|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 7:53 am
Del, ostatnio przyglądałam się memu chłopcu, co buszował po forum Nocarza i natknęłam się na prawdopodobnie Ciebie - nick Delein, lokacja - Gliwice/Lublin, dyć to pewnie ty, prawda? wink świat taki mały, oj mały... *nuci*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 8:18 am
# Bryan Adams - [Anthology (CD2) #03] Have You Ever Really Loved A Woman?
bo tak mnie naszlo wink
witam ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 8:25 am
Lethiel # Bryan Adams - [Anthology (CD2) #03] Have You Ever Really Loved A Woman?
bo tak mnie naszlo wink
witam ninja *obwąchuje ją*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 8:27 am
EvilYuki Lethiel # Bryan Adams - [Anthology (CD2) #03] Have You Ever Really Loved A Woman?
bo tak mnie naszlo wink
witam ninja *obwąchuje ją* *nadstawia szyje* no i jak, ladne ?
w sumie powinnam zmienic perfumy bo podobno co 3 miesiace sie powinno xD w sumie racja bo sama juz czuje je tylko jak sie kapie xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 9:06 am
Lethiel EvilYuki Lethiel # Bryan Adams - [Anthology (CD2) #03] Have You Ever Really Loved A Woman?
bo tak mnie naszlo wink
witam ninja *obwąchuje ją* *nadstawia szyje* no i jak, ladne ?
w sumie powinnam zmienic perfumy bo podobno co 3 miesiace sie powinno xD w sumie racja bo sama juz czuje je tylko jak sie kapie xD ja uzywam roznych - raz swoich, a mam ich ze trzy, raz, matki, raz siostry, raz ojca XD wiec mi sie nie znudza szybko ;D *kaszelkuje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 10:14 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 10:21 am
EvilYuki Del, ostatnio przyglądałam się memu chłopcu, co buszował po forum Nocarza i natknęłam się na prawdopodobnie Ciebie - nick Delein, lokacja - Gliwice/Lublin, dyć to pewnie ty, prawda? wink świat taki mały, oj mały... *nuci* Zaiste to ja :> A chlopak jaki ma nick?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 11:34 am
Delein the Wildest EvilYuki Del, ostatnio przyglądałam się memu chłopcu, co buszował po forum Nocarza i natknęłam się na prawdopodobnie Ciebie - nick Delein, lokacja - Gliwice/Lublin, dyć to pewnie ty, prawda? wink świat taki mały, oj mały... *nuci* Zaiste to ja :> A chlopak jaki ma nick? dyć on mówi, że ze starej gwardii jest i ty znać go pewnie nie znać, ale jeno Zelgadis się zowie ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 11:56 am
EvilYuki dyć on mówi, że ze starej gwardii jest i ty znać go pewnie nie znać, ale jeno Zelgadis się zowie ;D wiem o kogo chodzi, ale fakt, jeszcze tam sie troche gubie :] Bawi sie w asg?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 12:45 pm
Delein the Wildest EvilYuki dyć on mówi, że ze starej gwardii jest i ty znać go pewnie nie znać, ale jeno Zelgadis się zowie ;D wiem o kogo chodzi, ale fakt, jeszcze tam sie troche gubie :] Bawi sie w asg? ano niezbyt. Zel troche strzela w szkole, pobłogosławili ich liceum strzelnicą z prawdziwego zdarzenia, chcemy iść kiedyś na paintballa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 2:13 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 26, 2007 6:06 am
EvilYuki Delein the Wildest EvilYuki dyć on mówi, że ze starej gwardii jest i ty znać go pewnie nie znać, ale jeno Zelgadis się zowie ;D wiem o kogo chodzi, ale fakt, jeszcze tam sie troche gubie :] Bawi sie w asg? ano niezbyt. Zel troche strzela w szkole, pobłogosławili ich liceum strzelnicą z prawdziwego zdarzenia, chcemy iść kiedyś na paintballa wink My z Adwokatem bedziemy sie bawic w ASG, tyle ze ja w Lublinie on w Gliwicach, w styczniu pierwsza giwerke zamawiam.Kurde juz sie doczekac nie mogie :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 26, 2007 7:06 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 26, 2007 8:43 am
Co kupujecie najczesciej komus na prezent i co najchetniej chcielibyscie sami dostac?
I co wedlug was teraz sprzedaje sie najlepiej (bizuteria, ciuchy, gadzety. W jakim stylu)?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|