|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 11:45 am
Sayokun cze wszystkim^^ pisarz tak jakuzzi, basen, gorące źródła... wszystko co chcecie a jak czegoś nie ma to się dobuduje 3nodding Witaj Sayokun. Mam nadzieje, że teraz nie przekręciłem Twojego imienia ^^.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 11:46 am
Delein Pisarz Delein Pisarz Delein *pogłaskała go po głowie, przeczesała palcami jego włosy wtulając się w niego* Ciri- okej masz ja na jakims serwerze? *uśmiechnęła się i zamerdała ogonkiem* :3 a słyszałem ze tutaj mamy jacuzzi :] No ba, ze mamy :3 nawet gorace zrodelka mamy ^^ *pocalowala go* bardzo dobrze ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 11:46 am
Cirilla SERAFIN-VAMPIRE Cirilla Serafinku, ja na ciebie czekałam. miałes byc o 20 stare *całuje na przywitanie* dostajesz buziaka bo dzis jest dzien chłopaka, mój toperku ^^ 3nodding dziekuje * sam też całuje na przywitanie 3nodding * wiem ale siostra niechćała mie wcześniej wpóścić musiałem ją przekupić biggrin no widzisz, słoneczko jakbys sie posp[ieszył to bysmy mieli troche wiecej zcasu, muze jzu isc crying *całuje namietnie a potem wychodzi* dlaczego za jakie grzechy *całuje namiętniej* pa skoro musisz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 11:47 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 11:48 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 11:48 am
Ojej, czy to znaczy, ze bede musiala sie rozebrac? Jak ja to przezyje XD *wtula się w niego* Avsko Setsu ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 11:50 am
Delein Ojej, czy to znaczy, ze bede musiala sie rozebrac? Jak ja to przezyje XD *wtula się w niego* Avsko Setsu ^^ no coz moge ci pomoc jak chcesz XD wink
Hejko Setsuna^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 11:53 am
Pisarz Delein Ojej, czy to znaczy, ze bede musiala sie rozebrac? Jak ja to przezyje XD *wtula się w niego* Avsko Setsu ^^ no coz moge ci pomoc jak chcesz XD wink
Hejko Setsuna^^Nie no bo to będzie zbyt obsceniczne XD *zrzuciłą ciuszko i weszła do wody*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 11:56 am
Musze już konczyc...*całuje gorąco Pisarza* Do jutra! *macha wszystkim* ..3.. ..2.. ..1.. *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 12:00 pm
Co wszyscy tylko w bieliznie O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 12:00 pm
Delein Musze już konczyc...*całuje gorąco Pisarza* Do jutra! *macha wszystkim* ..3.. ..2.. ..1.. *puff* *znika* papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 12:01 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san Co wszyscy tylko w bieliznie O.o cześć ^^ nie wszyscy tylko delein (która jush poszła) i pisarz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Musze już konczyc...*całuje gorąco Pisarza* Do jutra! *macha wszystkim* ..3.. ..2.. ..1.. *puff* *znika* Do zobaczenia Delein
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|