Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 288 289 290 291 292 293 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

bocsi_v4

4,000 Points
  • Consumer 100
  • Autobiographer 200
  • Junior Trader 100
PostPosted: Sun Sep 13, 2009 11:08 am

napsugar
akkor hajrá a tanuláshoz neked is biggrin és nyomás aludni whee
szerencsére én megúszom a 0. órákat addig amíg nem kezdődnek a nyitótáncpróbák sweatdrop akkor nekem is jön majd a hajnalban kelés gonk

Uristeen o.o Táncpróbák? De ,,jol" hangzik. eek
Nekem egy héten háromszor van 7. órám és 3-szor vagy 4-szer 0. azthiszem ha jól tudom. xd Nah de no gas, kibírjuk. smile
Igenigen lassan aludni kéne.. 3nodding
PostPosted: Sun Sep 13, 2009 11:15 am

jah tánc biggrin végzős vagyok és jön a szalagavató... de ne tudd meg milyen mizéria meg idegbetegség ez az év.... alapból a táncpartner keresés egy kész katasztrófa gonk mire lett párom (persze a leges leges legutolsó pillanatban) azt hittem megőszülök.... és még csak 2 hét telt el a suliból gonk mi lesz velem érettségi időszakban??!! eek nahjó nem szaladok még ennyire előre.... nyugalom napsi.... hüüüüüüm *meditál*

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

bocsi_v4

4,000 Points
  • Consumer 100
  • Autobiographer 200
  • Junior Trader 100
PostPosted: Sun Sep 13, 2009 12:43 pm

napsugar
jah tánc biggrin végzős vagyok és jön a szalagavató... de ne tudd meg milyen mizéria meg idegbetegség ez az év.... alapból a táncpartner keresés egy kész katasztrófa gonk mire lett párom (persze a leges leges legutolsó pillanatban) azt hittem megőszülök.... és még csak 2 hét telt el a suliból gonk mi lesz velem érettségi időszakban??!! eek nahjó nem szaladok még ennyire előre.... nyugalom napsi.... hüüüüüüm *meditál*

Jaaah érteeem. Hát azt elhiszem. O_o Talán a végzősöknek a legnehezebb. Ne aggóódj te azt is átfogod vészelni. smile Átmész az érettségin és hawaii. *-* 3nodding Énmeg hülye kis idióta gólíya vagyok és már nehéz a suli. O_O Meg a sok szivatás amit kapunk a nagyoktól csak megnehezíti. x_x xDD Ráadásul a suli 98%-a fiú, de mindeegy nem részletezem mert túl hosszú lenne. whee
PostPosted: Sun Sep 13, 2009 12:47 pm

nah annak csak örülj hogy sok a fiú.... nálunk azért volt pont gázos a táncpartner keresés mert a suli 80 % lány..... burning_eyes am hidd el hogy jókat fogsz majd mosolyogni később a gólya dolgokon biggrin és jövőre meg kiélheted magad már te is a következő generáción twisted

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

bocsi_v4

4,000 Points
  • Consumer 100
  • Autobiographer 200
  • Junior Trader 100
PostPosted: Sun Sep 13, 2009 12:52 pm

napsugar
nah annak csak örülj hogy sok a fiú.... nálunk azért volt pont gázos a táncpartner keresés mert a suli 80 % lány..... burning_eyes am hidd el hogy jókat fogsz majd mosolyogni később a gólya dolgokon biggrin és jövőre meg kiélheted magad már te is a következő generáción twisted

xD Végülis igazad van... jobban elvagyok velük mint a lányokkal lassan. xd Igen-igen az biztooos. biggrin Ésmég hátravan a gólyabál. xd
És igeeen megint igazadvan *muhahahahahaahhahaaaa* twisted twisted twisted rolleyes rofl
PostPosted: Sun Sep 13, 2009 12:53 pm

tapasztalatból beszélek xp whee twisted

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

bocsi_v4

4,000 Points
  • Consumer 100
  • Autobiographer 200
  • Junior Trader 100
PostPosted: Sun Sep 13, 2009 12:55 pm

napsugar
biggrin Megfogadom tanácsaid Napsugár-sensei! 3nodding
PostPosted: Sun Sep 13, 2009 1:03 pm

vzoey94
napsugar
azér szakállat nem fogok növeszteni xd

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Mon Sep 14, 2009 10:29 am

napsugar
vzoey94
napsugar

Majd helyeted is növesztek xp
PostPosted: Mon Sep 14, 2009 10:52 am

Medvelaszlo
napsugar
vzoey94
napsugar

Majd helyeted is növesztek xp
azér majd nagyon hosszú ne legyen... úgy jó ahogy most van heart

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Lurzt

4,650 Points
  • Pie Feeder 50
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
PostPosted: Mon Sep 14, 2009 11:59 am

nekem már van szakállam
PostPosted: Tue Sep 15, 2009 1:51 am

nekem is lesz mire kifejlődik a gogh-om xd

stranger12

Invisible Sweetheart

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Tue Sep 15, 2009 3:42 am

Ha már Sensei meg szakáll, klikk ide ^^ xd (tudom hogy a sapek picit nyomi redface )

Lurtz jó a kari, nálam a Dekaron az CSAK netes és van benne olyan event ami csapatokra épül. És sztori nincs csak küldik rengeteg harc cucceladás fejlődés varázsigék stb.

Régen a tesómmal együtt nálunk a számítógépes játékok "voltak az istenkirályok" net akkor még nem volt , pedig 1-2 játékban ott díszelgett a csábító multiplayer smile
Táncpróbák: hajrá ^^ Partnerkeresés: van aki túlreagálja és olyannak veszi, mint amikor egy ország keres új miniszterelnököt vagy nemtom (bocsánat ezt csak általánosságban értem azokra akik felhajtást csinálnak belőle). De másfelől izgi is hogy hmm ki lesz/lehet a párom majd smile Nálunk évfolyamszinten szerintem fele-fele vagy 1/3-2/3 arányban voltak fiúk és lányok (kevesebb fiú több lány) és a mi osztályunkban volt a legkevesebb lány (kilenc).
Érettségi: hajrá előre is, nem mondom ne izgulj de semmi pánikbetegség-tünet se ^^ Utána amikor a bizonyítványt kapod már tényleg hawaii smile
Gólyabál: jippi! Jó gólyabált előre is Zoey smile
PostPosted: Tue Sep 15, 2009 5:54 am

Az árak megint az eget verdesik, félek Watermeat gyűjtésemnek annyi. ninja

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Tue Sep 15, 2009 6:10 am

FONTOS! Mi a teendp ha szólok valakinek hogy reportolom és azt mondja akkpr ő is engem? Készüljek arra, hogy mind2pnket lebannolnak? Ha le lennék bannolva akkor majd a tesómmal üzenek sweatdrop Elég hülye volt az illető valakinek említettem 1-2 magyar szót ő meg felháborodott hog csak angolul tud mondta h kék k***a vagyok meg hgogy f*** Hungarians stb. és elkezdi hogy ő is reportolni fog hogy diszkrimináltam (amikor nem is). Bár a reportomba azt is beírtam hogy ezzel a "visszareportolással" megfenyegetett. Tanulság ezentúl szó nékül reportolok. Olyan rossz helyzet ez -.- És bocsi ezért abban az írásban ha valakit nem érdekelne akkor nem kérek rá bíráló választ sweatdrop Köszönöm.
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 288 289 290 291 292 293 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games