwa bo zostanie mi najtrudniejsze.... TLO D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 12:11 pm
ale ale ja sie nie znam na pokemonach emo *placze cicho w kaciku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 12:13 pm
Lethiel ale ale ja sie nie znam na pokemonach emo *placze cicho w kaciku* oj, nie becz, nie becz :* aleee... znasz sie na ciastkach, o! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 12:24 pm
EvilYuki Lethiel ale ale ja sie nie znam na pokemonach emo *placze cicho w kaciku* oj, nie becz, nie becz :* aleee... znasz sie na ciastkach, o! mrgreen no.. no moze *ociera lzy wielkim rekawem*
chyba chce taki szlafrok @.@
to dostaniesz sdka razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 12:36 pm
Rozumiem, ze wszyscy nosza szlafroki? Bedziemy gaiowa inkwizycja @,o
Co tam u was tak poza tym? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 12:37 pm
Lethiel no.. no moze *ociera lzy wielkim rekawem*
to dostaniesz sdka razz szlafrok? frotte? rozowy? mięciutki? SD? :* to ja sie moze odwdziecze jakos... XD'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 12:39 pm
Oi Dana Dana Rozumiem, ze wszyscy nosza szlafroki? Bedziemy gaiowa inkwizycja @,o Co tam u was tak poza tym? smile ide jutro na konwent. mam brzydką cerę dzisiaj :C tesknie zjadlabym pomarancze, ale nie chce mi sie obierac napilabym sie pepszi jestem sosna w poniedzialek mam dwa referaty to wszystko mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 12:41 pm
EvilYuki Lethiel no.. no moze *ociera lzy wielkim rekawem*
to dostaniesz sdka razz szlafrok? frotte? rozowy? mięciutki? SD? :* to ja sie moze odwdziecze jakos... XD' moze byc.. taki mega mega mieciutki mrgreen
a sprobowalabys nie ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 12:46 pm
aww... Yuki wyszedl mi coco tluscioszek xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 12:47 pm
EvilYuki Oi Dana Dana Rozumiem, ze wszyscy nosza szlafroki? Bedziemy gaiowa inkwizycja @,o Co tam u was tak poza tym? smile ide jutro na konwent. mam brzydką cerę dzisiaj :C tesknie zjadlabym pomarancze, ale nie chce mi sie obierac napilabym sie pepszi jestem sosna w poniedzialek mam dwa referaty to wszystko mrgreen mnie probowano wyciagnac na konwent, ale niestety funduszy brak crying Ach... Jak dobrze, ze nie mam za kim tesknic mrgreen Czemu jestes sosna? Ale i tak lepsze niz aretuza emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 1:05 pm
tez mialam sie pokonwentowac, ale tylko w niedziele. no bo jutro koncert. ale po koncercie after party jest u mnie. tym samym niedziela odpada.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|