|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 26, 2008 1:50 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 26, 2008 3:07 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 27, 2008 4:43 am
ILikeGreenChickenLegs *Daedhel - są na drugim miejscu za najlepszy album w 2008 -.- według Mtv2, żadnych Miley Cyrus i Jonasów.
świetnie, czyli mamy do czynienia z ogólnym deficytem dobrej twórczości. Dobry moment na zostawanie gwiazdą rocka! mrgreen twisted rolleyes Ayah, dawno Cię tu nie widziałam! Ciekawy kawałek, jakieś bliskowschodnie elementy... ma dużo przestrzeni w brzmieniu. biggrin Ale trochę przy tym wszystkim monotonny. 8/10 A w ogóle to po jakiemu śpiewają? AC/DC - Skies on fire (z najnowszej płyty, ohhh yeah! twisted )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 27, 2008 4:54 am
Wszystko dobrze, gdzyby nie ten głos, który prawdopodobnie, i w dzien, i w nocy chciałaby usłyszeć... 6, a co tam, niech będzie. Wiesz, PRZYNAJMNIEJ ONI ŻYJĄ! HAHAHAHA! Take that, babuniu. http://pl.youtube.com/watch?v=30w8DyEJ__0Arctic Monkeys - Brianstorm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 27, 2008 10:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 27, 2008 11:12 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 27, 2008 12:24 pm
hmmm, 7/10 The Doors-The Ghost Songcziken: ten głos jest w istocie największym urokiem całej piosenki. ^^ Ale jest bardzo specyficzny i rozumiem, że nie każdemu musi się podobać. Odnośnie ich życia lub nie, obawiam się, że większość muzyków, których lubię wciąż ma się dobrze. Poza tym, nie widzę związku między ich życiem bądź nie a odbiorem muzyki. confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 27, 2008 12:34 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 28, 2008 9:48 am
Roba Zombiego zawsze lubiłam mrgreen 7/10 ale ma troszke podobne utwory do siebie .. rolleyes podobnie brzmią ... Witaj Ded biggrin A jakoś tak stwierdziłam że pora nawiedzić to miejsce w chwili wolnej od pracy i nauki ... xp A żebym to ja wiedziała w jakim języku .. stawiam na francuski z domieszką bliskiego wschodu http://pl.youtube.com/watch?v=u-z8j7RCzxk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 28, 2008 10:13 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 28, 2008 10:42 am
Daedhel cziken: ten głos jest w istocie największym urokiem całej piosenki. ^^ Ale jest bardzo specyficzny i rozumiem, że nie każdemu musi się podobać. Odnośnie ich życia lub nie, obawiam się, że większość muzyków, których lubię wciąż ma się dobrze. Poza tym, nie widzę związku między ich życiem bądź nie a odbiorem muzyki. confused Ech, czyli mój najdosadniejszy argument nie jest taaaki dosadny... No cóż, skoro żyją, TO KTOŚ TYM MUSI SIĘ ZAOPIEKOWAĆ. Nie lubię tego głosu, jest taki, nie wiem, nie. nie no, takie charakterystyczne dla siebie, ech, ech, 5. no to psuję atmosferę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 29, 2008 2:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 29, 2008 3:13 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 29, 2008 4:36 am
ech... współczesny rhytm & blues zupełnie mnie nie bierze. 4/10 The Doors - Unknown Soldier nawet się tak nie wstawił, więc patrzenie na niego nie sprawia zwykłej przykrości. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|