|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 26, 2007 9:43 am
Oi Dana Dana Co kupujecie najczesciej komus na prezent i co najchetniej chcielibyscie sami dostac? I co wedlug was teraz sprzedaje sie najlepiej (bizuteria, ciuchy, gadzety. W jakim stylu)? wiesz, to zalezy od okazji, stopnia pokrewienstwa i czasow, no... P: ja tam lubie jakies smieszne rzeczy, typu maskotka teletubisia, deska klozetowa z podpisami zamiast laurki... XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 26, 2007 9:43 am
Oi Dana Dana Co kupujecie najczesciej komus na prezent i co najchetniej chcielibyscie sami dostac? I co wedlug was teraz sprzedaje sie najlepiej (bizuteria, ciuchy, gadzety. W jakim stylu)? a co? robisz badania rynkowe?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 26, 2007 9:53 am
opcy Oi Dana Dana Co kupujecie najczesciej komus na prezent i co najchetniej chcielibyscie sami dostac? I co wedlug was teraz sprzedaje sie najlepiej (bizuteria, ciuchy, gadzety. W jakim stylu)? a co? robisz badania rynkowe? Dokladnie. Tylko ankieta jeszcze w budowie jest. Brak czasu jest zly. Ogolnie bede szkoly ankietowac, ale im wiecej tym lepiej. W jakie sposoby mozna sie reklamowac, zeby dotarlo do jak najwiekszej ilosci osob? Jeszcze potem zostanie mi logo. Nazwa firmy. Znalezienie informatyka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 26, 2007 9:54 am
opcy Oi Dana Dana Co kupujecie najczesciej komus na prezent i co najchetniej chcielibyscie sami dostac? I co wedlug was teraz sprzedaje sie najlepiej (bizuteria, ciuchy, gadzety. W jakim stylu)? a co? robisz badania rynkowe? w moim przypadku jak i w wielu innych myśle że słowa 'najczęściej' nie można byłoby urzyć. a tak wdg. mnie to najlepiej kupić coś od serca, przydatnego albo niepowtarzalnego. twój prezent przynajmniej nie bedzie jednolity i szary jak kupa innych. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 26, 2007 9:59 am
Wietrze opcy Oi Dana Dana Co kupujecie najczesciej komus na prezent i co najchetniej chcielibyscie sami dostac? I co wedlug was teraz sprzedaje sie najlepiej (bizuteria, ciuchy, gadzety. W jakim stylu)? a co? robisz badania rynkowe? w moim przypadku jak i w wielu innych myśle że słowa 'najczęściej' nie można byłoby urzyć. a tak wdg. mnie to najlepiej kupić coś od serca, przydatnego albo niepowtarzalnego. twój prezent przynajmniej nie bedzie jednolity i szary jak kupa innych. wink bedzie ciezko. Ptrzebuje jak najdokladniej wiedziec co teraz jest 'na topie' (chociaz to i tak oczywiste, ze emowate pierdolki). Hmm... hmm... hm... Ale co jeszcze? Na co jest jeszcze moda? Kurde. Zagranicznych chyba bede pytac. Oni sa bardziej do przodu z tym wszytskim.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 26, 2007 10:00 am
Oi Dana Dana opcy Oi Dana Dana Co kupujecie najczesciej komus na prezent i co najchetniej chcielibyscie sami dostac? I co wedlug was teraz sprzedaje sie najlepiej (bizuteria, ciuchy, gadzety. W jakim stylu)? a co? robisz badania rynkowe? Dokladnie. Tylko ankieta jeszcze w budowie jest. Brak czasu jest zly. Ogolnie bede szkoly ankietowac, ale im wiecej tym lepiej. W jakie sposoby mozna sie reklamowac, zeby dotarlo do jak najwiekszej ilosci osob? Jeszcze potem zostanie mi logo. Nazwa firmy. Znalezienie informatyka. w takim razie soryjola .. ale gon sie.. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 26, 2007 10:02 am
Wietrze w moim przypadku jak i w wielu innych myśle że słowa 'najczęściej' nie można byłoby urzyć. a tak wdg. mnie to najlepiej kupić coś od serca, przydatnego albo niepowtarzalnego. twój prezent przynajmniej nie bedzie jednolity i szary jak kupa innych. wink Mi sie tez tak wydaje, ze ciezko okreslic co sie kupuje najczesciej. Kazdy ma inny gust i na ogol kazdemu kupuje cos innego, co moim zdaniem chcialby miec ale sam sobie pewnie nie kupi. Ja za to na ogol dostaje bizuterie, chociaz wszyscy wiedza, ze nie lubie i nie nosze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 26, 2007 10:02 am
Oi Dana Dana bedzie ciezko. Ptrzebuje jak najdokladniej wiedziec co teraz jest 'na topie' (chociaz to i tak oczywiste, ze emowate pierdolki). Hmm... hmm... hm... Ale co jeszcze? Na co jest jeszcze moda? Kurde. Zagranicznych chyba bede pytac. Oni sa bardziej do przodu z tym wszytskim. Rodzyn za takie informacje sie slono placi... wiadomo.. zagraniczni bardziej swiatowi i w ogole..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 26, 2007 10:05 am
Oi Dana Dana opcy Oi Dana Dana Co kupujecie najczesciej komus na prezent i co najchetniej chcielibyscie sami dostac? I co wedlug was teraz sprzedaje sie najlepiej (bizuteria, ciuchy, gadzety. W jakim stylu)? a co? robisz badania rynkowe? Dokladnie. Tylko ankieta jeszcze w budowie jest. Brak czasu jest zly. Ogolnie bede szkoly ankietowac, ale im wiecej tym lepiej. W jakie sposoby mozna sie reklamowac, zeby dotarlo do jak najwiekszej ilosci osob? Jeszcze potem zostanie mi logo. Nazwa firmy. Znalezienie informatyka. oho, zakładasz firmę?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 26, 2007 10:07 am
opcy Oi Dana Dana bedzie ciezko. Ptrzebuje jak najdokladniej wiedziec co teraz jest 'na topie' (chociaz to i tak oczywiste, ze emowate pierdolki). Hmm... hmm... hm... Ale co jeszcze? Na co jest jeszcze moda? Kurde. Zagranicznych chyba bede pytac. Oni sa bardziej do przodu z tym wszytskim. Rodzyn za takie informacje sie slono placi... wiadomo.. zagraniczni bardziej swiatowi i w ogole.. Nie marudz. Do zagranicznych nowinki szybciej docieraja. Ze sie dalam wkrecic w interes. burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 26, 2007 10:10 am
Oi Dana Dana Wietrze opcy Oi Dana Dana Co kupujecie najczesciej komus na prezent i co najchetniej chcielibyscie sami dostac? I co wedlug was teraz sprzedaje sie najlepiej (bizuteria, ciuchy, gadzety. W jakim stylu)? a co? robisz badania rynkowe? w moim przypadku jak i w wielu innych myśle że słowa 'najczęściej' nie można byłoby urzyć. a tak wdg. mnie to najlepiej kupić coś od serca, przydatnego albo niepowtarzalnego. twój prezent przynajmniej nie bedzie jednolity i szary jak kupa innych. wink bedzie ciezko. Ptrzebuje jak najdokladniej wiedziec co teraz jest 'na topie' (chociaz to i tak oczywiste, ze emowate pierdolki). Hmm... hmm... hm... Ale co jeszcze? Na co jest jeszcze moda? Kurde. Zagranicznych chyba bede pytac. Oni sa bardziej do przodu z tym wszytskim. no wiesz... ja sie staram jak narazie na urodzinki wózek dostać. taki ze sklepuu rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 26, 2007 10:11 am
wiesz.. bylo by latwiej gdybys najpierw ustalila sobie grupe docelowa :/ i komu te osoby te prezenty maja kupowac.. bo co innego kupia mamie a co innego przyjaciolce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Oi Dana Dana opcy Oi Dana Dana Co kupujecie najczesciej komus na prezent i co najchetniej chcielibyscie sami dostac? I co wedlug was teraz sprzedaje sie najlepiej (bizuteria, ciuchy, gadzety. W jakim stylu)? a co? robisz badania rynkowe? Dokladnie. Tylko ankieta jeszcze w budowie jest. Brak czasu jest zly. Ogolnie bede szkoly ankietowac, ale im wiecej tym lepiej. W jakie sposoby mozna sie reklamowac, zeby dotarlo do jak najwiekszej ilosci osob? Jeszcze potem zostanie mi logo. Nazwa firmy. Znalezienie informatyka. oho, zakładasz firmę? Ojciec zaklada nowa firme, a ze sam sobie nie poradzi to rodzinny interes sie zrobil. On rozmawia z chinczykami, a ja z siostra zalatwiamy interesy w polsce.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oi Dana Dana Nie marudz. Do zagranicznych nowinki szybciej docieraja. Ze sie dalam wkrecic w interes. burning_eyes oh.. ze sie tak dalas..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 26, 2007 10:16 am
Lethiel wiesz.. bylo by latwiej gdybys najpierw ustalila sobie grupe docelowa :/ i komu te osoby te prezenty maja kupowac.. bo co innego kupia mamie a co innego przyjaciolce O to chodzi, ze kierowane do wszystkich ma byc. Poki co wiem, ze beda np: odzywki dla sportowcow, jakies herbatki itp, bizuteria, rzeczy zwiazane z feng-shui
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|