|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 4:08 am
revcat Ozzwald revcat a jestem jestem...musialem pojechac do szczecina zalatwic jedna wazna sprawe i powrocilem do was towarzysze ! co tu sie dzialo jak mnie nie bylo? ja rzucalem panne ktora nie zropzumiala ze ja rzucam... sweatdrop a tak pozatym cisza i spokuj cisza i spokoj powiadasz a bimberek jeszcze sie zostal jakis? ja w szczecinie ogladalem mieszkanie do kupna ale chyba oleje szczecin i juz na dobre zostane w gdansku.... Jeszcze mamy bimberek a w Gdansku masz wlasne mieszkanie, czy wynajmujesz? *polewa bimber*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 4:14 am
Ozzwald revcat Ozzwald revcat a jestem jestem...musialem pojechac do szczecina zalatwic jedna wazna sprawe i powrocilem do was towarzysze ! co tu sie dzialo jak mnie nie bylo? ja rzucalem panne ktora nie zropzumiala ze ja rzucam... sweatdrop a tak pozatym cisza i spokuj cisza i spokoj powiadasz a bimberek jeszcze sie zostal jakis? ja w szczecinie ogladalem mieszkanie do kupna ale chyba oleje szczecin i juz na dobre zostane w gdansku.... Jeszcze mamy bimberek a w Gdansku masz wlasne mieszkanie, czy wynajmujesz? *polewa bimber* narazie wynajmuje bo czekal na ten szczecin...ale nie chce tam wracac poki co i poszukam tutaj mieszkanka *wychyla szklaneczke do dna* zdrowie towarzyszu! dobrze jest byc wreszcie wsrod swoich ! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 4:16 am
*pije swoj bimber* wracam niedlugo musze sie wykompac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 4:19 am
Przybylem zobaczylem i bimbru sie napilem biggrin Witam towarzyszy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 4:20 am
Ozzwald *pije swoj bimber* wracam niedlugo musze sie wykompac... okey ja tu sobie posiedze sam i popije do butelki *nalewa szklaneczke po czym wychyla do dna*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 4:21 am
revcat Ozzwald *pije swoj bimber* wracam niedlugo musze sie wykompac... okey ja tu sobie posiedze sam i popije do butelki *nalewa szklaneczke po czym wychyla do dna* do zadnej butelki scream bedziesz pil zemna blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 4:23 am
revcat Ozzwald revcat Ozzwald revcat a jestem jestem...musialem pojechac do szczecina zalatwic jedna wazna sprawe i powrocilem do was towarzysze ! co tu sie dzialo jak mnie nie bylo? ja rzucalem panne ktora nie zropzumiala ze ja rzucam... sweatdrop a tak pozatym cisza i spokuj cisza i spokoj powiadasz a bimberek jeszcze sie zostal jakis? ja w szczecinie ogladalem mieszkanie do kupna ale chyba oleje szczecin i juz na dobre zostane w gdansku.... Jeszcze mamy bimberek a w Gdansku masz wlasne mieszkanie, czy wynajmujesz? *polewa bimber* narazie wynajmuje bo czekal na ten szczecin...ale nie chce tam wracac poki co i poszukam tutaj mieszkanka *wychyla szklaneczke do dna* zdrowie towarzyszu! dobrze jest byc wreszcie wsrod swoich ! xd Revcat Ty mieszkasz w Gdansku i z niego pochodzisz a studiujesz w Szczecinie dobrze rozumiem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 4:24 am
*bierze bimberek i polewa po szklankach* Zdrowie studentow *wypija*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 4:33 am
Kiray Revcat Ty mieszkasz w Gdansku i z niego pochodzisz a studiujesz w Szczecinie dobrze rozumiem? to dobrze sam nie bede pil hej! *polewa do szklanek* pijemy towarzyszu.. wszedzie dobrze ale na jednostce najlepiej!! nie towrzyszu pochodze ze szczecina, tam studiuje ale mieszkam teraz w gdansku... tak mnie wywialo ze wzgledu na prace *wychyla szklaneczke* te kapiatlistyczne swinie, te chamy, urwipolcie zaje.......i mi moja nowa droga wedke.... trzeba zrobic z tym pozadek! Towarzysze nadszedl czas kiedy musimy uzyc swojej broni! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 4:36 am
revcat Kiray Revcat Ty mieszkasz w Gdansku i z niego pochodzisz a studiujesz w Szczecinie dobrze rozumiem? to dobrze sam nie bede pil hej! *polewa do szklanek* pijemy towarzyszu.. wszedzie dobrze ale na jednostce najlepiej!! nie towrzyszu pochodze ze szczecina, tam studiuje ale mieszkam teraz w gdansku... tak mnie wywialo ze wzgledu na prace *wychyla szklaneczke* te kapiatlistyczne swinie, te chamy, urwipolcie zaje.......i mi moja nowa droga wedke.... trzeba zrobic z tym pozadek! Towarzysze nadszedl czas kiedy musimy uzyc swojej broni! xd no narescie jakas rozroba *pije* mozemy podpalic cos wink na rozrabiac, a pozniej uciec na wschod bo tam musi byc jakas cywilizacja blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 4:37 am
A jesli mozna wiedziec pracujesz jako kto? no oczywiscie nie liczac twojej sluzby jako partyzant
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 4:38 am
Kiray no narescie jakas rozroba *pije* mozemy podpalic cos wink na rozrabiac, a pozniej uciec na wschod bo tam musi byc jakas cywilizacja blaugh podlozymy pozadna bombke..he he he xd a niedobitkow rozerwiemy na strzepy CKM-em....jak ci sie podoba ta opcja? *polewa bimberek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 4:41 am
revcat Kiray no narescie jakas rozroba *pije* mozemy podpalic cos wink na rozrabiac, a pozniej uciec na wschod bo tam musi byc jakas cywilizacja blaugh podlozymy pozadna bombke..he he he xd a niedobitkow rozerwiemy na strzepy CKM-em....jak ci sie podoba ta opcja? *polewa bimberek* Swietna *wypija* tylko ja bym jeszcze zaplanowal jakies gwalty wink xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 4:48 am
Kiray revcat Kiray no narescie jakas rozroba *pije* mozemy podpalic cos wink na rozrabiac, a pozniej uciec na wschod bo tam musi byc jakas cywilizacja blaugh podlozymy pozadna bombke..he he he xd a niedobitkow rozerwiemy na strzepy CKM-em....jak ci sie podoba ta opcja? *polewa bimberek* Swietna *wypija* tylko ja bym jeszcze zaplanowal jakies gwalty wink xd xd gwalty to juz na miejscu sie skombinuje no i jeszcze bedziemy musieli jakis bank opierdzielic przy okazji.... *polewa* zeby nie bylo a potem na wschod...zdrowie! *wychyla szklaneczke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 4:49 am
ja przed tym rollback'iem kupilem sobie wedke ta za 2400g ale mi sie nie spodobala a pozniej jak zwrocili mi hajs kupilem sobie ta za 1800g i juz jst lepiej smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|