|
|
|
|
Posted: Mon Nov 26, 2007 12:05 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 26, 2007 12:28 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 26, 2007 1:31 pm
Oi Dana Dana EvilYuki Oi Dana Dana Ojciec zaklada nowa firme, a ze sam sobie nie poradzi to rodzinny interes sie zrobil. On rozmawia z chinczykami, a ja z siostra zalatwiamy interesy w polsce. a podobniez ojciec cie wydziedziczyl za kolczyk? mrgreen jak ma jakis interes to szybko zdanie zmienia. Zobaczyl. Spytal sie dlaczego w prawej, a nie lewej. I przeszedl do sedna sprawy. Poza tym nie mialby kto sie zajmowac kotami pod jego nie obecnosc. On zmienny jak ja. i taki sam ściemniacz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 26, 2007 2:02 pm
Kukus Oi Dana Dana EvilYuki Oi Dana Dana Ojciec zaklada nowa firme, a ze sam sobie nie poradzi to rodzinny interes sie zrobil. On rozmawia z chinczykami, a ja z siostra zalatwiamy interesy w polsce. a podobniez ojciec cie wydziedziczyl za kolczyk? mrgreen jak ma jakis interes to szybko zdanie zmienia. Zobaczyl. Spytal sie dlaczego w prawej, a nie lewej. I przeszedl do sedna sprawy. Poza tym nie mialby kto sie zajmowac kotami pod jego nie obecnosc. On zmienny jak ja. i taki sam ściemniacz? mysl sobie jak tam chcesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 26, 2007 2:15 pm
Oi Dana Dana mysl sobie jak tam chcesz. dziękuję za pozwolenie. skorzystam z niego i tak też będę robił.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 27, 2007 3:23 am
ble.. nie chce mi sie nigdzie wychodzic... talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 27, 2007 3:45 am
Lethiel ble.. nie chce mi sie nigdzie wychodzic... talk2hand a musisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 27, 2007 3:58 am
Omega Sun Lethiel ble.. nie chce mi sie nigdzie wychodzic... talk2hand a musisz? powinnam... mam dzis rysunek od 14:20 do 19.. nawet bym sobie porysowala, mam ochote nie ma sprawy.. ale sam fakt ze trzeba tam JECHAC D: juz i tak sie pewnie spoznie bo jeszcze sie nie ubralam nie umajkepowalam i jeszcze spacer z psem i.. i wogole emo
EDIT: aha ! po za tym nie mam kartonu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 27, 2007 4:03 am
Lethiel Omega Sun Lethiel ble.. nie chce mi sie nigdzie wychodzic... talk2hand a musisz? powinnam... mam dzis rysunek od 14:20 do 19.. nawet bym sobie porysowala, mam ochote nie ma sprawy.. ale sam fakt ze trzeba tam JECHAC D: juz i tak sie pewnie spoznie bo jeszcze sie nie ubralam nie umajkepowalam i jeszcze spacer z psem i.. i wogole emo
EDIT: aha ! po za tym nie mam kartonu Jak raz sobie zrobisz wolne nic sie nie stanie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 27, 2007 4:04 am
Omega Sun Lethiel Omega Sun Lethiel ble.. nie chce mi sie nigdzie wychodzic... talk2hand a musisz? powinnam... mam dzis rysunek od 14:20 do 19.. nawet bym sobie porysowala, mam ochote nie ma sprawy.. ale sam fakt ze trzeba tam JECHAC D: juz i tak sie pewnie spoznie bo jeszcze sie nie ubralam nie umajkepowalam i jeszcze spacer z psem i.. i wogole emo
EDIT: aha ! po za tym nie mam kartonu Jak raz sobie zrobisz wolne nic sie nie stanie smile *patrzy na nia ogromnymi oczami* naprawde ? o:
aaargh.. nie ! nie bylam na poprzednich przez chorobe...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 27, 2007 4:09 am
Lethiel *patrzy na nia ogromnymi oczami* naprawde ? o:
aaargh.. nie ! nie bylam na poprzednich przez chorobe... Hmm to rzuc moneta. Potem zwalisz na to, ze tak chcial los wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 27, 2007 4:11 am
Omega Sun Lethiel *patrzy na nia ogromnymi oczami* naprawde ? o:
aaargh.. nie ! nie bylam na poprzednich przez chorobe... Hmm to rzuc moneta. Potem zwalisz na to, ze tak chcial los wink *marud marud mega niezdecydowanie mode on* gonk
a.. a jakbym pomrysowala w domciu ? na malym formacie ? to tez cwiczenie prawda he.. hehehe.. i nie trzeba wychodzic
glupia moneta stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 27, 2007 4:15 am
Lethiel *marud marud mega niezdecydowanie mode on* gonk
a.. a jakbym pomrysowala w domciu ? na malym formacie ? to tez cwiczenie prawda he.. hehehe.. i nie trzeba wychodzic
glupia moneta stare Tak, wlasnie! wink A poza tym tydzien temu nie bylas przez chorobe. Pewnie jestes jeszcze oslabiona, a na zewnatrz jest zimno... Jak sie znow rozchorujesz? Moze zostan w domu *pomaga jej wymyslac wymowki* Rzuc jeszcze raz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 27, 2007 4:21 am
Omega Sun Lethiel *marud marud mega niezdecydowanie mode on* gonk
glupia moneta stare Tak, wlasnie! wink A poza tym tydzien temu nie bylas przez chorobe. Pewnie jestes jeszcze oslabiona, a na zewnatrz jest zimno... Jak sie znow rozchorujesz? Moze zostan w domu *pomaga jej wymyslac wymowki* Rzuc jeszcze raz xd wlasnie ! zdecydowalam ;] zostaje i juz sie biore do rozkladania mojej chyboczacej sie mini sztalugi ! a moze nawet wezme za modela psa xD .. a lbo.. poczekam az siostra wroci ze szkoly i ja skusze jakas gra na kompie hyhyhy.. przynajmniej nie ebdzie sie ruszac twisted
jestes kochana ! biggrin xD heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 27, 2007 4:27 am
Lethiel Omega Sun Tak, wlasnie! wink A poza tym tydzien temu nie bylas przez chorobe. Pewnie jestes jeszcze oslabiona, a na zewnatrz jest zimno... Jak sie znow rozchorujesz? Moze zostan w domu *pomaga jej wymyslac wymowki* Rzuc jeszcze raz xd wlasnie ! zdecydowalam ;] zostaje i juz sie biore do rozkladania mojej chyboczacej sie mini sztalugi ! a moze nawet wezme za modela psa xD .. a lbo.. poczekam az siostra wroci ze szkoly i ja skusze jakas gra na kompie hyhyhy.. przynajmniej nie ebdzie sie ruszac twisted
jestes kochana ! biggrin xD heart
No widzisz, cwiczenia w domu przy kubku goracej herbaty napewno beda przyjemniejsze niz wloczenie sie po prawie-zimowej stolicy. Pewnie zanim dotarlabym na miejsce odechcialoby Ci sie rysowania wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|