|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 8:19 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 8:44 am
MarcinIII Oglądał ktoś może Love Hina?Trochę podobne do Green Greena ale niestety bardziej r�żni się od mangi czego nie nawidzę.Znalałem też odstępstwo w kilku odcinkach Naruto ale tam moim zdaniem wyszło to na dobre. love hina fajne (do green greena podobne ale mniej jakby to powiedziec. zboczone...) ale jakos mi sie znudzily te sztampowe anime jakos...... a anime naruto jest kaprawe dobrze ze sie krecha ostatnio poprawila..... ja wole mange...... no i powiem to jeszcze raz FLCL rzadzi!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 9:36 am
opcy MarcinIII Oglądał ktoś może Love Hina?Trochę podobne do Green Greena ale niestety bardziej r�żni się od mangi czego nie nawidzę.Znalałem też odstępstwo w kilku odcinkach Naruto ale tam moim zdaniem wyszło to na dobre. love hina fajne (do green greena podobne ale mniej jakby to powiedziec. zboczone...) ale jakos mi sie znudzily te sztampowe anime jakos...... a anime naruto jest kaprawe dobrze ze sie krecha ostatnio poprawila..... ja wole mange...... no i powiem to jeszcze raz FLCL rzadzi!!!!!!!!!!!!!!!! A co to jest to FLCL??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 9:55 am
Czy ktoś nie wie gdzie można ściagnić stare anime typu Yattaman,Generał Daimos,Sally Czarodziejka.Chodziły one dawniej w TV.Bo na tych wszystkich programach P2P nie ma ich.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 11:05 am
MarcinIII opcy MarcinIII Oglądał ktoś może Love Hina?Trochę podobne do Green Greena ale niestety bardziej r�żni się od mangi czego nie nawidzę.Znalałem też odstępstwo w kilku odcinkach Naruto ale tam moim zdaniem wyszło to na dobre. love hina fajne (do green greena podobne ale mniej jakby to powiedziec. zboczone...) ale jakos mi sie znudzily te sztampowe anime jakos...... a anime naruto jest kaprawe dobrze ze sie krecha ostatnio poprawila..... ja wole mange...... no i powiem to jeszcze raz FLCL rzadzi!!!!!!!!!!!!!!!! A co to jest to FLCL?? http://www.film.org.pl/prace/furi_kuri.html
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 11:19 am
opcy MarcinIII opcy MarcinIII Oglądał ktoś może Love Hina?Trochę podobne do Green Greena ale niestety bardziej r�żni się od mangi czego nie nawidzę.Znalałem też odstępstwo w kilku odcinkach Naruto ale tam moim zdaniem wyszło to na dobre. love hina fajne (do green greena podobne ale mniej jakby to powiedziec. zboczone...) ale jakos mi sie znudzily te sztampowe anime jakos...... a anime naruto jest kaprawe dobrze ze sie krecha ostatnio poprawila..... ja wole mange...... no i powiem to jeszcze raz FLCL rzadzi!!!!!!!!!!!!!!!! A co to jest to FLCL?? http://www.film.org.pl/prace/furi_kuri.html Całkiem ciekawie to wyglada chyba zacznę to ściągać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 1:19 pm
MarcinIII Neilameane Ai no Kusabi! Sciagaj sie szybciej z laski swojej!!!!! A tak wlasnie... przeszytalam ostatni tom "wish'a" i stwierdzam jednak, iz zakonczenie bylo jakie bylo, aczkolwiek moglo byc nieco bardziej porywajace.... Czytalo sie jednak milo ^^ Tylko nie pisz jak się zakończył bo bym chyba zabił jak bym spotkał.Ja jeszcze nie przeczytałem a o czym jest to Ai no Kusabi!? Ai no Kusabi jest...... no jest to yaoi. Pierwszy odcinek jest szczerze średni (no fabula moze istnieje, akcja ma miejsce w dalekiej przyszlosci, spoleczenstwo jest dosc porypane (przewazaja panowie i to znacznie (bo niby takie zaludnienie, ze zakaz rozmnazania sie chyba nastapil))), i teraz czekam na czesc druga (o tygodnia 87%.... a moze by sie cos sciagnelo?). W kazdym razie wersja jaka ja mam jest dosc nieladna jesli chodzi o jakosc odbioru. No ale czego sie nie robi zeby sobie yaoi obejrzec ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 3:06 pm
Neilameane MarcinIII Neilameane Ai no Kusabi! Sciagaj sie szybciej z laski swojej!!!!! A tak wlasnie... przeszytalam ostatni tom "wish'a" i stwierdzam jednak, iz zakonczenie bylo jakie bylo, aczkolwiek moglo byc nieco bardziej porywajace.... Czytalo sie jednak milo ^^ Tylko nie pisz jak się zakończył bo bym chyba zabił jak bym spotkał.Ja jeszcze nie przeczytałem a o czym jest to Ai no Kusabi!? Ai no Kusabi jest...... no jest to yaoi. Pierwszy odcinek jest szczerze średni (no fabula moze istnieje, akcja ma miejsce w dalekiej przyszlosci, spoleczenstwo jest dosc porypane (przewazaja panowie i to znacznie (bo niby takie zaludnienie, ze zakaz rozmnazania sie chyba nastapil))), i teraz czekam na czesc druga (o tygodnia 87%.... a moze by sie cos sciagnelo?). W kazdym razie wersja jaka ja mam jest dosc nieladna jesli chodzi o jakosc odbioru. No ale czego sie nie robi zeby sobie yaoi obejrzec ^^ To coś czuję ,że by mi się nie spodobało.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 28, 2005 11:33 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 28, 2005 11:35 pm
MarcinIII opcy MarcinIII opcy MarcinIII Oglądał ktoś może Love Hina?Trochę podobne do Green Greena ale niestety bardziej r�żni się od mangi czego nie nawidzę.Znalałem też odstępstwo w kilku odcinkach Naruto ale tam moim zdaniem wyszło to na dobre. love hina fajne (do green greena podobne ale mniej jakby to powiedziec. zboczone...) ale jakos mi sie znudzily te sztampowe anime jakos...... a anime naruto jest kaprawe dobrze ze sie krecha ostatnio poprawila..... ja wole mange...... no i powiem to jeszcze raz FLCL rzadzi!!!!!!!!!!!!!!!! A co to jest to FLCL?? http://www.film.org.pl/prace/furi_kuri.html Całkiem ciekawie to wyglada chyba zacznę to ściągać. szczerze? to anime jest durnowate jak diabli, mozna poogladac zeby sie nafazowac i w odpowiednim towarzystwie... ale lubie koty wiec... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 29, 2005 4:15 am
Raticiel szczerze? to anime jest durnowate jak diabli, mozna poogladac zeby sie nafazowac i w odpowiednim towarzystwie... ale lubie koty wiec... wink no wlasnie w tym problem ze w FLCL tkwi cos wiecej.... tez na poczatku nie wiedzialem czy to jest tak bezsensownie glupie czy za madre na mnie..... a tak na prawde te dwie rzaczy sie wcale nie wykluczaja....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 29, 2005 7:20 am
opcy Raticiel szczerze? to anime jest durnowate jak diabli, mozna poogladac zeby sie nafazowac i w odpowiednim towarzystwie... ale lubie koty wiec... wink no wlasnie w tym problem ze w FLCL tkwi cos wiecej.... tez na poczatku nie wiedzialem czy to jest tak bezsensownie glupie czy za madre na mnie..... a tak na prawde te dwie rzaczy sie wcale nie wykluczaja.... racja... np. taki Piesek Leszek domokun <---- it's a joke pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|