|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 4:14 am
Lethiel cicho na devie moga wiedziec rofl tam jest duzo starszych xD I co sie martwis- ja jestem starszy a jurniejszy niz nie nie jeden 18 latek mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 4:15 am
amalath czy mi sie wydaje czy ktos nas wlasnie postarzyl o rok? razz wiedziałem że coś pujdzie nie tak! crying emo gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 4:16 am
Lavagetas_heqetai Lethiel cicho na devie moga wiedziec rofl tam jest duzo starszych xD I co sie martwis- ja jestem starszy a jurniejszy niz nie nie jeden 18 latek mrgreen ale u faceta to co innego biggrin szczegolnie w tym wieku ;> *mraua na niego* xD
@Omi, sniadanko heart
@Wietrze, no nie.. teraz to mnie troszke odmlodziles ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 4:18 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel cicho na devie moga wiedziec rofl tam jest duzo starszych xD I co sie martwis- ja jestem starszy a jurniejszy niz nie nie jeden 18 latek mrgreen ale u faceta to co innego biggrin szczegolnie w tym wieku ;> *mraua na niego* xD
@Omi, sniadanko heart
@Wietrze, no nie.. teraz to mnie troszke odmlodziles ;> co tak patrzysz? mrgreen wrrrrau xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 4:20 am
Wietrze amalath czy mi sie wydaje czy ktos nas wlasnie postarzyl o rok? razz wiedziałem że coś pujdzie nie tak! crying emo gonk Nie no dobrze jest mrgreen heart Chociaz jak to mawia moja kolerzanka.. "smutno juz nie byc hot-nastka" cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 4:22 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel cicho na devie moga wiedziec rofl tam jest duzo starszych xD I co sie martwis- ja jestem starszy a jurniejszy niz nie nie jeden 18 latek mrgreen ale u faceta to co innego biggrin szczegolnie w tym wieku ;> *mraua na niego* xD
@Omi, sniadanko heart
@Wietrze, no nie.. teraz to mnie troszke odmlodziles ;> co tak patrzysz? mrgreen wrrrrau xD rofl *smaruje mu klate smietana*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 4:23 am
Wietrze pohasam sobie przy was.  wszystkiego najlepszego xx i xx -latko rofl aaargh! wale. teraz dobrze?! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 4:23 am
amalath Wietrze amalath czy mi sie wydaje czy ktos nas wlasnie postarzyl o rok? razz wiedziałem że coś pujdzie nie tak! crying emo gonk Nie no dobrze jest mrgreen heart Chociaz jak to mawia moja kolerzanka.. "smutno juz nie byc hot-nastka" cool gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 4:24 am
Wietrze Wietrze pohasam sobie przy was.  wszystkiego najlepszego xx i xx -latko rofl aaargh! wale. teraz dobrze?! scream Jest super scream 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 4:24 am
Wietrze Wietrze pohasam sobie przy was.  wszystkiego najlepszego xx i xx -latko rofl aaargh! wale. teraz dobrze?! scream rofl slicznie mrgreen *buzia go w nos* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 4:25 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel cicho na devie moga wiedziec rofl tam jest duzo starszych xD I co sie martwis- ja jestem starszy a jurniejszy niz nie nie jeden 18 latek mrgreen ale u faceta to co innego biggrin szczegolnie w tym wieku ;> *mraua na niego* xD
@Omi, sniadanko heart
@Wietrze, no nie.. teraz to mnie troszke odmlodziles ;> co tak patrzysz? mrgreen wrrrrau xD rofl *smaruje mu klate smietana* ja widze ze czegos mocnego sie napilas ;D hmm żel... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 4:27 am
Lethiel rofl slicznie mrgreen *buzia go w nos* heart ;D heart *dumny*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 4:30 am
Lavagetas_heqetai ja widze ze czegos mocnego sie napilas ;D hmm żel... rofl *patrzy na swoja obrzydliwie gozka herbate* w sumie masz troche racji ^^' xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 4:32 am
Lethiel Lavagetas_heqetai ja widze ze czegos mocnego sie napilas ;D hmm żel... rofl *patrzy na swoja obrzydliwie gozka herbate* w sumie masz troche racji ^^' xD (w ostatniej chwili skrocilas post xD) Herbata? ee tam- ja tu mam pyszna wiśniową naleweczkę od cioteczki próbuj ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|