|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 22, 2008 11:57 am
Rájöttem, Shawn skizofrén. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 22, 2008 11:58 am
Boli-chan Rájöttem, Shawn skizofrén. xp lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 22, 2008 12:01 pm
ezek szerint csak megan maradt...mivel ő nem volt senkivel, és nem lenne hátránya shawn halálából...... O.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 22, 2008 12:05 pm
Elleine bibortetu Bármit mondtok én meg akarom tudni mi lett a fiú karjával. Lehet, hogy bántalmazták. Vagy az anyja vagy az apja. Ez jó indok egy gyilkosságra. Mivel a szülei elváltak, nem hiszem, hogy nagyon verhette volna az apja, ráadásul egyszerre ugyanabban a szövegben, ráadásul említi, hogy a szobában exclaim nem volt rajta kívül más, mint a gyilkos! ez bizonyítja, hogy shawn és a gyilkos nem ugyanaz a személy.
Láthatás van. Azért nem volt senki más a szobában rajtuk kívül más, mert Adriana szobája közelében várt. Szóval attól még a gyilkos szándékában állhatott megölni a nőt. Egy szóval se mondtam, hogy Shawn a gyilkos. (Bár lehet, hogy ő, nem tudom.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 22, 2008 12:08 pm
hogy tudta volna saját magát szólítgatni??? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 22, 2008 12:09 pm
napsugar hogy tudta volna saját magát szólítgatni??? confused Sehogy! stare Nem szólította magát. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 22, 2008 12:11 pm
bibortetu napsugar hogy tudta volna saját magát szólítgatni??? confused Sehogy! stare Nem szólította magát. rolleyes akkor ez mi?? "Shawn Wrote: Valaki?
Kérdezgette, de nem kapott választ, azon az emeleten senki sem tartózkodott abban a pillanatban. Csak ő és a gyilkos.
??? Wrote: Gyere csak… Gyere csak…
Hallatszott a suttogó hang egy távoli oszlop mögül. " és szó szerint másoltam ide
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 22, 2008 12:15 pm
shawn abszolút kizárhatnánk a gyanúsítottak közül és az anyját is....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 22, 2008 12:17 pm
Majd jövök, indul az RTL-en egy vígjáték biggrin Jó éjt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 22, 2008 12:23 pm
napsugar bibortetu napsugar hogy tudta volna saját magát szólítgatni??? confused Sehogy! stare Nem szólította magát. rolleyes akkor ez mi?? "Shawn Wrote: Valaki?
Kérdezgette, de nem kapott választ, azon az emeleten senki sem tartózkodott abban a pillanatban. Csak ő és a gyilkos.
??? Wrote: Gyere csak… Gyere csak…
Hallatszott a suttogó hang egy távoli oszlop mögül. " és szó szerint másoltam ide
Adrianát várta a gyilkos, de Shawn jött, hányszor mondjam. Megölhette volna őt is, de jött Wilfred. Mi ebben a nehéz? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 22, 2008 12:25 pm
napsugar shawn abszolút kizárhatnánk a gyanúsítottak közül és az anyját is....
Tartom továbbra is, hogy Shawn-nal kéne beszélni. Ha más nem akkor Anne-val. Adrianát meg meg kell védeni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 22, 2008 12:33 pm
de mire lenne jó a gyilkosnak ha megöli adrianat? bár két indok jöhet szóba a gyilkosságoknál: 1. a pénz, akkor nincs értelme adriana halálának 2. érzelmek, vagyis a féltékenység akkor viszont csakis valamelyik exfeleség lehetett, de akkor ahroldot mért ölte volna meg? mondjuk lehetett bosszú is a fájdalmakért... akkor ennek is van így értelme....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 22, 2008 12:41 pm
de Adriana már egyszer lement az étkezőbe, utána ment HArold szobájába. Akkor a gyilkos megölhette volna, ha tényleg Őt akarta.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 22, 2008 12:42 pm
napsugar de mire lenne jó a gyilkosnak ha megöli adrianat? bár két indok jöhet szóba a gyilkosságoknál: 1. a pénz, akkor nincs értelme adriana halálának 2. érzelmek, vagyis a féltékenység akkor viszont csakis valamelyik exfeleség lehetett, de akkor ahroldot mért ölte volna meg? mondjuk lehetett bosszú is a fájdalmakért... akkor ennek is van így értelme....
1. Adriana tudhat valamit. 2. Ő mivel közel állt Harold-hoz szúrhatta valamiért a gyilkos szemét. 3. Lehet valami Adriana medáljában. 4. Tudhatja mit intézett mostanában Harold.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 22, 2008 12:50 pm
bibortetu napsugar de mire lenne jó a gyilkosnak ha megöli adrianat? bár két indok jöhet szóba a gyilkosságoknál: 1. a pénz, akkor nincs értelme adriana halálának 2. érzelmek, vagyis a féltékenység akkor viszont csakis valamelyik exfeleség lehetett, de akkor ahroldot mért ölte volna meg? mondjuk lehetett bosszú is a fájdalmakért... akkor ennek is van így értelme....
1. Adriana tudhat valamit. 2. Ő mivel közel állt Harold-hoz szúrhatta valamiért a gyilkos szemét. 3. Lehet valami Adriana medáljában. 4. Tudhatja mit intézett mostanában Harold. de akkor nem feltétlen megölnie kéne hanem mondjuk kifaggatnia....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|