Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 29004 29005 29006 29007 29008 29009 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Omega Sun
Captain

PostPosted: Fri Nov 30, 2007 2:27 pm

Kukus
Omega Sun
Otto Black
Siemka, co tu tak cicho?

Zapewne dlatego, iz jest piatkowy wieczor i wszyscy sie gdzies porozlazili ninja
ja sobie wypraszam, właśnie wróciłem z pracy.
swoją drogą nauczyłem się, żeby nie patrzeć na pasek przed końcem dyżuru, bo człowieka krew zalewa. na szczęście jeszcze dodatek, religowe, dyżury i premia świąteczna, więc może pełnego wkurwu nie zaznam.

No coz, tak to juz jest czasem, ze wynagrodzenie jest nieadekwatne do wkladu pracy i umiejetnosci.
PostPosted: Fri Nov 30, 2007 2:34 pm

Omega Sun
Kukus
Omega Sun
Otto Black
Siemka, co tu tak cicho?

Zapewne dlatego, iz jest piatkowy wieczor i wszyscy sie gdzies porozlazili ninja
ja sobie wypraszam, właśnie wróciłem z pracy.
swoją drogą nauczyłem się, żeby nie patrzeć na pasek przed końcem dyżuru, bo człowieka krew zalewa. na szczęście jeszcze dodatek, religowe, dyżury i premia świąteczna, więc może pełnego wkurwu nie zaznam.

No coz, tak to juz jest czasem, ze wynagrodzenie jest nieadekwatne do wkladu pracy i umiejetnosci.
ale za to mam pełną wiedzę o stomii oraz osprzęcie i kosmetykach do jej pielęgnacji oraz workach stomijnych.
miałem szkolenie z tegoż zakresu.
jak również miałem szkolenie z zakresu opatrunków Comfeel, Comfeel Plus, Biatain oraz Biatain Ag.

Kukus

Omega Sun
Captain

PostPosted: Fri Nov 30, 2007 2:35 pm

Kukus
ale za to mam pełną wiedzę o stomii oraz osprzęcie i kosmetykach do jej pielęgnacji oraz workach stomijnych.
jak również miałem szkolenie z zakresu opatrunków Comfeel, Comfeel Plus, Biatain oraz Biatain Ag.

No widzisz, jak sie chce, to zawsze mozna znalezc jakies dobre strony sytuacji xd
PostPosted: Fri Nov 30, 2007 2:40 pm

Omega Sun
Kukus

No widzisz, jak sie chce, to zawsze mozna znalezc jakies dobre strony sytuacji xd
nie widzę dobrych stron nauki o wywlekaniu jelita brzuchem i bezwiednym sraniu do worka, szczególnie, że najczęściej do nas przychodzą pacjenci po wyłonieniu stomii żebyśmy za nich wszystko zrobili, założyli nowy worek, płytkę i wyczyścili, zamiast byśmy ich nauczyli jak mają to robić. dobrze, że nie chcą byśmy za nich irygację prowadzili, bo bym mógł przestać być miły.
a te opatrunki się używa przy martwicach, rozległych poparzeniach i odleżynach głównie, więc też nie widzę zbyt wiele pozytywów w nauce o nich. poza tym jednym, że dostałem kilkanaście sztuk dla siebie, żebym wypróbował.

a tak na serio serio to w tych obu eventach tylko jeden prawdziwy pozytyw widzę...

mrgreen CATERING mrgreen

Kukus

Omega Sun
Captain

PostPosted: Fri Nov 30, 2007 2:50 pm

Kukus
nie widzę dobrych stron nauki o wywlekaniu jelita brzuchem i bezwiednym sraniu do worka, szczególnie, że najczęściej do nas przychodzą pacjenci po wyłonieniu stomii żebyśmy za nich to zrobili, zamiast byśmy ich nauczyli jak mają to robić.
a te opatrunki się używa przy martwicach, rozległych poparzeniach i odleżynach głównie, więc też nie widzę zbyt wiele pozytywów w nauce o nich. poza tym jednym, że dostałem kilkanaście sztuk dla siebie, żebym wypróbował.

a tak na serio serio to w tych obu eventach tylko jeden prawdziwy pozytyw widzę...

mrgreen CATERING mrgreen

Ale czlowiek powinien sie codzien czegos nowego nauczyc, a Ty sie nauczyles tak wielu "fascynujacych" rzeczy jednego dnia wink

Najbardziej niezwykle jest to, ze po tych wszystkich "atrakcjach" nie odebralo Ci apetytu i w ogole chciales patrzec na catering.
Moze sie w niektorych zawodach ludzie uodparniaja.
Nie zapomne jak jechalam do B-stoku zatloczonym pociagiem, w towarzystwie studentow medycyny, ktorzy opowiadali sobie wrazenie z zajec w prosektorium. Rozmawiali, opisujac ze szczegolami, jak kroja rozkladajace sie zwloki i o tym, ze zawsze jak dlubia w kosciach to sie robia glodni i maja ochote na kurczaka... Mialam ochote stamtad uciec ale nie bylo jak gonk
PostPosted: Fri Nov 30, 2007 3:14 pm

*wydaje masowo goldu w sklepach*
czy oni zmienili grafika..
*slini sie*
heart

Lethiel

Tipsy Lunatic

Omega Sun
Captain

PostPosted: Fri Nov 30, 2007 3:17 pm

Lethiel
*slini sie*
heart

Mozliwe, bo pare tygodni temu oglaszali, ze szukaja nowych. Itemki sa bardzo ladne i dopracowane, ale ja mam cala kase zamrozona w listach sprzed dwoch lat i bialych kotach, wiec ciezko o kupca i musze sobie poczekac z wiekszymi zakupami.
PostPosted: Fri Nov 30, 2007 3:21 pm

Omega Sun
Lethiel
*slini sie*
heart

Mozliwe, bo pare tygodni temu oglaszali, ze szukaja nowych. Itemki sa bardzo ladne i dopracowane, ale ja mam cala kase zamrozona w listach sprzed dwoch lat i bialych kotach, wiec ciezko o kupca i musze sobie poczekac z wiekszymi zakupami.

a ja wlasnie wyplacam ze swojhego sejfu czyt.Azram i lece dalej mrgreen

Lethiel

Tipsy Lunatic

Omega Sun
Captain

PostPosted: Fri Nov 30, 2007 3:31 pm

Lethiel

a wiec szal zakupow wink Ja sobie kupilam na razie szalik i buty, ale lista jest dosc dluga smile
PostPosted: Fri Nov 30, 2007 3:33 pm

Omega Sun
Lethiel

a wiec szal zakupow wink Ja sobie kupilam na razie szalik i buty, ale lista jest dosc dluga smile

nie moge sie zdecydowac.. ta bielizna, paski! a u edmunda ? ahhh xDDDDD
czuje sie jak za dawnych starych czasow whee wink

Lethiel

Tipsy Lunatic

Omega Sun
Captain

PostPosted: Fri Nov 30, 2007 3:42 pm

Lethiel

Tak, dostawa jest super. W kwiaciarni sa jeszcze fajne kwiaty do wlosow i w gaia-cash-shopie rzucili przed godzina jakies nowosci.
Fajnie wygladasz w tej sukieneczce, jest troche w stylu bollywood- taki cekinowy przepych smile
PostPosted: Fri Nov 30, 2007 4:14 pm

Omega Sun
Lethiel

Tak, dostawa jest super. W kwiaciarni sa jeszcze fajne kwiaty do wlosow i w gaia-cash-shopie rzucili przed godzina jakies nowosci.
Fajnie wygladasz w tej sukieneczce, jest troche w stylu bollywood- taki cekinowy przepych smile

hah faktycznie biggrin mi sie bardziej kojazy z tancerka z pozytywki smile ale najbardziej jestem zakochana w tym balonie z gumy razz kojazy mi sie z tym zdjeciem co mam w id na lascie rofl

Lethiel

Tipsy Lunatic

katemplujacy

Aged Lunatic

PostPosted: Fri Nov 30, 2007 8:49 pm

ja czekam aż dadzą na tektek'a zestaw bandarzy, zobacze jak w nich wyglądam i może kupie to i owo whee
p.s. cierpie chyba na bezsennosc

edit: nie kciało mi sie czekac. wiec zrobilem wersje paint. nic nadzwyczajnego te bandarze... ninja
PostPosted: Fri Nov 30, 2007 11:40 pm

spiochyy. stare

a właśniee. ma ktoś nie potrzebne mu tickety lub tokensy? >_<

katemplujacy

Aged Lunatic

Otto Black

PostPosted: Sat Dec 01, 2007 12:41 am

Czesc wszystkim, do czego sluza ticketsy/ tokeny?
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 29004 29005 29006 29007 29008 29009 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games