Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 28979 28980 28981 28982 28983 28984 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Thu Nov 22, 2007 12:11 pm

Oi Dana Dana
Nie ma to jak isc do dyrektorki na dywanik.
Na szczescie to tylko zlozyc zeznanie xD

Oi Dana Dana
Za to pani wyleci ze szkoly 4laugh
Baj baj maszkaro.

danka oi!
matka znajomej zadzwonila do szkoly i wszyscy co wczoraj byli w szkole musieli powiedziec co sie stalo. Bo nawyzywala na nas jakbysmy niewiadomo co zrobili, a u niej na zastepstawach zawsze bylismy spokojni. A nie, ze ''jestescie do bani! Niszczycie mi zajecia! Zygac mi sie chce jak na was patrze...''

Do nas polonistka zawsze tak mówiła i było fajnie, bo nie ma to jak z rana zetknąć się z zimną i okrutną rzeczywistością.
PostPosted: Thu Nov 22, 2007 12:11 pm

Lethiel
Nigdy nie lubilam szpitali.. kojaza mi sie tylko i wylacznie ze smiercia
no i na szczescie nigdy w takim nie przebywalam

W szpitalach nie jest zle. Tylko na poczatku. Ale jak sie przywyknie do paskudnego jedzenia i czasem niemilego personelu, to potem nawet szkoda wychodzic. Ciezko sie przestawic z powrotem na normalne zycie.

Omega Sun
Captain

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Thu Nov 22, 2007 12:13 pm

Omega Sun
Lethiel

W szpitalach nie jest zle. Tylko na poczatku. Ale jak sie przywyknie do paskudnego jedzenia i czasem niemilego personelu, to potem nawet szkoda wychodzic. Ciezko sie przestawic z powrotem na normalne zycie.

mozliwe.. ale wole nie sprawdzac tego na sobie ;P
PostPosted: Thu Nov 22, 2007 12:16 pm

Lethiel
co tam persownel.. sam wyglad szpitala i ten zapach.. i Ci biedni ludzie we wstretnych starych pidzamach

a co do wrazliwosci to, nie wiem czy dobrze kombinuje, pewnie zalezy od punktu widzenia. Na pacjeta patrzycie jak na organizm, przedmiot w ktorym cos sie zepsulo i trzeba to naprawic a nie jak na czlowieka ktory ma rodzine, zycie i uczucia >.> Wiem ze nie da sie tego porownac ale mi sie to kojazy ( w malutkim stopniu oczywiscie ) z rysowaniem nagich modeli, po paru sec juz nie patrzysz na czlowieka tylko na bryle na ktorej ukaldaja sie cienie
w miare dobrze zakombinowałaś, bejb, ale nie do końca.
jak na wkurzające istoty, pozbawione chęci współpracy, wiecznie nastawione rozczeniowo i domagające się uwagi akurat w chwili gdy musimy ją poświęcić czemu innemu.

Kukus

Kukus

PostPosted: Thu Nov 22, 2007 12:19 pm

Omega Sun
Lethiel

na szczęście do mnie nie da się przywyknąć, zawsze wymyślę torturę, która uprzykrzy skutecznie pacjentom życie, jak na ten przykład uruchamianie ich po operacji, gimnastyka oddechowa lub oklepywanie połączone z profilaktyką przeciwodlezynową.
PostPosted: Thu Nov 22, 2007 12:23 pm

Kukus
Lethiel
co tam persownel.. sam wyglad szpitala i ten zapach.. i Ci biedni ludzie we wstretnych starych pidzamach

a co do wrazliwosci to, nie wiem czy dobrze kombinuje, pewnie zalezy od punktu widzenia. Na pacjeta patrzycie jak na organizm, przedmiot w ktorym cos sie zepsulo i trzeba to naprawic a nie jak na czlowieka ktory ma rodzine, zycie i uczucia >.> Wiem ze nie da sie tego porownac ale mi sie to kojazy ( w malutkim stopniu oczywiscie ) z rysowaniem nagich modeli, po paru sec juz nie patrzysz na czlowieka tylko na bryle na ktorej ukaldaja sie cienie
w miare dobrze zakombinowałaś, bejb, ale nie do końca.
jak na wkurzające istoty, pozbawione chęci współpracy, wiecznie nastawione rozczeniowo i domagające się uwagi akurat w chwili gdy musimy ją poświęcić czemu innemu.

no tak zapomnilam uwzglednic ten wazny aspekt, dlatego pisze ze w malutkim stopniu wink

Lethiel

Tipsy Lunatic

Danuszka

Newbie Lover

PostPosted: Thu Nov 22, 2007 12:30 pm

BeeWolf

Do nas polonistka zawsze tak mówiła i było fajnie, bo nie ma to jak z rana zetknąć się z zimną i okrutną rzeczywistością.
My przyzwyczajeni do bicia nas jestesmy. I to przynajmniej dziala. Bo mamy tendencje do pyskowania p; Musimy kupic naszej kochanej wychowawczyni pejczyk na swieta.... Zle to sie skonczy
PostPosted: Thu Nov 22, 2007 12:39 pm

Oi Dana Dana
BeeWolf

My przyzwyczajeni do bicia nas jestesmy. I to przynajmniej dziala. Bo mamy tendencje do pyskowania p; Musimy kupic naszej kochanej wychowawczyni pejczyk na swieta.... Zle to sie skonczy
i się, kurwa, dziwi, że belfer z nimi nie wytrzymuje, jak gówniarze mordy mają rozpuszczone.
nie dość, że coraz głupsza nam rośnie młodzież to w dodatku jeszcze przekonana o swoim prawie do tego.
źle widzę przyszłość.

a i tak uważam, że ściemniasz.
bo przed chwilą oburzona byłaś, że nauczycielowi nerwy puszczają i wam powiedział do słuchu, a teraz mówisz, że bicie was to normalna rzecz w szkole.
błagam, bądź przynajmniej konsekwentna w tych bajkach.

Kukus

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Thu Nov 22, 2007 12:44 pm

# Electric Light Orchestra - [Light Years #09] Strange Magic [4:08] heart
PostPosted: Thu Nov 22, 2007 12:49 pm

Lethiel
* 30 Seconds to Mars – A Modern Myth [14:14]

Kukus

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Thu Nov 22, 2007 12:56 pm

Kukus
Lethiel

uuu emo mjusik ? no dobra razz jako ze dzis skaleczylam sie w palec stluczona szklanka...
# Fall Out Boy - [Take This To Your Grave #03] Grand Theft Autumn [3:12]
PostPosted: Thu Nov 22, 2007 12:58 pm

Lethiel
Kukus
Lethiel

uuu emo mjusik ? no dobra razz jako ze dzis skaleczylam sie w palec stluczona szklanka...
* Shiny Toy Guns – Le Disko [3:28]

Kukus

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Thu Nov 22, 2007 1:03 pm

Kukus
Lethiel
Kukus
Lethiel

# Death Cab For Cutie - [Plans #02] Soul Meets Body [3:51]
PostPosted: Thu Nov 22, 2007 1:04 pm

Lethiel
Kukus
Lethiel
Kukus
Lethiel

# Death Cab For Cutie - [Plans #02] Soul Meets Body [3:51]
* Lesbians on Ecstasy – Party Time [3:54]

Kukus

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Thu Nov 22, 2007 1:08 pm

no wiedzialam ze gdzies to musze miec wink
# 30 Seconds To Mars - [A Beautiful Lie #03] The Kill [3:52]
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 28979 28980 28981 28982 28983 28984 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games