|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 2:58 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 3:00 am
:* dziekuję Rin. dobroduszna istoto. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 3:00 am
Oi Dana Dana Nie ma jak odnowic stare znajomosci 3nodding *lypie na ta rozpuste* A co sie tu dzieje? Coz... wydalam cala kase na facetow xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 3:01 am
Rin_Youkai Oi Dana Dana Nie ma jak odnowic stare znajomosci 3nodding *lypie na ta rozpuste* A co sie tu dzieje? Coz... wydalam cala kase na facetow xd No wiesz my troche kosztujemy :p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 3:05 am
Rin_Youkai Oi Dana Dana Nie ma jak odnowic stare znajomosci 3nodding *lypie na ta rozpuste* A co sie tu dzieje? Coz... wydalam cala kase na facetow xd Czysta rozpusta. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 3:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 3:08 am
Rin_Youkai Oi Dana Dana Nie ma jak odnowic stare znajomosci 3nodding *lypie na ta rozpuste* A co sie tu dzieje? Coz... wydalam cala kase na facetow xd a to podobno na kobiety trzeba duzo wydawac xD nic bardziej mylnego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 3:11 am
Otto Black Rin_Youkai Oi Dana Dana Nie ma jak odnowic stare znajomosci 3nodding *lypie na ta rozpuste* A co sie tu dzieje? Coz... wydalam cala kase na facetow xd No wiesz my troche kosztujemy :p Zwlaszcza nerwow xd Aidi: wiesze, ze u mnie wszystko jest na odwrot XD Przecietny: to byla tylko taka przystaweczka drobna ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 3:18 am
Rin przynajmniej juz wiesz na co masz wydawac kase razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 3:20 am
Otto Black Rin przynajmniej juz wiesz na co masz wydawac kase razz tyaaa, na motocykle i facetow wink cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 3:23 am
Rin_Youkai Otto Black Rin przynajmniej juz wiesz na co masz wydawac kase razz tyaaa, na motocykle i facetow wink cool [ironia]A jak juz doszlismy do motoryzacji to przyda mi sie nowy samochod[/ironia]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 3:26 am
Otto Black Rin_Youkai Otto Black Rin przynajmniej juz wiesz na co masz wydawac kase razz tyaaa, na motocykle i facetow wink cool [ironia]A jak juz doszlismy do motoryzacji to przyda mi sie nowy samochod[/ironia] Dobra, bede miala czym Cie dowozic do klientow cool Ja dbam o swoich podopiecznych mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 3:29 am
Rin_Youkai Przecietny: to byla tylko taka przystaweczka drobna ;P A ja na główne danie? Hmm... Brzmi interesująco. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 3:30 am
Rin_Youkai Dobra, bede miala czym Cie dowozic do klientow cool Ja dbam o swoich podopiecznych mrgreen A jak juz jestesmy przy tym temacie jakie bedzie moje honorarium?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 3:36 am
Otto Black Rin_Youkai Otto Black Rin przynajmniej juz wiesz na co masz wydawac kase razz tyaaa, na motocykle i facetow wink cool [ironia]A jak juz doszlismy do motoryzacji to przyda mi sie nowy samochod[/ironia] *rzuca mu na stół worek ziemniaków* obieraj! co ja sama będę w tej kuchni robić?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|