|
|
Czytacie ?! |
Tak |
|
83% |
[ 114 ] |
Nie |
|
0% |
[ 0 ] |
Czasem |
|
14% |
[ 20 ] |
Nigdy |
|
1% |
[ 2 ] |
|
Total Votes : 136 |
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 08, 2005 5:33 am
hehe, kultowy cycat wink
a ja musze teraz czytac PLATONA... litosci... ale coosh, trza sie przestawic z Gaimana i Harrego Pottera na madre dziela... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 08, 2005 12:49 pm
ja to nie mialabym sie z czego przestawiac, bo ostatnio nie mam czasu, ani na potera ani na gaimana, ani na inne "niemadre" dziela. cry
nie przeczytalam 6 czesci, a przecieklo do mnie zakonczenie, myslalam ze wszystkich rozszarpie!!1 scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 08, 2005 11:36 pm
ramonium ja to nie mialabym sie z czego przestawiac, bo ostatnio nie mam czasu, ani na potera ani na gaimana, ani na inne "niemadre" dziela. cry nie przeczytalam 6 czesci, a przecieklo do mnie zakonczenie, myslalam ze wszystkich rozszarpie!!1 scream scream ja po dzis dzien nie ukonczylam FFVII ale juz od ladnych paru lat wiem ze Aeris na koniec umiera rolleyes Mnie ciekawi wlasnie co za osoba ma w 6 Potterze umrzec. W sumie niech umiera kto chce, tylko zostawcie Syriusza i Lupina, a reszta moze do piachu isc pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 09, 2005 5:11 am
a ja wiem, kto umrze i mnie to boli cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 09, 2005 5:36 am
ramonium a ja wiem, kto umrze i mnie to boli cry Harry Potter? pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 09, 2005 8:13 am
...W ksiazkach generalnie za malo ludzi umiera... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 09, 2005 9:44 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...W ksiazkach generalnie za malo ludzi umiera... ... Niestety evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 09, 2005 10:01 am
Autark RUFUS.ABBYSINIAN ...W ksiazkach generalnie za malo ludzi umiera... ... Niestety evil wole Nieumarlych ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 09, 2005 11:23 am
...I nie potrafie przebrnac przez tego "Neuromancera". ...Tempo: ok. 5 str./tyg. -__-U
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 09, 2005 12:17 pm
Autark RUFUS.ABBYSINIAN ...W ksiazkach generalnie za malo ludzi umiera... ... Niestety evil zalezy co sie czyta...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 09, 2005 12:31 pm
Kiray Autark RUFUS.ABBYSINIAN ...W ksiazkach generalnie za malo ludzi umiera... ... Niestety evil zalezy co sie czyta... Nie wszedzie pasuja smutne zakonczenia. Najlepsze sa te alternatywne, pobudzajace wyobraznie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 09, 2005 9:06 pm
Raticiel ramonium a ja wiem, kto umrze i mnie to boli cry Harry Potter? pirate spokojnie, nie on!!!!! wink a jesli czyta sie ksiazke fantasy, to smierc wcale nie oznacza znikniecie bohatera na zawsze, no i jak nikt nie umiera przez cala ksiazke, to czegos jednak brakuje, smierc jest taka prawdziwa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 09, 2005 11:06 pm
ramonium Raticiel ramonium a ja wiem, kto umrze i mnie to boli cry Harry Potter? pirate spokojnie, nie on!!!!! wink a jesli czyta sie ksiazke fantasy, to smierc wcale nie oznacza znikniecie bohatera na zawsze, no i jak nikt nie umiera przez cala ksiazke, to czegos jednak brakuje, smierc jest taka prawdziwa polecam "Nigdziebadz", ciekawe studium smierci jako zjawiska w sensie teoretycznym(glowny bohater tak jakby "umiera") jak i praktycznym (markiz mrgreen ) no tak, a jakby Harry umarl to autorka nie mialaby zycia... xd jak dla mnie moze np. umrzec sobie hmm... Dumbledore mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 10, 2005 6:57 am
Raticiel ramonium Raticiel ramonium a ja wiem, kto umrze i mnie to boli cry Harry Potter? pirate spokojnie, nie on!!!!! wink a jesli czyta sie ksiazke fantasy, to smierc wcale nie oznacza znikniecie bohatera na zawsze, no i jak nikt nie umiera przez cala ksiazke, to czegos jednak brakuje, smierc jest taka prawdziwa polecam "Nigdziebadz", ciekawe studium smierci jako zjawiska w sensie teoretycznym(glowny bohater tak jakby "umiera") jak i praktycznym (markiz mrgreen ) no tak, a jakby Harry umarl to autorka nie mialaby zycia... xd jak dla mnie moze np. umrzec sobie hmm... Dumbledore mrgreen ..."Nigdziebadz" byl swieeetny! ...Wspanialy, wciagajacy klimat i fabula. Dolaczam sie: Serdecznie polecam ta ksiazke.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 12, 2005 10:49 am
Mo ja się nie zgadzam ze stwierdzeniem, że w książkach za mało ludzi umiera, wystarczy wziąść taką "Grawitację" albo "Uprowadzenie". Zresztą nawet jeśli to czy to źle? Nie wystarczy, że tylu ludzi umiera codziennie na świecie to muszą jeszcze ginąć w książkach?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|