|
|
|
|
Posted: Wed Nov 28, 2007 3:35 am
EvilYuki Kukus Lethiel spokojnie spokojnie wink ponizej 10zl nawet nie mialm zamiaru zchodzic ;> grafik to nie sprzataczka wink sprzątaczki mają 12/h to po co ja studiuje? xd a żeby dostawać więcej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 28, 2007 5:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 28, 2007 8:31 am
EvilYuki Kukus Lethiel spokojnie spokojnie wink ponizej 10zl nawet nie mialm zamiaru zchodzic ;> grafik to nie sprzataczka wink sprzątaczki mają 12/h to po co ja studiuje? xd żeby być dobrze wykształconą sprzątaczką?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 28, 2007 11:18 am
windy są okrytne. siedziałem 30min. w takiej jednej. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 28, 2007 11:19 am
EvilYuki Kukus Lethiel spokojnie spokojnie wink ponizej 10zl nawet nie mialm zamiaru zchodzic ;> grafik to nie sprzataczka wink sprzątaczki mają 12/h to po co ja studiuje? xd zeby miec szanse zostac sprzataczka.. A Minor Forest [Flemish Altruism #04] So Jesus Was At The Last Supper... [14:02]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 28, 2007 11:36 am
Heyka ludzie^^ jestem tu nowa może się jakieś krzesełko znajdzie, co? albo kawałek dywanu... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 28, 2007 11:39 am
Shuishuika Heyka ludzie^^ jestem tu nowa może się jakieś krzesełko znajdzie, co? albo kawałek dywanu... ninja może być to?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 28, 2007 11:43 am
Kukus Shuishuika Heyka ludzie^^ jestem tu nowa może się jakieś krzesełko znajdzie, co? albo kawałek dywanu... ninja może być to?  Suuper normalnie! *usadawia się* a działa chociaż? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 28, 2007 11:45 am
o dziendobry pani..
KK badz grzeczny wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 28, 2007 11:48 am
opcy o dziendobry pani.. KK badz grzeczny wink a zgadza się bardzo dobry whee miło poznać jestem Shui a Ciebie nazywać poprostu opcy? Czy może poznam imie? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 28, 2007 11:51 am
Shuishuika opcy o dziendobry pani.. KK badz grzeczny wink a zgadza się bardzo dobry whee miło poznać jestem Shui a Ciebie nazywać poprostu opcy? Czy może poznam imie? xd nie, jego nazywają Buczur. przecież jestem grzeczny *chowa worek na trupa i toporek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 28, 2007 11:52 am
Shuishuika opcy o dziendobry pani.. KK badz grzeczny wink a zgadza się bardzo dobry whee miło poznać jestem Shui a Ciebie nazywać poprostu opcy? Czy może poznam imie? xd czesc Szuj.. opczy, buc i takie tam.. po imieniu mnie tu nikt nie wola..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 28, 2007 11:54 am
Kukus Shuishuika opcy o dziendobry pani.. KK badz grzeczny wink a zgadza się bardzo dobry whee miło poznać jestem Shui a Ciebie nazywać poprostu opcy? Czy może poznam imie? xd nie, jego nazywają Buczur. przecież jestem grzeczny *chowa worek na trupa i toporek* worek na trupa? czyzbys zrezygnowal z tradycyjnego zwyczaju cwiartowania zwolk i roznoszenia po miescie w reklamowkach z tesco?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 28, 2007 11:58 am
opcy Kukus Shuishuika opcy o dziendobry pani.. KK badz grzeczny wink a zgadza się bardzo dobry whee miło poznać jestem Shui a Ciebie nazywać poprostu opcy? Czy może poznam imie? xd nie, jego nazywają Buczur. przecież jestem grzeczny *chowa worek na trupa i toporek* worek na trupa? czyzbys zrezygnowal z tradycyjnego zwyczaju cwiartowania zwolk i roznoszenia po miescie w reklamowkach z tesco? zaczyna się robić niebezpiecznie czy ktoś mnie obroni jakby co? :O to ja postawie na to opczy...niestety znam znaczenie słóowa buc lol ale lepiej nie powiem tak na forum bo sie obrazisz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 28, 2007 11:58 am
opcy worek na trupa? czyzbys zrezygnowal z tradycyjnego zwyczaju cwiartowania zwolk i roznoszenia po miescie w reklamowkach z tesco? tesco teraz wciska torby bawełniane, w dodatku płatne. poza tym jej nie znam, jeszcze bym się skaleczył podczas ćwiartowania i sobie jakiś siuwax sprzedał. ona jest fryzjerką... wiesz co to znaczy... słyszałeś jakie oni mają miutanty.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|