|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 8:20 am
Sayokun muszę lecieć do sklepu po płyty papa papatki Sayokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 8:22 am
ide papa wam ... :zamyka sie w pokoju:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 8:23 am
Lethiel ide papa wam ... :zamyka sie w pokoju: papatki Lethiel sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 8:27 am
Wlasnie zauktalizowalem stronke naszej Gildii - ZAPRASZAM
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 8:27 am
Falcone Ntsumi_Aya tesh kce mniec chlopaka.....:/ crying crying crying crying echu echu *pokasluje po czym nie bianski blask wylania sie za plecow falcona * wiesz ja jestem wolny wink *blask zniknol* kurcze latarka zgasla NIE ciebie razz a i POWRUCIŁAM
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 8:28 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 8:30 am
ide juz papatki sad *idzie do swojego pokoju po czym wyskakyje przez okno na drzewo wink *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 8:31 am
No, po dłuższym czasie znów zawitałam na Gaię, a tu widzę tyle zmian i tyle nowych osób razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 8:33 am
co wy ludzie mam cos na twarzy rze mnie niezauwarzacie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 8:33 am
dark wampirek No, po dłuższym czasie znów zawitałam na Gaię, a tu widzę tyle zmian i tyle nowych osób razz Witam ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 8:34 am
Danii co wy ludzie mam cos na twarzy rze mnie niezauwarzacie Jakbys miala cos na twarzy, to dopiero by sie czepiali razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 8:34 am
Ntsumi_Aya Falcone Ntsumi_Aya tesh kce mniec chlopaka.....:/ crying crying crying crying echu echu *pokasluje po czym nie bianski blask wylania sie za plecow falcona * wiesz ja jestem wolny wink *blask zniknol* kurcze latarka zgasla NIE ciebie razz a i POWRUCIŁAM *staje w konicie a nad nim unosi sie czarna chura * Nikt mnie nie kocha gonk .................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 8:35 am
Danii co wy ludzie mam cos na twarzy rze mnie niezauwarzacie Gdybyś coś miała to na pewno bysmy zauważyli razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 8:35 am
Kagenoyami dark wampirek No, po dłuższym czasie znów zawitałam na Gaię, a tu widzę tyle zmian i tyle nowych osób razz Witam ;] kage byłam na gai no i widze że w galerji tyle nowych obrazków....ZROBIŁ BYŚ MÓJ TEŻ??? biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 8:36 am
Kagenoyami Danii co wy ludzie mam cos na twarzy rze mnie niezauwarzacie Jakbys miala cos na twarzy, to dopiero by sie czepiali razz czepiali by mnie pochloneli Firaga i powszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|