|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 2:07 pm
>prezentuje szerszej publice świeży stolec<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 2:21 pm
Lethiel novelin Witam, po dosc dlugiej przerwie w sumie (; ooo a pani to juz naprawde nie widzialam dosc dlugo ;> *przytul* Taaa... Przypomnialam sobie wlasnie nie dawno o Gai (;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 11:58 pm
BeeWolf >prezentuje szerszej publice świeży stolec< no ładny... a co nam jeszcze zaprezentujesz, Wiedźminie? cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 22, 2007 2:21 am
Czarna Lisiczka BeeWolf >prezentuje szerszej publice świeży stolec< no ładny... a co nam jeszcze zaprezentujesz, Wiedźminie? cool Em Szklaneczkę jeszcze ciepłego moczu ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 22, 2007 3:15 am
BeeWolf Czarna Lisiczka BeeWolf >prezentuje szerszej publice świeży stolec< no ładny... a co nam jeszcze zaprezentujesz, Wiedźminie? cool Em Szklaneczkę jeszcze ciepłego moczu ? no to zdrówko! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 22, 2007 5:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 22, 2007 5:46 am
dobry co tam ? mrgreen
# Blind Guardian - Mr. Sandman [2:12]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 22, 2007 5:51 am
Lethiel dobry co tam ? mrgreen
# Blind Guardian - Mr. Sandman [2:12] A wegetuje po uczelni i obiadku, szukam jakiejs giwerki do air soft gun :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 22, 2007 5:57 am
Delein the Wildest Lethiel dobry co tam ? mrgreen
# Blind Guardian - Mr. Sandman [2:12] A wegetuje po uczelni i obiadku, szukam jakiejs giwerki do air soft gun :> mmm obiadek... ja choruje w domu ehs.. nudno potwornie.. moze tez poszukam jedzenia ninja
a tak tak widzialam linki ! wink Aza tez strasznie ciagnie do broni, rowniez na kulki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 22, 2007 6:01 am
Lethiel mmm obiadek... ja choruje w domu ehs.. nudno potwornie.. moze tez poszukam jedzenia ninja
a tak tak widzialam linki ! wink Aza tez strasznie ciagnie do broni, rowniez na kulki biggrin Na co chorujesz? Nu to wlasnie na kulki. W styczniu znajomi beda robic zamowienie, do tego czasu musze sie zdecydowac, w zime i tak nie ma manewrow...po drodze musze reszte sobie sprawic, caly mundur, ochraniacze, gogle...ech kupa kasy, no ale cos w zyciu trza robic :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 22, 2007 6:07 am
Delein the Wildest Lethiel mmm obiadek... ja choruje w domu ehs.. nudno potwornie.. moze tez poszukam jedzenia ninja
a tak tak widzialam linki ! wink Aza tez strasznie ciagnie do broni, rowniez na kulki biggrin Na co chorujesz? Nu to wlasnie na kulki. W styczniu znajomi beda robic zamowienie, do tego czasu musze sie zdecydowac, w zime i tak nie ma manewrow...po drodze musze reszte sobie sprawic, caly mundur, ochraniacze, gogle...ech kupa kasy, no ale cos w zyciu trza robic :> na przeziebienie pospolite najwyrazniej razz odznaczajace sie jednym glownym objawem jakim jest brak apetytu oraz innymi pospolitymi jak kich prych kaszl xD
widze mrgreen to masz jeszcze troche czasu smile moze i kupa kasy ale warto wydac jezeli bedzie sie z tego mialo ogromna radoche mrgreen tylko kup sobie dobre ochraniacze moja panno ! :[ xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 22, 2007 6:10 am
Lethiel na przeziebienie pospolite najwyrazniej razz odznaczajace sie jednym glownym objawem jakim jest brak apetytu oraz innymi pospolitymi jak kich prych kaszl xD
widze mrgreen to masz jeszcze troche czasu smile moze i kupa kasy ale warto wydac jezeli bedzie sie z tego mialo ogromna radoche mrgreen tylko kup sobie dobre ochraniacze moja panno ! :[ xD Nu to lyknij dwa glebsze i zdrowiej :> Bede opancerzona jak ruski czolg mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 22, 2007 6:14 am
Delein the Wildest Lethiel na przeziebienie pospolite najwyrazniej razz odznaczajace sie jednym glownym objawem jakim jest brak apetytu oraz innymi pospolitymi jak kich prych kaszl xD
widze mrgreen to masz jeszcze troche czasu smile moze i kupa kasy ale warto wydac jezeli bedzie sie z tego mialo ogromna radoche mrgreen tylko kup sobie dobre ochraniacze moja panno ! :[ xD Nu to lyknij dwa glebsze i zdrowiej :> Bede opancerzona jak ruski czolg mrgreen tja 2 glebsze coldrexu chyba xD brrrrr.... obrzydlistwo..
uuu.. sexy rawr xD skoro tak to koniecznie prosze o fotki mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 22, 2007 6:17 am
Lethiel Delein the Wildest Lethiel na przeziebienie pospolite najwyrazniej razz odznaczajace sie jednym glownym objawem jakim jest brak apetytu oraz innymi pospolitymi jak kich prych kaszl xD
widze mrgreen to masz jeszcze troche czasu smile moze i kupa kasy ale warto wydac jezeli bedzie sie z tego mialo ogromna radoche mrgreen tylko kup sobie dobre ochraniacze moja panno ! :[ xD Nu to lyknij dwa glebsze i zdrowiej :> Bede opancerzona jak ruski czolg mrgreen tja 2 glebsze coldrexu chyba xD brrrrr.... obrzydlistwo..
uuu.. sexy rawr xD skoro tak to koniecznie prosze o fotki mrgreen heart Jasne, zaprezentuje sie w calym stroju galowym, ak tylko go zdobede biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 22, 2007 6:20 am
Delein the Wildest Jasne, zaprezentuje sie w calym stroju galowym, ak tylko go zdobede biggrin trzymam za slowo ;> az mnie przez Ciebie naszlo na UT razz
eh. bycie chorym nie jest takie zle.. nudno bo nudno.. ale jestczas na robienie rzeczy na ktore normalnie go nie ma... namotalam xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|