|
|
|
|
Posted: Wed Jun 04, 2008 12:34 pm
Én is imádom a sűrített tejet. Kiskoromban rájártam, de már az évezred forduló óta nem láttam. crying Mennyei manna a sűrített tej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 04, 2008 1:00 pm
Ha emlékezetem nem csal, még igencsak kis koromban erősen vonzott a sűrített tej fogalma gyakorlatban...........azaz izlelőbimbóilag razz Vonzódásom máig töretlen, bár sajna kézzel foghatóságig nem jutottam el.......... crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 04, 2008 1:04 pm
Nah, örülök, hogy nem csak én vagyok/voltam ilyen aberrált ízlésileg. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 05, 2008 10:47 am
Aberrált? Rád mondanám legutoljára, hogy az vagy Mal!!! 3nodding 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 26, 2008 5:09 pm
én ettem vmi japárn kaját, wasabi-s szárított borsót XD nagyon finom, tökjó csípős biggrin imádom ez erős meg csípős dolgokat biggrin vegyetek wasabit, mondjuk dárga sad ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 27, 2008 11:31 am
Joghurtos rakott padlizsán volt a vacsora.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 30, 2008 4:13 am
most fejezem be az ebédet 3nodding zöldborsóleves meg tejfölös tészta domokun am kedvenc kajcsim a sonkássajtos spagetti és a tojásos krupli xd egyszerű lélek vok lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 30, 2008 6:25 am
Barack, cseresznye, dinnye...nyári étel, egyszerű elkészíteni, finom és nem hizlal annyira. Kell ennél több? mrgreen Ja és most barackot eszem. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 30, 2008 6:41 am
nekem dinnye és főt kukorica a kihagyhatatlan nyári kajcsi meg paradicsom.... mer paradicsomszedőként dolgozok domokun csersznye sajna már nincs sok, azt is szeressem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 30, 2008 7:04 am
Tényleg kukorica. surprised *megnézi az idei listáját és látja, hogy nincs még kipipálva*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 30, 2008 7:06 am
én tegnap megettem 3at *megdörzsöli a hasát de felszisszen mer elfelejtette h leégett redface *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 02, 2008 8:59 pm
Én arra se emlékszem, hogy ma ettem-e egyáltalán. Mindenesetre most éhes vagyok. -.-˝
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 04, 2008 12:20 am
*C-vitamint eszik, az előbb meg eltűntetett két Kinder tejszeletet. És vajaspirítóst vacsizott, amit imád. =^^= *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 04, 2008 11:00 am
Egész nap almás gabonapelyhet ettem. biggrin Ja meg egy tál spagettit. 6 után meg nem eszek, szóval vacsi az nincs.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|