|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 8:07 am
AAAaaaaAAAAaaaA za duzo...... slo...dyczy...... AaaAaAAAAaa....nieee.......moge....AaAA.... topie....sieeeeeeeee....... xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 8:07 am
NEOZPL Lyncoris Hahaha! xDD Dziękuję Darling!!! xDD :*:*:* To ja Tobie dziekuję my darlinggg :*:*:*:*:*: XDDDD Ależ proszę! *^.^* :*:*:*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 8:08 am
harab serapel AAAaaaaAAAAaaaA za duzo...... slo...dyczy...... AaaAaAAAAaa....nieee.......moge....AaAA.... topie....sieeeeeeeee....... xP Hahaha! Nie top się xDD Przeżyjesz xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 8:09 am
NEOZPL Lyncoris Hahaha! xDD Dziękuję Darling!!! xDD :*:*:* To ja Tobie dziekuję my darlinggg :*:*:*:*:*: XDDDD wy jesteście "tugeder forewer"? no wjecie wy razem jesteście?
xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 8:13 am
wicked que.en NEOZPL Lyncoris Hahaha! xDD Dziękuję Darling!!! xDD :*:*:* To ja Tobie dziekuję my darlinggg :*:*:*:*:*: XDDDD wy jesteście "tugeder forewer"? no wjecie wy razem jesteście?
xd Właśnie najciekawsze jest to,że nie! xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 8:15 am
Lyncoris wicked que.en NEOZPL Lyncoris Hahaha! xDD Dziękuję Darling!!! xDD :*:*:* To ja Tobie dziekuję my darlinggg :*:*:*:*:*: XDDDD wy jesteście "tugeder forewer"? no wjecie wy razem jesteście?
xd Właśnie najciekawsze jest to,że nie! xDD no to coś sieu smaży xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 8:18 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 8:49 am
Lyncoris wicked que.en NEOZPL Lyncoris Hahaha! xDD Dziękuję Darling!!! xDD :*:*:* To ja Tobie dziekuję my darlinggg :*:*:*:*:*: XDDDD wy jesteście "tugeder forewer"? no wjecie wy razem jesteście?
xd Właśnie najciekawsze jest to,że nie! xDD Y__________________________Y
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 8:53 am
nie boj sie ona poprostu sie ciebie wstydzi ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 8:57 am
NEOZPL Y__________________________Y Nie kul się,nie kul xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 8:59 am
harab serapel nie boj sie ona poprostu sie ciebie wstydzi ;] Widzę,że kolegę za bardzo roznosi -____-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 9:01 am
teraz cisza bo rozpacz przechodze - baner z tengen toppy mi nie chce sie caly wyswietlic ;(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 9:03 am
harab serapel teraz cisza bo rozpacz przechodze - baner z tengen toppy mi nie chce sie caly wyswietlic ;( Ja bym się pocięła na Twoim miejscu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 9:04 am
Lyncoris NEOZPL Y__________________________Y Nie kul się,nie kul xDD Etoo....demoo... xDD noo tak..dzieki.. whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 9:06 am
Lyncoris harab serapel teraz cisza bo rozpacz przechodze - baner z tengen toppy mi nie chce sie caly wyswietlic ;( Ja bym się pocięła na Twoim miejscu. nie dzieki nie jestem emo ;] juz sobie poradzilem z resizem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|