|
|
|
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 10:26 am
Elara Wczoraj na TVN obejrzałam poraz 3 niesamowity film pt.: ZIELONA MILA... Boze to jaest tak niesamowity film ze to poezja...Nie potrafi powiedziec co tak naprawde czułam ogladając... Jedno powim ...WARTO GO OBEJRZEC... A drugi film...to ..przedstawiam państwu...The Blair Witch Project... faktem jedno jest ze mimo ze w filmie tak naprawde nie ma nic strasznego...ale niestety film pod koniec sprawia ze włos się jezy na głowie... gonk gonk Jak tylko o nim mysle zaczynam sie trząść... eek eek confused ja tam ogladaja zielone mile zadnych specjalnych odczuc nie miałam ...film był przecietny nic specjalnego...^__^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 5:51 am
YumiTao Elara Wczoraj na TVN obejrzałam poraz 3 niesamowity film pt.: ZIELONA MILA... Boze to jaest tak niesamowity film ze to poezja...Nie potrafi powiedziec co tak naprawde czułam ogladając... Jedno powim ...WARTO GO OBEJRZEC... A drugi film...to ..przedstawiam państwu...The Blair Witch Project... faktem jedno jest ze mimo ze w filmie tak naprawde nie ma nic strasznego...ale niestety film pod koniec sprawia ze włos się jezy na głowie... gonk gonk Jak tylko o nim mysle zaczynam sie trząść... eek eek confused ja tam ogladaja zielone mile zadnych specjalnych odczuc nie miałam ...film był przecietny nic specjalnego...^__^ nie obejrzalam Zielonej Mili, bo ogladalam ten film wczesniej..on po prostu jest ZA smutny crying edit: a co do The Blair Witch Project..ogladalam kiedys czesc, ale najwyrazniej nie doszlam do sedna filmu, bo zbytnio mnie nie przerazil..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 6:05 am
racqel Chyba nie czujecie w ogole klimatu dziewczynki? Noir? Rodriguez? No i w koncu Miller mial cos do powiedzenia? A poza tym to sa piekne kadry komiksowe przeniesione na srebrny ekran! O jak tu sie nie rozplynac? jesli chodzi o strone "techniczna", to tylko dla niej film jest wrt obejrzenia..widzialam swietna charakteryzacje..jednak tresciowo nie wiem..ale sa filmy, na ktore sie idzie tylko dla obrazu, dobrze, ze takie sa smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 7:14 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 11:17 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 11:18 pm
A co sadzicie o "Pile(saw)"??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 11:25 pm
Elara A co sadzicie o "Pile(saw)"?? wyypas film ... najbardziej mi sie podobał ten motyw z sejfem i pokojem ze szkłem ... a najzabawniejsze było chyba to ze ten gosciu cały czas lezał obok nich xd no i nawet dał mu jeszcze szanse uratowac sie xd ogulnie ... fabual {piła} wymiata .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 11:27 pm
Elara A co sadzicie o "Pile(saw)"?? swietny film mrgreen na koncu sie usmiałam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 11:36 pm
Elara A co sadzicie o "Pile(saw)"?? co tu duzo mowic...wspanialy filmik....zwlaszcza jak babka musiala uwolnic swoja twarz od plapki z bomba i zaczala rozcinac kolesia na pozor martwego xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 4:26 am
Vykk Elara A co sadzicie o "Pile(saw)"?? co tu duzo mowic...wspanialy filmik....zwlaszcza jak babka musiala uwolnic swoja twarz od plapki z bomba i zaczala rozcinac kolesia na pozor martwego xp mrrauuu heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 25, 2005 4:28 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 26, 2005 6:57 am
byl ktos na Wojnie Swiatow? :> jakas recenzyjka mala moze? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 26, 2005 1:14 pm
FeaRan byl ktos na Wojnie Swiatow? :> jakas recenzyjka mala moze? ninja szczerze mowiac nawet o tym nie slyszalem..niestety ale ostatnio jestem zacofany w warstwie filmow... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 26, 2005 2:05 pm
FeaRan byl ktos na Wojnie Swiatow? :> jakas recenzyjka mala moze? ninja na to bym poszla... ale: -tylko z kims XD -tylko dla Tom'a Cruise'a xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 27, 2005 1:35 am
Ibris FeaRan byl ktos na Wojnie Swiatow? :> jakas recenzyjka mala moze? ninja na to bym poszla... ale: -tylko z kims XD -tylko dla Tom'a Cruise'a xd 3nodding tez bym na to chetnie poszla, ale zanim to poleci u mnie w kinie to wieki mina...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|