|
|
|
|
Posted: Mon Jul 09, 2007 7:44 am
Aidanna Kukus na ten przykładten tego zdjęcie z rana szczeliłem i kamerką, więc trochę niewyraźne zrob sobie przedzialek na bok, moze bedzie lepiej ;D jakbym miał dupę na głowie? ja nie! nie gadam z Tobą póki nie opitolisz na łyso i nie ogolisz wąsów.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 09, 2007 7:47 am
opcy Aidanna Kukus na ten przykładten tego zdjęcie z rana szczeliłem i kamerką, więc trochę niewyraźne zrob sobie przedzialek na bok, moze bedzie lepiej ;D emokukus... olaboga... gonk ci dam 'emo', guanomózgu jeden. niewyspany jestem, a nie emo. czy ja na pytanie o godzinę odpowiadam "nienawidzę was, nikt mnie nie rozumie, świat jest okrutny, idę to zrobić na mościku" ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 09, 2007 1:37 pm
Kukus luzuj poślady... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 09, 2007 1:49 pm
Terrorystka Frania Kukus luzuj poślady... stare Zrozum kukusa dowcip.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 09, 2007 3:47 pm
BeeWolf Terrorystka Frania Kukus luzuj poślady... stare Zrozum kukusa dowcip. żaden to dowcip, bracie. już złożyłem donos do biura kontroli marnych żartów, tako na rudzielca jak i na buca... czuję się głęboko dotknięty... i boli mnie w wyniku tegoż incydentu gardło crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 1:25 am
opcy Aidanna Kukus na ten przykładten tego zdjęcie z rana szczeliłem i kamerką, więc trochę niewyraźne zrob sobie przedzialek na bok, moze bedzie lepiej ;D emokukus... olaboga... gonk o.o to moze niech zostanie snopek xp Kukus... tez Cie kocham
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 5:25 am
Aidanna opcy Aidanna Kukus na ten przykładten tego zdjęcie z rana szczeliłem i kamerką, więc trochę niewyraźne zrob sobie przedzialek na bok, moze bedzie lepiej ;D emokukus... olaboga... gonk o.o to moze niech zostanie snopek xp Kukus... tez Cie kocham o żesz ty w elfie ucho szarpana ty mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 11:44 am
Kukus Aidanna opcy Aidanna Kukus na ten przykładten tego zdjęcie z rana szczeliłem i kamerką, więc trochę niewyraźne zrob sobie przedzialek na bok, moze bedzie lepiej ;D emokukus... olaboga... gonk o.o to moze niech zostanie snopek xp Kukus... tez Cie kocham o żesz ty w elfie ucho szarpana ty mrgreen proszę skończyć offtop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 2:25 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 17, 2007 11:03 am
< zjezdza jej wzrok z Frani na owa istote z boskimi oczami XD> btw: w kolorze jakos fajniej wygladacie ;D powiedziala co wiedziala... -_-'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 17, 2007 1:20 pm
jakis baton sie przyczepil do Ciebie... nie przeszkadza Ci takie cos, co sie ciagle klei i wpieprza na zdjecia? XD DO ROBOTY! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 11:06 am
kazde wasze zdjecie wyglada tak samo. Tylko inne otoczenie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 11:14 am
Aidanna kazde wasze zdjecie wyglada tak samo. Tylko inne otoczenie mozna to samo powiedziec o Twoich zdjęciach o moich o zdjęciach Bee o zdjęciahc Omi o zdjęciach każdego X... ><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 11:55 am