|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 3:46 am
Rin_Youkai Teraz ja sobie poslucham xd * siada z popcornem i podsluchuje* gumowe ucho ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 3:48 am
Lethiel wyswietla biggrin xD
Omi kupuj ! wiecej zdjec koteczkow @.@
Koteczki sa coraz slodsze. Dzisiaj rano baly sie odkurzacza wiec schowaly sie pod koldra.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 3:51 am
Rin_Youkai Teraz ja sobie poslucham xd * siada z popcornem i podsluchuje* *ukradkiem wyjada jej popkorn* Witaj Rin smile . Czemu nie jestes w szkole :> ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 4:03 am
argh.. juz skonczylam to mi hotodziad padl.... *gryzie za kare kabelek* :[
uuu.. *wyjada rin popcorn*
Omi... awww smile ja kupilam wczoraj swojemu pileczke z kocimietki, podoba mu sie malemu cpunkowi mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 4:05 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 4:09 am
Omega Sun Rin_Youkai Teraz ja sobie poslucham xd * siada z popcornem i podsluchuje* *ukradkiem wyjada jej popkorn* Witaj Rin smile . Czemu nie jestes w szkole :> ? Ja dzis mature probna z biologii mialam ^^ Nawet latwa byla ;P balam sie, ze zawale bo sie nie uczylam XD Lav: sam jestes gumowe XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 4:11 am
Rin_Youkai Omega Sun Rin_Youkai Teraz ja sobie poslucham xd * siada z popcornem i podsluchuje* *ukradkiem wyjada jej popkorn* Witaj Rin smile . Czemu nie jestes w szkole :> ? Ja dzis mature probna z biologii mialam ^^ Nawet latwa byla ;P balam sie, ze zawale bo sie nie uczylam XD Lav: sam jestes gumowe XD nie mam nic gumoweo ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 4:18 am
Lethiel argh.. juz skonczylam to mi hotodziad padl.... *gryzie za kare kabelek* :[
uuu.. *wyjada rin popcorn*
Omi... awww smile ja kupilam wczoraj swojemu pileczke z kocimietki, podoba mu sie malemu cpunkowi mrgreen to zrobilas mu swietny prezent smile Przeraza mnie perspektywa swiateczna: kotki+ choinka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 4:27 am
juz ! link Omi, to jak bedziesz ja ubierac, na samym dole powies jakies plastikowe, albo slomiane, czy jakie tam sie robi razz , ozdobki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 4:28 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Omega Sun Rin_Youkai Teraz ja sobie poslucham xd * siada z popcornem i podsluchuje* *ukradkiem wyjada jej popkorn* Witaj Rin smile . Czemu nie jestes w szkole :> ? Ja dzis mature probna z biologii mialam ^^ Nawet latwa byla ;P balam sie, ze zawale bo sie nie uczylam XD Lav: sam jestes gumowe XD nie mam nic gumoweo ;P jasne jasne.. a czym mnie ostatnio straszyles ;(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 4:28 am
Lethiel juz ! link Omi, to jak bedziesz ja ubierac, na samym dole powies jakies plastikowe, albo slomiane, czy jakie tam sie robi razz , ozdobki wink ale mam sutki mrrrr ;D dziekować
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 4:30 am
Lethiel jasne jasne.. a czym mnie ostatnio straszyles ;( ciii bo znow go wyciagne! domokun mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 4:30 am
Lavagetas_heqetai Lethiel juz ! link Omi, to jak bedziesz ja ubierac, na samym dole powies jakies plastikowe, albo slomiane, czy jakie tam sie robi razz , ozdobki wink ale mam sutki mrrrr ;D dziekować nie ma sprawy xD *odtul* ninja *miz po sutku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 4:31 am
Lavagetas_heqetai Lethiel jasne jasne.. a czym mnie ostatnio straszyles ;( ciii bo znow go wyciagne! domokun mrgreen gonk *wymachuje raz kotem raz maczuga*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 4:31 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel juz ! link Omi, to jak bedziesz ja ubierac, na samym dole powies jakies plastikowe, albo slomiane, czy jakie tam sie robi razz , ozdobki wink ale mam sutki mrrrr ;D dziekować nie ma sprawy xD *odtul* ninja *miz po sutku* łaskocze! khy khym ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|