|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 4:55 am
Lavagetas_heqetai mhyhy- tak sie upić- ja rozumiem ze urodziny ale to przesada ;D szego ty chszesz.... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 4:56 am
Lethiel Lavagetas_heqetai mhyhy- tak sie upić- ja rozumiem ze urodziny ale to przesada ;D szego ty chszesz.... rofl nie moge powiedziec- cenzura mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 4:57 am
Chyba zostane przy Otto Black xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 4:57 am
Lavagetas_heqetai Omega Sun Tak, smiej sie ze mnie.. wink oj tam, wiesz ze ja sie smeje z Toba a nie z Ciebie ;p No wiem, wiem (tzn. taka mam nadzieje wink ) Btw. sexy wygladasz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 4:59 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai mhyhy- tak sie upić- ja rozumiem ze urodziny ale to przesada ;D szego ty chszesz.... rofl nie moge powiedziec- cenzura mrgreen no pszesztan.. *wiesza sie o jego kolnierz* szepnij mi na uszzszko.. xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 4:59 am
Omega Sun Lavagetas_heqetai Omega Sun Tak, smiej sie ze mnie.. wink oj tam, wiesz ze ja sie smeje z Toba a nie z Ciebie ;p No wiem, wiem (tzn. taka mam nadzieje wink ) Btw. sexy wygladasz wink no wiesz co, juz ten nawias moglabys sobie darować wink no przynajmniej na gai mi wychodzi ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 5:00 am
Lavagetas_heqetai no przynajmniej na gai mi wychodzi ;D jaki taki rumcajs mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 5:01 am
Lethiel pamietasz kogos takiego jak Iael ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 5:02 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai mhyhy- tak sie upić- ja rozumiem ze urodziny ale to przesada ;D szego ty chszesz.... rofl nie moge powiedziec- cenzura mrgreen no pszesztan.. *wiesza sie o jego kolnierz* szepnij mi na uszzszko.. xD xD
Franka- o tym samym pomyslalem jak sie odziewałem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 5:03 am
Otto Black Lethiel pamietasz kogos takiego jak Iael ??? wiesz chlopcze, wlasnego pseudo syna sie nie zapomina chyba mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 5:03 am
Omega Sun Lavagetas_heqetai Omega Sun Tak, smiej sie ze mnie.. wink oj tam, wiesz ze ja sie smeje z Toba a nie z Ciebie ;p No wiem, wiem (tzn. taka mam nadzieje wink ) Btw. sexy wygladasz wink myślałem że kobiety nie lubią owłosionych >>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 5:04 am
szo ? szo rozumiesz pszesz sztr..sztr.. pesszepranie kuszaka ?
rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wietrze Omega Sun Lavagetas_heqetai Omega Sun Tak, smiej sie ze mnie.. wink oj tam, wiesz ze ja sie smeje z Toba a nie z Ciebie ;p No wiem, wiem (tzn. taka mam nadzieje wink ) Btw. sexy wygladasz wink myślałem że kobiety nie lubią owłosionych >> mało wiesz- kobiety uwielbiają tarzać sie w męskim owłosieniu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wietrze Omega Sun Lavagetas_heqetai Omega Sun Tak, smiej sie ze mnie.. wink oj tam, wiesz ze ja sie smeje z Toba a nie z Ciebie ;p No wiem, wiem (tzn. taka mam nadzieje wink ) Btw. sexy wygladasz wink myślałem że kobiety nie lubią owłosionych >> nie widze w tym nic zlego mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 5:05 am
Lethiel Otto Black Lethiel pamietasz kogos takiego jak Iael ??? wiesz chlopcze, wlasnego pseudo syna sie nie zapomina chyba mrgreen heh *zamyslil sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|