|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 29, 2007 9:12 am
Baranina niestety kurna moj sweatdrop starzeje sie a musze miec gdzie mieszkac , wiesz o co biega gniazdo zalozyc drzewo podlac i te sprawy xp jednym slowem. chce aby babka odpisala juz mi pozostala czesc domu mrgreen ehehhe, no chyba ze tak rofl daj spokoj... mi wpadli na pomysl, ze bede zapleczem naukowym dla mojego brata. /bedzie browary robil 4laugh / a z mieszkaniem to bedzie problem, ozby... ale mysle, ze to zanim ja sobie kogos znajde, to ich wszystkich juz dawno nie bedzie. - zakladajac, ze znajde, oczywiscie. sweatdrop ozby i jakto pozostala? a co z ta druga?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 29, 2007 9:23 am
wilkus Baranina niestety kurna moj sweatdrop starzeje sie a musze miec gdzie mieszkac , wiesz o co biega gniazdo zalozyc drzewo podlac i te sprawy xp jednym slowem. chce aby babka odpisala juz mi pozostala czesc domu mrgreen ehehhe, no chyba ze tak rofl daj spokoj... mi wpadli na pomysl, ze bede zapleczem naukowym dla mojego brata. /bedzie browary robil 4laugh / a z mieszkaniem to bedzie problem, ozby... ale mysle, ze to zanim ja sobie kogos znajde, to ich wszystkich juz dawno nie bedzie. - zakladajac, ze znajde, oczywiscie. sweatdrop ozby i jakto pozostala? a co z ta druga? a tą drugą już mam mrgreen tylko że ja pazerna jestem twisted chciałam zrobić sobie tez ogród z taką faząwiem walnienta jestem mrgreen ale monet mogl namalowac to ja moge takji miec i nic mnie nie powstrzyma twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 29, 2007 9:29 am
Baranina a tą drugą już mam mrgreen tylko że ja pazerna jestem twisted chciałam zrobić sobie tez ogród z taką faząwiem walnienta jestem mrgreen ale monet mogl namalowac to ja moge takji miec i nic mnie nie powstrzyma twisted to chyba nie jest akurat pazernosc, bo to troche dziwne miec z kim chalupe na pol eek eee, wszystko da sie zrobic :XP:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 29, 2007 10:42 am
wilkus Baranina a tą drugą już mam mrgreen tylko że ja pazerna jestem twisted chciałam zrobić sobie tez ogród z taką faząwiem walnienta jestem mrgreen ale monet mogl namalowac to ja moge takji miec i nic mnie nie powstrzyma twisted to chyba nie jest akurat pazernosc, bo to troche dziwne miec z kim chalupe na pol eek eee, wszystko da sie zrobic :XP: myslisz ze jak wykoncze krzyska to nikt sie nie kapnie? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 29, 2007 10:43 am
to zalezy, czy marudny jest rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 06, 2007 2:27 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 07, 2007 1:43 am
jakbym nie wiedziala,co sie dzialo przy pisaniu tego pota, to bylabym zla, ozby ninja *wali lbem w klawiature* nigdy wiecej nie zostawie wlaczanego komputera, jak mam gosci sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 07, 2007 4:50 am
wilkus jakbym nie wiedziala,co sie dzialo przy pisaniu tego pota, to bylabym zla, ozby ninja *wali lbem w klawiature* nigdy wiecej nie zostawie wlaczanego komputera, jak mam gosci sweatdrop Mogę wpaść do Ciebie? mrgreen mrgreen pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 07, 2007 5:39 am
po czyms takim chybabym sie juz nie pozbierala xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 08, 2007 3:41 am
wilkus po czyms takim chybabym sie juz nie pozbierala xp No ja wiem że jestem dobry w te klocki, no ale...wiesz.... nie lubię przechodzić "do rzeczy" na pierwszej randce. Wiesz, ja nie jestem taki łatwy, może najpierw byśmy się poznali, albo coś w ten deseń ? Kolacja, świeczki i te sprawy? Potem przedstawisz mnie rodzicom, dziadkom, psu i wiesz.... no może... wtedy? Oczywiście dopiero po ślubie, żeby nie było niejasności xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 12, 2007 10:19 am
jest tylko jeden problem - nie mam psa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 14, 2007 7:41 am
wilkus jest tylko jeden problem - nie mam psa xd to dobrze .... psy mają bardzo słabą psychikę . Mógł by nie wytrzymać obecności degenerata blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 14, 2007 2:18 pm
wilkus jakbym nie wiedziala,co sie dzialo przy pisaniu tego pota, to bylabym zla, ozby ninja *wali lbem w klawiature* nigdy wiecej nie zostawie wlaczanego komputera, jak mam gosci sweatdrop że co?? mało kumata coś dzisiaj jestem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 14, 2007 2:23 pm