|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 12, 2008 11:54 pm
ichabot Ja też już nie raz ten błąd zrobiłem xd ja tak nie robie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 12, 2008 11:57 pm
a ja sie pochwale ze znalazlem fajna ladowarke do telefonu - na baterie AA xD no i widzialem wczoraj iron mana w kinie, polecam naprawde swietna ekranizacja ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 13, 2008 10:42 am
Jukatan ichabot Ja też już nie raz ten błąd zrobiłem xd ja tak nie robie. podziwiam! 3nodding Mnie się tak zdarza jak się nie skoncentruję. xp harab: jak by to ująć... w wieku 10 lat pewnie bym poszła... ale teraz wszystkie superbohatery z sufiksem "man" jakoś zalatują dla mnie tandetą. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 13, 2008 10:57 am
eee, tegoroczny batman to będzie dopiero COŚ! już jestem fanką tego filmu 3nodding
a chwalić się chcę remontem w domu wink i mężnym Gemmą, co podłogę łomem zrywał, w pocie czoła i pyle.
i moim pokojem, co wygląda jak składzik w lombardzie, mydło i powidło, cuda na kiju, dodatkowa szafa, trzy bonusowe krzesła, batalion szuflad i posłanie kota obok monitora - i to wszystko na 12 metrach kwadratowych!
zastanawiam kiedy się uduszę w tym wszystkim co mnie otacza...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 13, 2008 11:51 am
Daedhel Jukatan ichabot Ja też już nie raz ten błąd zrobiłem xd ja tak nie robie. podziwiam! 3nodding Mnie się tak zdarza jak się nie skoncentruję. xp harab: jak by to ująć... w wieku 10 lat pewnie bym poszła... ale teraz wszystkie superbohatery z sufiksem "man" jakoś zalatują dla mnie tandetą. xp Italian Spiderman!! Czemu? xp ZebraDeath zastanawiam kiedy się uduszę w tym wszystkim co mnie otacza... Musisz być twarda, jak mięśnie brzucha spidermana mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 14, 2008 5:11 am
ichabot Daedhel Jukatan ichabot Ja też już nie raz ten błąd zrobiłem xd ja tak nie robie. podziwiam! 3nodding Mnie się tak zdarza jak się nie skoncentruję. xp harab: jak by to ująć... w wieku 10 lat pewnie bym poszła... ale teraz wszystkie superbohatery z sufiksem "man" jakoś zalatują dla mnie tandetą. xp Italian Spiderman!! Czemu? xp bo z niezrozumiałych ( stressed ) przyczyn otrzymałam dar jasnowidztwa, który pozwala mi przewidzieć każdą minutę filmów tego typu, wszystkie zwroty akcji, kto z kim i dlaczego. stare Te filmy są naiwne jak zielona pietruszka w ogródku o poranku, która na obiad ląduje w zupie. pirate Lepsze pod tym względem są już animowane pierwowzory, a i to nie wszystkie. Ale tego włoskiego spidermana już pokochałam platoniczną miłością! xd Muszę to obejrzeć. No i muzyka do filmu jest absolutnie rewelacyjna! eek Zebra: rofl trzymam kciuki, nie poddawaj się! Pomyśl o tym, jak Twoje wnuki będą za parędziesiąt lat przysłuchiwać się z zapartym tchem i zaparciem opowieściom z tych pełnych dramatyzmu czasów! dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 14, 2008 9:27 am
Daedhel bo z niezrozumiałych ( stressed ) przyczyn otrzymałam dar jasnowidztwa, który pozwala mi przewidzieć każdą minutę filmów tego typu, wszystkie zwroty akcji, kto z kim i dlaczego. stare Te filmy są naiwne jak zielona pietruszka w ogródku o poranku, która na obiad ląduje w zupie. pirate Lepsze pod tym względem są już animowane pierwowzory, a i to nie wszystkie. A wiesz co? Mnie fascynuje w takich produkcjach fenomen ich niezwykłej popularności. Jak to możliwe, że istnieje popyt na "Modę na sukces"? (wiem, że tu nie ma sufiksu "man", ale serial ten należy zaliczyć do grupy "przewidywalnych" 3nodding ) Oto jest pytanie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 15, 2008 10:44 am
ichabot Daedhel bo z niezrozumiałych ( stressed ) przyczyn otrzymałam dar jasnowidztwa, który pozwala mi przewidzieć każdą minutę filmów tego typu, wszystkie zwroty akcji, kto z kim i dlaczego. stare Te filmy są naiwne jak zielona pietruszka w ogródku o poranku, która na obiad ląduje w zupie. pirate Lepsze pod tym względem są już animowane pierwowzory, a i to nie wszystkie. A wiesz co? Mnie fascynuje w takich produkcjach fenomen ich niezwykłej popularności. Jak to możliwe, że istnieje popyt na "Modę na sukces"? (wiem, że tu nie ma sufiksu "man", ale serial ten należy zaliczyć do grupy "przewidywalnych" 3nodding ) Oto jest pytanie mrgreen mhm? Ja ledwie wiem, że coś takiego istnieje. Więc to serial jest? Myślałam, że teleturniej... xp Nie wiem, może ludzie nie są zbyt inteligentni... w końcu ktoś głosował na Samoobronę, nie? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 15, 2008 12:59 pm
Daedhel ichabot Daedhel bo z niezrozumiałych ( stressed ) przyczyn otrzymałam dar jasnowidztwa, który pozwala mi przewidzieć każdą minutę filmów tego typu, wszystkie zwroty akcji, kto z kim i dlaczego. stare Te filmy są naiwne jak zielona pietruszka w ogródku o poranku, która na obiad ląduje w zupie. pirate Lepsze pod tym względem są już animowane pierwowzory, a i to nie wszystkie. A wiesz co? Mnie fascynuje w takich produkcjach fenomen ich niezwykłej popularności. Jak to możliwe, że istnieje popyt na "Modę na sukces"? (wiem, że tu nie ma sufiksu "man", ale serial ten należy zaliczyć do grupy "przewidywalnych" 3nodding ) Oto jest pytanie mrgreen mhm? Ja ledwie wiem, że coś takiego istnieje. Więc to serial jest? Myślałam, że teleturniej... xp Nie wiem, może ludzie nie są zbyt inteligentni... w końcu ktoś głosował na Samoobronę, nie? sweatdrop ktoś musiał. osobiście takich nie znam, co najwyżej legendy krążą o takich ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 15, 2008 2:49 pm
Szczerze mówiąc, to wisi mi to jak to moja matka ogląda (tak, moja mama to ogląda i połowa żeńskiej populacji mojego miasta w jej wieku też xp ), ale czasami to jest już tak banalne, że staje się irytujące stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 16, 2008 3:05 am
ZebraDeath ktoś musiał. osobiście takich nie znam, co najwyżej legendy krążą o takich ninja uuuaaaa.... jakie legendy? Powiedz, powiedz! domokun rofl ichabot: któregoś pięknego poranka parę lat temu miałam niezwykłą okazję posłuchać w autobusie konwersacji widzów "M jak Miłość" płci obojga. Mamusiu, siłą powstrzymywałam się, żeby nie parsknąć śmiechem! rofl Zdrady, choroby, zgony, spiski i fankluby tych czy innych bohaterów. Ludzie to jednak miewają za dużo czasu... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 16, 2008 3:09 am
Daedhel ZebraDeath ktoś musiał. osobiście takich nie znam, co najwyżej legendy krążą o takich ninja uuuaaaa.... jakie legendy? Powiedz, powiedz! domokun rofl Nie chcę ich marnować, to świetne opowiastki na halloween (w sumie na prima aprilis też... xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 16, 2008 3:12 am
ZebraDeath Daedhel ZebraDeath ktoś musiał. osobiście takich nie znam, co najwyżej legendy krążą o takich ninja uuuaaaa.... jakie legendy? Powiedz, powiedz! domokun rofl Nie chcę ich marnować, to świetne opowiastki na halloween (w sumie na prima aprilis też... xd ) przyjmijmy więc, że to będą spóźnione na prima aprilis albo falstart przed Halloween! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 16, 2008 6:27 am
Spalem z 2 chopakami i jedna dziewczyna, na korytarzu na podlodze w akademiku. Nad ranem wszyscy nam robili zdjecia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 16, 2008 9:33 am
Daedhel któregoś pięknego poranka parę lat temu miałam niezwykłą okazję posłuchać w autobusie konwersacji widzów "M jak Miłość" płci obojga. Mamusiu, siłą powstrzymywałam się, żeby nie parsknąć śmiechem! rofl Zdrady, choroby, zgony, spiski i fankluby tych czy innych bohaterów. Ludzie to jednak miewają za dużo czasu... rolleyes Co więcej, ludzie nie wierzą w istnienie aktorów, myślą że to wszystko dzieje się naprawdę,a to już jest choroba xp Martinespl Spalem z 2 chopakami i jedna dziewczyna, na korytarzu na podlodze w akademiku. Nad ranem wszyscy nam robili zdjecia. rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|