Welcome to Gaia! ::

Reply Ruskie-Partyzanty [RP]
24h w paszczu za dichu. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 27 28 29 30 31 32 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ozzwald
Vice Captain

PostPosted: Mon May 16, 2005 4:08 am

revcat
Ozzwald
revcat
a jestem jestem...musialem pojechac do szczecina zalatwic jedna wazna sprawe i powrocilem do was towarzysze ! co tu sie dzialo jak mnie nie bylo?
ja rzucalem panne ktora nie zropzumiala ze ja rzucam... sweatdrop
a tak pozatym cisza i spokuj

cisza i spokoj powiadasz a bimberek jeszcze sie zostal jakis? ja w szczecinie ogladalem mieszkanie do kupna ale chyba oleje szczecin i juz na dobre zostane w gdansku....
Jeszcze mamy bimberek
a w Gdansku masz wlasne mieszkanie, czy wynajmujesz?
*polewa bimber*
PostPosted: Mon May 16, 2005 4:14 am

Ozzwald
revcat
Ozzwald
revcat
a jestem jestem...musialem pojechac do szczecina zalatwic jedna wazna sprawe i powrocilem do was towarzysze ! co tu sie dzialo jak mnie nie bylo?

cisza i spokoj powiadasz a bimberek jeszcze sie zostal jakis? ja w szczecinie ogladalem mieszkanie do kupna ale chyba oleje szczecin i juz na dobre zostane w gdansku....
Jeszcze mamy bimberek
*polewa bimber*

narazie wynajmuje bo czekal na ten szczecin...ale nie chce tam wracac poki co i poszukam tutaj mieszkanka *wychyla szklaneczke do dna* zdrowie towarzyszu! dobrze jest byc wreszcie wsrod swoich ! xd

revcat

Ozzwald
Vice Captain

PostPosted: Mon May 16, 2005 4:16 am

*pije swoj bimber* wracam niedlugo musze sie wykompac...
PostPosted: Mon May 16, 2005 4:19 am

Przybylem zobaczylem i bimbru sie napilem biggrin
Witam towarzyszy

Kiray
Crew

revcat

PostPosted: Mon May 16, 2005 4:20 am

Ozzwald

okey ja tu sobie posiedze sam i popije do butelki *nalewa szklaneczke po czym wychyla do dna*
PostPosted: Mon May 16, 2005 4:21 am

revcat
Ozzwald

okey ja tu sobie posiedze sam i popije do butelki *nalewa szklaneczke po czym wychyla do dna*

do zadnej butelki scream
bedziesz pil zemna blaugh

Kiray
Crew

Kiray
Crew

PostPosted: Mon May 16, 2005 4:23 am

revcat
Ozzwald
revcat
Ozzwald
revcat

Jeszcze mamy bimberek
*polewa bimber*

narazie wynajmuje bo czekal na ten szczecin...ale nie chce tam wracac poki co i poszukam tutaj mieszkanka *wychyla szklaneczke do dna* zdrowie towarzyszu! dobrze jest byc wreszcie wsrod swoich ! xd

Revcat Ty mieszkasz w Gdansku i z niego pochodzisz a studiujesz w Szczecinie dobrze rozumiem?
PostPosted: Mon May 16, 2005 4:24 am

*bierze bimberek i polewa po szklankach*
Zdrowie studentow
*wypija*

Kiray
Crew

revcat

PostPosted: Mon May 16, 2005 4:33 am

Kiray

Revcat Ty mieszkasz w Gdansku i z niego pochodzisz a studiujesz w Szczecinie dobrze rozumiem?

to dobrze sam nie bede pil hej! *polewa do szklanek* pijemy towarzyszu.. wszedzie dobrze ale na jednostce najlepiej!! nie towrzyszu pochodze ze szczecina, tam studiuje ale mieszkam teraz w gdansku... tak mnie wywialo ze wzgledu na prace *wychyla szklaneczke* te kapiatlistyczne swinie, te chamy, urwipolcie zaje.......i mi moja nowa droga wedke.... trzeba zrobic z tym pozadek! Towarzysze nadszedl czas kiedy musimy uzyc swojej broni! xd
PostPosted: Mon May 16, 2005 4:36 am

revcat
Kiray

to dobrze sam nie bede pil hej! *polewa do szklanek* pijemy towarzyszu.. wszedzie dobrze ale na jednostce najlepiej!! nie towrzyszu pochodze ze szczecina, tam studiuje ale mieszkam teraz w gdansku... tak mnie wywialo ze wzgledu na prace *wychyla szklaneczke* te kapiatlistyczne swinie, te chamy, urwipolcie zaje.......i mi moja nowa droga wedke.... trzeba zrobic z tym pozadek! Towarzysze nadszedl czas kiedy musimy uzyc swojej broni! xd

no narescie jakas rozroba *pije* mozemy podpalic cos wink na rozrabiac, a pozniej uciec na wschod bo tam musi byc jakas cywilizacja blaugh

Kiray
Crew

Kiray
Crew

PostPosted: Mon May 16, 2005 4:37 am

A jesli mozna wiedziec pracujesz jako kto?
no oczywiscie nie liczac twojej sluzby jako partyzant
PostPosted: Mon May 16, 2005 4:38 am

Kiray

no narescie jakas rozroba *pije* mozemy podpalic cos wink na rozrabiac, a pozniej uciec na wschod bo tam musi byc jakas cywilizacja blaugh

podlozymy pozadna bombke..he he he xd a niedobitkow rozerwiemy na strzepy CKM-em....jak ci sie podoba ta opcja? *polewa bimberek*

revcat

Kiray
Crew

PostPosted: Mon May 16, 2005 4:41 am

revcat
Kiray

podlozymy pozadna bombke..he he he xd a niedobitkow rozerwiemy na strzepy CKM-em....jak ci sie podoba ta opcja? *polewa bimberek*

Swietna *wypija* tylko ja bym jeszcze zaplanowal jakies gwalty wink xd xd
PostPosted: Mon May 16, 2005 4:48 am

Kiray
revcat
Kiray

Swietna *wypija* tylko ja bym jeszcze zaplanowal jakies gwalty wink xd xd

gwalty to juz na miejscu sie skombinuje no i jeszcze bedziemy musieli jakis bank opierdzielic przy okazji.... *polewa* zeby nie bylo a potem na wschod...zdrowie! *wychyla szklaneczke*

revcat

Kiray
Crew

PostPosted: Mon May 16, 2005 4:49 am

ja przed tym rollback'iem kupilem sobie wedke ta za 2400g ale mi sie nie spodobala a pozniej jak zwrocili mi hajs kupilem sobie ta za 1800g i juz jst lepiej smile
Reply
Ruskie-Partyzanty [RP]

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 27 28 29 30 31 32 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games