|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 5:54 am
Otto Black Nie boj sie nie chce go zgwalcic xd xd wlasnie o tym pomyslalam ! o: widzisz ! cos w tym musi byc ! *grozi mu palcem* xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 5:55 am
Lethiel Otto Black Nie boj sie nie chce go zgwalcic xd xd wlasnie o tym pomyslalam ! o: widzisz ! cos w tym musi byc ! *grozi mu palcem* xD Moge ci obiecac ze o nic w tym stylu nie chodzi cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 5:55 am
She'll be right here in my arms So in Looooooove She'll be right here in these arms She can't let gooooo
*dens dens*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 5:56 am
alez jestem mroczna i zua.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 5:56 am
Otto Black Lethiel Otto Black Nie boj sie nie chce go zgwalcic xd xd wlasnie o tym pomyslalam ! o: widzisz ! cos w tym musi byc ! *grozi mu palcem* xD Moge ci obiecac ze o nic w tym stylu nie chodzi cool no dobra.. powiedzmy ze Ci wierze mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 5:58 am
Marcinka alez jestem mroczna i zua. pffff... *pokazuje jej rozowa kupe z wisienka na czubku* rofl
a co sprawilo ze ty jestes taka zla i mroczna ? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 5:58 am
Lethiel Otto Black Lethiel Otto Black Nie boj sie nie chce go zgwalcic xd xd wlasnie o tym pomyslalam ! o: widzisz ! cos w tym musi byc ! *grozi mu palcem* xD Moge ci obiecac ze o nic w tym stylu nie chodzi cool no dobra.. powiedzmy ze Ci wierze mrgreen Dobra, chodzi o to ze chce od niego "pozyczyc" itemki i kase razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 6:01 am
Lethiel Marcinka alez jestem mroczna i zua. pffff... *pokazuje jej rozowa kupe z wisienka na czubku* rofl
a co sprawilo ze ty jestes taka zla i mroczna ? :> *dotyka kupy palcem i wÄ…cha go* malinowa? a robie ostatnio mroczne i zue zdjecia marcinka.deviantart.com
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 6:03 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 6:03 am
Otto Black Lethiel Otto Black Lethiel Otto Black Nie boj sie nie chce go zgwalcic xd xd wlasnie o tym pomyslalam ! o: widzisz ! cos w tym musi byc ! *grozi mu palcem* xD Moge ci obiecac ze o nic w tym stylu nie chodzi cool no dobra.. powiedzmy ze Ci wierze mrgreen Dobra, chodzi o to ze chce od niego "pozyczyc" itemki i kase razz tjaaa.. ty wstretny wykorzystywaczu ;> popsujesz sobioe cala frajde ze zdobywania ich razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 6:04 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 6:05 am
Marcinka Lethiel Marcinka alez jestem mroczna i zua. pffff... *pokazuje jej rozowa kupe z wisienka na czubku* rofl
a co sprawilo ze ty jestes taka zla i mroczna ? :> *dotyka kupy palcem i wÄ…cha go* malinowa? a robie ostatnio mroczne i zue zdjecia marcinka.deviantart.commhm ;3 chcesz sprobowac ? biggrin xD
komus tu wrocila wena ;> sese.. hym.. nie mam Cie w watchach ? O_o juz dodaje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 6:05 am
Lethiel Otto Black Lethiel Otto Black Lethiel Otto Black Nie boj sie nie chce go zgwalcic xd xd wlasnie o tym pomyslalam ! o: widzisz ! cos w tym musi byc ! *grozi mu palcem* xD Moge ci obiecac ze o nic w tym stylu nie chodzi cool no dobra.. powiedzmy ze Ci wierze mrgreen Dobra, chodzi o to ze chce od niego "pozyczyc" itemki i kase razz tjaaa.. ty wstretny wykorzystywaczu ;> popsujesz sobioe cala frajde ze zdobywania ich razz
To moze powiesz mi jak dosyc szybko zdobyc kase ? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 6:08 am
Otto Black To moze powiesz mi jak dosyc szybko zdobyc kase ? biggrin kiedys powiedzialabym Ci marketplace razz ale od kiedy wprowadzili nowy to nie jestem pewna jak tam zarabiac :/ zawsze mozesz grac w kasynie i sprzedawac tickety, albo lazic po townsach i zbierac golda z drzew krzakow i takie tam XD zalezy jakie masz wymagania finansowe ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 6:08 am
Otto Black Lethiel Otto Black Lethiel Otto Black Moge ci obiecac ze o nic w tym stylu nie chodzi cool no dobra.. powiedzmy ze Ci wierze mrgreen Dobra, chodzi o to ze chce od niego "pozyczyc" itemki i kase razz tjaaa.. ty wstretny wykorzystywaczu ;> popsujesz sobioe cala frajde ze zdobywania ich razz
To moze powiesz mi jak dosyc szybko zdobyc kase ? biggrin proponuje kupic kilka zwierzatek z cash shopa ktore sa teraz za grosze a jutro je zlikwiduja i za dwa michy ich wartosc wzrosnie o 300%
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|