|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 2:16 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai neutral a..ha- i to takie straszne? ;> tak.. bo znowu bede musiala isc do pracy a a oni mi tam kaza zostawac strasznie dlugo a ja nie chce tak i chce miec wolne i chce juz swieta .. i jeszcze szkola a potem historia sztuki na ktora pewnie znowu nie pojde ! bo bede wolala wrocic do domu do lozeczka rozumiem- cóż no współczuje. chcesz to zrobie ci klona- bedzie chodzil za ciebie wink a ja bede mogla cale dnie sie lenic @.@ tak ciagle i ciagle ! tak tak !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 2:17 pm
Lethiel Ryuukei oshii Lethiel witaj zdradziecki moniku ;> jaki znow zdradziecki O.ozdradziecki i leniwy razz bo ci sie nie chcialo isc bo praca bo ple :> kas i kamil tez na rano i jakos poszli mrgreen stare tak zwazywszy ze niepamietam kiedy ostanio mialam okazje wyspac sie ze w tym miesaicu chyba sie podlacze pod kroplowke z redbullem bo inczaj nie dam rady nie wiem jakos poporstu nie mialam isl wyjsc gdiekowlie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 2:17 pm
Lethiel tak.. bo znowu bede musiala isc do pracy a a oni mi tam kaza zostawac strasznie dlugo a ja nie chce tak i chce miec wolne i chce juz swieta .. i jeszcze szkola a potem historia sztuki na ktora pewnie znowu nie pojde ! bo bede wolala wrocic do domu do lozeczka Poszukaj dobrych stron sytuacji. Moze Ci chociaz wiecej zaplaca wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 2:18 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 2:19 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 2:19 pm
Omega Sun Lethiel tak.. bo znowu bede musiala isc do pracy a a oni mi tam kaza zostawac strasznie dlugo a ja nie chce tak i chce miec wolne i chce juz swieta .. i jeszcze szkola a potem historia sztuki na ktora pewnie znowu nie pojde ! bo bede wolala wrocic do domu do lozeczka Poszukaj dobrych stron sytuacji. Moze Ci chociaz wiecej zaplaca wink ale ja widze jasne i ciemne strony.. mi sie poprostu nie chce :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 2:20 pm
Ryuukei oshii Lethiel Ryuukei oshii Lethiel witaj zdradziecki moniku ;> jaki znow zdradziecki O.ozdradziecki i leniwy razz bo ci sie nie chcialo isc bo praca bo ple :> kas i kamil tez na rano i jakos poszli mrgreen stare tak zwazywszy ze niepamietam kiedy ostanio mialam okazje wyspac sie ze w tym miesaicu chyba sie podlacze pod kroplowke z redbullem bo inczaj nie dam rady nie wiem jakos poporstu nie mialam isl wyjsc gdiekowlie....bla bla ple ple pryt ;> chcialam tylko poczytac jak sie zloscisz mrgreen
wymyslilas moze co z sylwestrem ? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 2:21 pm
Lethiel bla bla ple ple pryt ;> chcialam tylko poczytac jak sie zloscisz mrgreen
wymyslilas moze co z sylwestrem ? ninja o ile pamietam to ostatnia wersja brzmiala ze u cibie maly sylwester bedzie? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 2:22 pm
Lethiel a ja bede mogla cale dnie sie lenic @.@ tak ciagle i ciagle ! tak tak ! tylko musisz karmić go korniszonami wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 2:23 pm
Ryuukei oshii Lethiel bla bla ple ple pryt ;> chcialam tylko poczytac jak sie zloscisz mrgreen
wymyslilas moze co z sylwestrem ? ninja o ile pamietam to ostatnia wersja brzmiala ze u cibie maly sylwester bedzie? O.oeeee... to byla minimalnie prawdopodobna alternatywa ^^''''
dziekuje za ksiazke heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 2:24 pm
prytu pryt...
hura justro do pracy a nie do szkoly.... jupi! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 2:25 pm
Lethiel Ryuukei oshii Lethiel bla bla ple ple pryt ;> chcialam tylko poczytac jak sie zloscisz mrgreen
wymyslilas moze co z sylwestrem ? ninja o ile pamietam to ostatnia wersja brzmiala ze u cibie maly sylwester bedzie? O.oeeee... to byla minimalnie prawdopodobna alternatywa ^^''''
dziekuje za ksiazke heart to kazdy spedza sylwestra na wlasna reke ;]
i tak wiedzialas co ic dam ;P a chociaz 1 czesc przeczytalas xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 2:25 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel a ja bede mogla cale dnie sie lenic @.@ tak ciagle i ciagle ! tak tak ! tylko musisz karmić go korniszonami wink mniam korniszony @.@ .. to moze ja zostane klonem heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 2:27 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel a ja bede mogla cale dnie sie lenic @.@ tak ciagle i ciagle ! tak tak ! tylko musisz karmić go korniszonami wink mniam korniszony @.@ .. to moze ja zostane klonem heart no to nie ma potrzeby robienia- dam ci sloik ogórków i nabierzesz chęci do pracy ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 2:32 pm
Ryuukei oshii Lethiel Ryuukei oshii Lethiel bla bla ple ple pryt ;> chcialam tylko poczytac jak sie zloscisz mrgreen
dziekuje za ksiazke heart to kazdy spedza sylwestra na wlasna reke ;]
i tak wiedzialas co ic dam ;P a chociaz 1 czesc przeczytalas xD stare
nie wiedzialam >.> chcialam sobie kupic xD oczywiscie ze przeczytalam rolleyes inaczej po co bylby mi II tom pani cwaniackowata
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|