|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 4:32 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel jasne jasne.. a czym mnie ostatnio straszyles ;( ciii bo znow go wyciagne! domokun mrgreen gonk *wymachuje raz kotem raz maczuga* no! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 4:38 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel jasne jasne.. a czym mnie ostatnio straszyles ;( ciii bo znow go wyciagne! domokun mrgreen gonk *wymachuje raz kotem raz maczuga* no! twisted eek ha ! widzials Rin !? widzialas ????
gdzie ona poszla ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 4:40 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel jasne jasne.. a czym mnie ostatnio straszyles ;( ciii bo znow go wyciagne! domokun mrgreen gonk *wymachuje raz kotem raz maczuga* no! twisted eek ha ! widzials Rin !? widzialas ????
gdzie ona poszla ninja ona była krnąbrna i poznała Joe'a evil ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 4:43 am
Lavagetas_heqetai ona była krnąbrna i poznała Joe'a evil ;D *przypala Joe'a zapalniczka* gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 4:45 am
Lethiel Lavagetas_heqetai ona była krnąbrna i poznała Joe'a evil ;D *przypala Joe'a zapalniczka* gonk suprajs xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 4:47 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai ona była krnąbrna i poznała Joe'a evil ;D *przypala Joe'a zapalniczka* gonk suprajs xDO_O.... *mdleje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 4:49 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai ona była krnąbrna i poznała Joe'a evil ;D *przypala Joe'a zapalniczka* gonk suprajs xDO_O.... *mdleje* nu!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 4:52 am
*otwiera oczy* *zezu zez* fujc.. nie lubie waniliowych xD a moge w zamian dostac ibuprom ? :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 4:54 am
Lethiel *otwiera oczy* *zezu zez* fujc.. nie lubie waniliowych xD a moge w zamian dostac ibuprom ? :3
dobra, niech bedzie ibuprom
jak mozna nie lubiec waniliowych? stare blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 4:56 am
Lavagetas_heqetai Lethiel *otwiera oczy* *zezu zez* fujc.. nie lubie waniliowych xD a moge w zamian dostac ibuprom ? :3
jak mozna nie lubiec waniliowych? stare blaugh maj preeeszyyys...*.*
um ? no.. sa takie nijakie xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 4:58 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel *otwiera oczy* *zezu zez* fujc.. nie lubie waniliowych xD a moge w zamian dostac ibuprom ? :3
um ? no.. sa takie nijakie xD ;]
nijakie? nie mam słow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 5:01 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel *otwiera oczy* *zezu zez* fujc.. nie lubie waniliowych xD a moge w zamian dostac ibuprom ? :3
nijakie? nie mam słow oh dziekuje ;] .. eeej mooomeeent ! :[ nie nie nie panie cwany xD *popija wstretnym coldrexem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 5:05 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel *otwiera oczy* *zezu zez* fujc.. nie lubie waniliowych xD a moge w zamian dostac ibuprom ? :3
nijakie? nie mam słow oh dziekuje ;] .. eeej mooomeeent ! :[ nie nie nie panie cwany xD *popija wstretnym coldrexem* cholercia mam!
a moze chcesz kompociku z wiśni? świeży, babciny mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 5:13 am
Lavagetas_heqetai cholercia mam!
a moze chcesz kompociku z wiśni? świeży, babciny mrgreen *patrzy na niego* kompocik ? mmm.. lubie ;] *siega po szklaneczke* *zanurza jezyk* fujc ! szczypie ! *pac go kotem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 5:16 am
Lethiel Lavagetas_heqetai cholercia mam!
a moze chcesz kompociku z wiśni? świeży, babciny mrgreen *patrzy na niego* kompocik ? mmm.. lubie ;] *siega po szklaneczke* *zanurza jezyk* fujc ! szczypie ! *pac go kotem* ale to jest kompot- taki z Biedronki- mowie ci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|