|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 1:20 pm
Yumehayla Dzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeendoberek wszystkim^^!!! Witaj smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 1:21 pm
Omega Sun Yumehayla Dzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeendoberek wszystkim^^!!! Witaj smile Omega Sun... powiedz mu cos pliz crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 1:22 pm
BeeWolf Lina-san Yumehayla Dzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeendoberek wszystkim^^!!! *Rzuca się na szyje* Yume!! [Rzuca się na nich ...] Ludzie .... wink .. Zawsze chciałęm to zrobić ..przygniata do podłogi .. nihahaha biggrin whee *jest przygnieciony*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 1:24 pm
Lina-san Omega Sun Yumehayla Dzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeendoberek wszystkim^^!!! Witaj smile Omega Sun... powiedz mu cos pliz crying Bee, zejdź z nich, bo ich udusisz sweatdrop To drobne avatarki, a Ty jesteś ciężki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 1:26 pm
*Wyczołguje się spod nich* to ja sie zbierma do domciu *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 1:28 pm
Lina-san *Wyczołguje się spod nich* to ja sie zbierma do domciu *znika* Papa Linciu...ja tez sie zbieram, na Ragnaroku troche posiedze...trzeba podlevelowac mojego zdziadzialego maga^^ Papatki wszystkim^^! [wyczolguje sie spod Bee, rozklada skrzydla i odlatuje]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 1:29 pm
ja na razie muszę znikać, wrócę później
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 1:39 pm
Omega Sun ja na razie muszę znikać, wrócę później no to narazie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 1:41 pm
Omega Sun Lina-san Omega Sun Yumehayla Dzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeendoberek wszystkim^^!!! Witaj smile Omega Sun... powiedz mu cos pliz crying Bee, zejdź z nich, bo ich udusisz sweatdrop To drobne avatarki, a Ty jesteś ciężki wink No dobrze dla ciebie :* ... zwinnie wybija sie w powietsze i spada 3 metry dlaje biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 1:41 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 1:43 pm
Omega Sun ja na razie muszę znikać, wrócę później dobrze ja będe czekał w melinie na ciebie heart :* ja jestem ale lece do meliny ! koczować smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 1:44 pm
BeeWolf Omega Sun ja na razie muszę znikać, wrócę później dobrze ja będe czekał w melinie na ciebie heart :* ja jestem ale lece do meliny ! koczować smile aha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 2:00 pm
czesc wszystkim biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 2:02 pm
nox123 czesc wszystkim biggrin biggrin biggrin witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 2:05 pm
wiecie coszkola wieczorowajest naprawde meczaca jestem wyczerpaby ale czekam az mi sie sciagnie RO
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|