Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Informacje (niezbedne dla nowych uzytkownikow) i Pomoc
Polski Przewodnik po Gai (Topik Archiwalny) Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 27 28 29 30 31 32 ... 39 40 41 42 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Gailenquen

PostPosted: Sat May 21, 2005 7:40 am

A ja nabroilam. Bo nie wczytal sie jeden button i na jego miejscu bylo cos innego... I chyba wyslalam zgloszenie na gildie. [Report to this Guild] ==' gome...
PostPosted: Sat May 21, 2005 4:11 pm

Ibris
A ja nabroilam. Bo nie wczytal sie jeden button i na jego miejscu bylo cos innego... I chyba wyslalam zgloszenie na gildie. [Report to this Guild] ==' gome...
ale tam nie trzeba czasami potem cos wpisac tak jak przy tych standardowych reportach??

opcy

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sun May 22, 2005 12:24 am

Widze, ze Opcy chce mnie wygryzc ze stanowiska- zawsze zdazy odpisac na chmurki przede mna wink
PostPosted: Sun May 22, 2005 1:19 am

Omega Sun
Widze, ze Opcy chce mnie wygryzc ze stanowiska- zawsze zdazy odpisac na chmurki przede mna wink
co tu duzo mowic........ bucem jestem i tyle.......... mrgreen

opcy

evilkaa

PostPosted: Sun May 22, 2005 2:29 am

czy znowu nawala przeoieranie sie bo ja nie moge sie ubrac?? stressed
PostPosted: Sun May 22, 2005 2:37 am

Silver_day
czy znowu nawala przeoieranie sie bo ja nie moge sie ubrac?? stressed
no wyglada na to ze lezy.......
jak to mawiaja 's**t happens'......
odczekac trzeba i tyle.....

i znowu bylem pierwszy! mrgreen

opcy

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200
PostPosted: Fri May 27, 2005 5:35 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Fri May 27, 2005 7:24 am

czy znowu domki nie dzialaja??

evilkaa

Omega Sun
Captain

PostPosted: Fri May 27, 2005 9:46 am

alexvandom
Cyzm r󺮩 się pinklink od pinkboxa ??? I co daje jesli w ogole cos daje ?

pink link to link ktory swieci sie na rozowo (najczesciej tekst- np temat na forum, cyferka w artArenie, albo banerek na stronie glownej) Za klikniecie w niego dostaje sie 1000g.

Pinkbox to rozowe pudeleczko ktore lata po ekranie i znajduje sie w nim jakas niespodzianka
PostPosted: Fri May 27, 2005 9:47 am

Silver_day
czy znowu domki nie dzialaja??
to napewno tylko chwilowe problemy 3nodding

Omega Sun
Captain

NaviRetlav

PostPosted: Mon May 30, 2005 9:12 am

help .... lodzie mowia mi ze nie da rady wysłac mi pm-a ..... czemu question

mam .... :

Receive Private Messages: yes
Notify on new Private Message:yes ... ale jak ustawiałem to na no ... to nie było ruznicy ...

help .... co mam nie tak question
PostPosted: Mon May 30, 2005 9:26 am

Addik

mam .... :

Notify on new Private Message:yes ... ale jak ustawiałem to na no ... to nie było ruznicy ...

moze zapchana skrzynke, usun czesc wiadomosci a znow zaczna przychodzic regularnie 3nodding

Edit: rzeczywiscie masz cos nie tak, bo ja mam komunikat ze nie masz aktywnej opcji otrzymywania PMkow

Omega Sun
Captain

NaviRetlav

PostPosted: Mon May 30, 2005 9:33 am

Omega Sun
Addik

mam .... :

moze zapchana skrzynke, usun czesc wiadomosci a znow zaczna przychodzic regularnie 3nodding

Edit: rzeczywiscie masz cos nie tak, bo ja mam komunikat ze nie masz aktywnej opcji otrzymywania PMkow

mash pomysł zeby to jakos naprawic .. question ewentualnie załoze sobie nowy profil ... i zmienie se nicka ... tyle ze na nowo bede musiał wykupywac licencje .... ehs .... neutral
PostPosted: Mon May 30, 2005 9:52 am

Addik

mash pomysł zeby to jakos naprawic .. question ewentualnie załoze sobie nowy profil ... i zmienie se nicka ... tyle ze na nowo bede musiał wykupywac licencje .... ehs .... neutral

wstrzymaj sie jeszcze, to moze byc blad bedacy pozostaloscia po ostatniej awarii profilu 3nodding Jesli nie naprawi sie do jutra zglos to moderatorom gai a oni powiedza Ci jak to naprawic 3nodding

Omega Sun
Captain

NaviRetlav

PostPosted: Mon May 30, 2005 9:56 am

Omega Sun
Addik

wstrzymaj sie jeszcze, to moze byc blad bedacy pozostaloscia po ostatniej awarii profilu 3nodding Jesli nie naprawi sie do jutra zglos to moderatorom gai a oni powiedza Ci jak to naprawic 3nodding

znaczy sie ... tak jush mam od parunastu dni .... i narazie mi to nie przeszkadzało ... i poczekał bym jeszcze tydzien gdyby nie to ze nie moge sie dostac do innych gildi bo mi pm-ek nie moze pszyjsc ... sad no trudno ... poczekamy zobaczymy ... neutral
Reply
Informacje (niezbedne dla nowych uzytkownikow) i Pomoc

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 27 28 29 30 31 32 ... 39 40 41 42 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games