Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Ksiazki-ksiazki [co czytacie itd] Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 27 28 29 30 31 32 ... 77 78 79 80 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Czytacie ?!
Tak
83%
 83%  [ 114 ]
Nie
0%
 0%  [ 0 ]
Czasem
14%
 14%  [ 20 ]
Nigdy
1%
 1%  [ 2 ]
Total Votes : 136

Raticiel

PostPosted: Sat Oct 08, 2005 5:33 am

hehe, kultowy cycat wink

a ja musze teraz czytac PLATONA... litosci... ale coosh, trza sie przestawic z Gaimana i Harrego Pottera na madre dziela... rolleyes
PostPosted: Sat Oct 08, 2005 12:49 pm

ja to nie mialabym sie z czego przestawiac, bo ostatnio nie mam czasu, ani na potera ani na gaimana, ani na inne "niemadre" dziela. cry

nie przeczytalam 6 czesci, a przecieklo do mnie zakonczenie, myslalam ze wszystkich rozszarpie!!1 scream scream

ramonium

Raticiel

PostPosted: Sat Oct 08, 2005 11:36 pm

ramonium
ja to nie mialabym sie z czego przestawiac, bo ostatnio nie mam czasu, ani na potera ani na gaimana, ani na inne "niemadre" dziela. cry

nie przeczytalam 6 czesci, a przecieklo do mnie zakonczenie, myslalam ze wszystkich rozszarpie!!1 scream scream
ja po dzis dzien nie ukonczylam FFVII ale juz od ladnych paru lat wiem ze Aeris na koniec umiera rolleyes

Mnie ciekawi wlasnie co za osoba ma w 6 Potterze umrzec. W sumie niech umiera kto chce, tylko zostawcie Syriusza i Lupina, a reszta moze do piachu isc pirate
PostPosted: Sun Oct 09, 2005 5:11 am

a ja wiem, kto umrze i mnie to boli cry

ramonium

Raticiel

PostPosted: Sun Oct 09, 2005 5:36 am

ramonium
Harry Potter? pirate
PostPosted: Sun Oct 09, 2005 8:13 am

...W ksiazkach generalnie za malo ludzi umiera...
...

RUFUS.ABBYSINIAN

Autark

PostPosted: Sun Oct 09, 2005 9:44 am

RUFUS.ABBYSINIAN
...

Niestety evil
PostPosted: Sun Oct 09, 2005 10:01 am

Autark
RUFUS.ABBYSINIAN
...

Niestety evil
wole Nieumarlych ^^

SangekiNoYoru

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Sun Oct 09, 2005 11:23 am

...I nie potrafie przebrnac przez tego "Neuromancera".
...Tempo: ok. 5 str./tyg. -__-U
PostPosted: Sun Oct 09, 2005 12:17 pm

Autark
RUFUS.ABBYSINIAN
...

Niestety evil

zalezy co sie czyta...

Kiray

Gailenquen

PostPosted: Sun Oct 09, 2005 12:31 pm

Kiray
Autark
RUFUS.ABBYSINIAN
...

Niestety evil

zalezy co sie czyta...
Nie wszedzie pasuja smutne zakonczenia. Najlepsze sa te alternatywne, pobudzajace wyobraznie XD
PostPosted: Sun Oct 09, 2005 9:06 pm

Raticiel
ramonium
Harry Potter? pirate

spokojnie, nie on!!!!! wink

a jesli czyta sie ksiazke fantasy, to smierc wcale nie oznacza znikniecie bohatera na zawsze,
no i jak nikt nie umiera przez cala ksiazke, to czegos jednak brakuje, smierc jest taka prawdziwa

ramonium

Raticiel

PostPosted: Sun Oct 09, 2005 11:06 pm

ramonium
Raticiel
ramonium
Harry Potter? pirate

a jesli czyta sie ksiazke fantasy, to smierc wcale nie oznacza znikniecie bohatera na zawsze,
no i jak nikt nie umiera przez cala ksiazke, to czegos jednak brakuje, smierc jest taka prawdziwa
polecam "Nigdziebadz", ciekawe studium smierci jako zjawiska w sensie teoretycznym(glowny bohater tak jakby "umiera") jak i praktycznym (markiz mrgreen )

no tak, a jakby Harry umarl to autorka nie mialaby zycia... xd jak dla mnie moze np. umrzec sobie hmm... Dumbledore mrgreen
PostPosted: Mon Oct 10, 2005 6:57 am

Raticiel
ramonium
Raticiel
ramonium
Harry Potter? pirate

polecam "Nigdziebadz", ciekawe studium smierci jako zjawiska w sensie teoretycznym(glowny bohater tak jakby "umiera") jak i praktycznym (markiz mrgreen )

no tak, a jakby Harry umarl to autorka nie mialaby zycia... xd jak dla mnie moze np. umrzec sobie hmm... Dumbledore mrgreen

..."Nigdziebadz" byl swieeetny!
...Wspanialy, wciagajacy klimat i fabula. Dolaczam sie: Serdecznie polecam ta ksiazke.

RUFUS.ABBYSINIAN

Pysiol

PostPosted: Wed Oct 12, 2005 10:49 am

Mo ja się nie zgadzam ze stwierdzeniem, że w książkach za mało ludzi umiera, wystarczy wziąść taką "Grawitację" albo "Uprowadzenie". Zresztą nawet jeśli to czy to źle? Nie wystarczy, że tylu ludzi umiera codziennie na świecie to muszą jeszcze ginąć w książkach?
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 27 28 29 30 31 32 ... 77 78 79 80 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games