|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 3:36 am
przecietny Rin_Youkai Przecietny: to byla tylko taka przystaweczka drobna ;P A ja na główne danie? Hmm... Brzmi interesująco. wink Mrau wink Otto: 50% z zyskow cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 3:38 am
EvilYuki Otto Black Rin_Youkai Otto Black Rin przynajmniej juz wiesz na co masz wydawac kase razz tyaaa, na motocykle i facetow wink cool [ironia]A jak juz doszlismy do motoryzacji to przyda mi sie nowy samochod[/ironia] *rzuca mu na stół worek ziemniaków* obieraj! co ja sama będę w tej kuchni robić?! xd Jukis wygrala xd rofl Ale jestem za wink * dopisuje do prac Otto : pomoc Jukisiowej 3nodding *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 3:39 am
*Bierze worek i idzie obierac ziemniaki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 3:42 am
Otto Black *Bierze worek i idzie obierac ziemniaki zaraz... o.o ile ty masz w ogole lat? * boi sie prokuratora XDDDDD*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 3:44 am
Rin_Youkai Otto Black *Bierze worek i idzie obierac ziemniaki zaraz... o.o ile ty masz w ogole lat? * boi sie prokuratora XDDDDD* 13 sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 3:45 am
Otto Black Rin_Youkai Otto Black *Bierze worek i idzie obierac ziemniaki zaraz... o.o ile ty masz w ogole lat? * boi sie prokuratora XDDDDD* 13 sweatdrop *wyrywa mu ziemniaki z rąk* jeszcze i mnie posądzą, psiamać XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 3:45 am
Otto Black Rin_Youkai Otto Black *Bierze worek i idzie obierac ziemniaki zaraz... o.o ile ty masz w ogole lat? * boi sie prokuratora XDDDDD* 13 sweatdrop Run Rin... RUN!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 3:47 am
EvilYuki Otto Black Rin_Youkai Otto Black *Bierze worek i idzie obierac ziemniaki zaraz... o.o ile ty masz w ogole lat? * boi sie prokuratora XDDDDD* 13 sweatdrop *wyrywa mu ziemniaki z rąk* jeszcze i mnie posądzą, psiamać XD Nie no spoko moge obierac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 3:50 am
Otto Black Rin_Youkai Otto Black *Bierze worek i idzie obierac ziemniaki zaraz... o.o ile ty masz w ogole lat? * boi sie prokuratora XDDDDD* 13 sweatdrop ... w sumie... jakby się uprzeć to ja też wyglądam na 13...XD * stara się siebie usprawiedliwić *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 3:54 am
Gotuj mnie! Rozpal do czerwoności na patelni swego pożądania! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 3:55 am
Rin_Youkai Otto Black Rin_Youkai Otto Black *Bierze worek i idzie obierac ziemniaki zaraz... o.o ile ty masz w ogole lat? * boi sie prokuratora XDDDDD* 13 sweatdrop ... w sumie... jakby się uprzeć to ja też wyglądam na 13...XD * stara się siebie usprawiedliwić * A ile mialas juz wiosen?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 3:56 am
Rin_Youkai ... w sumie... jakby się uprzeć to ja też wyglądam na 13...XD * stara się siebie usprawiedliwić * *przygląda się TEJ fotce* 13?! Nieeee!!! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 3:58 am
przecietny Gotuj mnie! Rozpal do czerwoności na patelni swego pożądania! XD *oplowa monitor pepsi* osz fak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 4:00 am
Oi Dana Dana przecietny Gotuj mnie! Rozpal do czerwoności na patelni swego pożądania! XD *oplowa monitor pepsi* osz fak... No co? Miałem byc głównym daniem przecież. whee *przeprasza za monitor i obiecuje ze już będzie grzecznym chłopczykiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|