|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 2:33 pm
opcy prytu pryt... hura justro do pracy a nie do szkoly.... jupi! heart siat jor fejs xD *tuulu tul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 2:34 pm
Lethiel stare
nie wiedzialam >.> chcialam sobie kupic xD oczywiscie ze przeczytalam rolleyes inaczej po co bylby mi II tom pani cwaniackowata
no co sie tak na mnie patrzysz ja w zeszlym roku robilam sylwestra teraz wasza kolej cos wymyslec ...
przygarniesz mnie na swieta rofl xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 2:37 pm
Ryuukei oshii Lethiel stare
nie wiedzialam >.> chcialam sobie kupic xD oczywiscie ze przeczytalam rolleyes inaczej po co bylby mi II tom pani cwaniackowata
no co sie tak na mnie patrzysz ja w zeszlym roku robilam sylwestra teraz wasza kolej cos wymyslec ...
przygarniesz mnie na swieta rofl xD nie spedzasz swiat w domu ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 2:39 pm
Lethiel Ryuukei oshii Lethiel stare
przygarniesz mnie na swieta rofl xD nie spedzasz swiat w domu ? chyba powinnas wiedziec czemu nei chce spedzic swiat w domu smile ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 2:40 pm
Lethiel opcy prytu pryt... hura justro do pracy a nie do szkoly.... jupi! heart siat jor fejs xD *tuulu tul*
siat jur fakin fejs ankelfaker....ide spac... szkola zabija, praca tez zreszta... ale za siedzenie w pracy mi placa.. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 2:44 pm
opcy Lethiel opcy prytu pryt... hura justro do pracy a nie do szkoly.... jupi! heart siat jor fejs xD *tuulu tul*
siat jur fakin fejs ankelfaker....ide spac... szkola zabija, praca tez zreszta... ale za siedzenie w pracy mi placa.. mrgreen cwane cwane ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 3:12 pm
*idzie sie zabic wlasna piescia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 3:18 pm
Lethiel *idzie sie zabic wlasna piescia* eek nie mozesz tego zrobic! *zastanawia sie jak ja powstrzymac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 3:27 pm
Omega Sun Lethiel *idzie sie zabic wlasna piescia* eek nie mozesz tego zrobic! *zastanawia sie jak ja powstrzymac* *za pozno* x.X
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 3:45 pm
Lethiel Omega Sun Lethiel *idzie sie zabic wlasna piescia* eek nie mozesz tego zrobic! *zastanawia sie jak ja powstrzymac* *za pozno* x.X o nie! *biega w kolko i panikuje* dlaczego to zrobilas gonk ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 4:04 pm
Omega Sun Lethiel Omega Sun Lethiel *idzie sie zabic wlasna piescia* eek nie mozesz tego zrobic! *zastanawia sie jak ja powstrzymac* *za pozno* x.X o nie! *biega w kolko i panikuje* dlaczego to zrobilas gonk ? nie wiem.. czuje sie jakos straszne nieswojo :/ ostatnio coraz czesciej mi sie zdaza, nie wiem co to.. moze fiksuje ? to by pasowalo do niektorych czlonkow mojej rodziny heeheee :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 4:13 pm
Lethiel nie wiem.. czuje sie jakos straszne nieswojo :/ ostatnio coraz czesciej mi sie zdaza, nie wiem co to.. moze fiksuje ? to by pasowalo do niektorych czlonkow mojej rodziny heeheee :/ Tak czasem bywa. Moze to stres, albo sie czyms zdenerwowalas. Ja mam z kolei odwrotnie, bo ostatnio przepelnia mnie radosc i optymizm. Niby nic dziwnego, ale biorac pod uwage wszystkie bardzo stresujace i trudne wydarzenia jakie ostatnio maja miejsce w moim zyciu, powinnam byc raczej maksymalnie zdolowana. Moze to jakas choroba psychiczna... Moze czlowiek w obliczu bardzo silnego stresu zaczyna zachowywac sie nieadekwatnie do sytuacji- jak wariat o_O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 4:14 pm
Omega Sun Lethiel nie wiem.. czuje sie jakos straszne nieswojo :/ ostatnio coraz czesciej mi sie zdaza, nie wiem co to.. moze fiksuje ? to by pasowalo do niektorych czlonkow mojej rodziny heeheee :/ Tak czasem bywa. Moze to stres, albo sie czyms zdenerwowalas. Ja mam z kolei odwrotnie, bo ostatnio przepelnia mnie radosc i optymizm. Niby nic dziwnego, ale biorac pod uwage wszystkie bardzo stresujace i trudne wydarzenia jakie ostatnio maja miejsce w moim zyciu, powinnam byc raczej maksymalnie zdolowana. Moze to jakas choroba psychiczna... Moze czlowiek w obliczu bardzo silnego stresu zaczyna zachowywac sie nieadekwatnie do sytuacji- jak wariat o_O ha ! przeprowadzmy badania, jak narazie sie potwierdza bo mi sie w kilku dziedzinach zaczelo ukladac i co ? zuonk...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 4:23 pm
Lethiel ha ! przeprowadzmy badania, jak narazie sie potwierdza bo mi sie w kilku dziedzinach zaczelo ukladac i co ? zuonk... Skomplikowane to wszystko... Ja znikam spac. Moze sie poloz i odpocznij Lethi, a jak sie wyspisz, to swiat rano bedzie wydawal sie piekniejszy i prostszy smile Słit drims.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 4:29 pm
Omega Sun Lethiel ha ! przeprowadzmy badania, jak narazie sie potwierdza bo mi sie w kilku dziedzinach zaczelo ukladac i co ? zuonk... Skomplikowane to wszystko... Ja znikam spac. Moze sie poloz i odpocznij Lethi, a jak sie wyspisz, to swiat rano bedzie wydawal sie piekniejszy i prostszy smile Słit drims. boje sie lozka D; *pac je panem kjujisiem* ale slodkich snow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|