|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 12:52 pm
Lethiel Terrorystka Frania Lethiel no no mrgreen czyli wyrosla z Ciebie aktorka wink a kogo bedziesz grac i w jakiej sztuce jeszcze nie do konca : D ale to jest wielki plus, bo podkoszole sie jeszcze bardziej w angielskim bo ten rezyser ma cudownie brytyjski akcent, naparwde cuuuudo! no i do tego jaki warsztat aktorski : ) najlepsze, ze razem z facetem sie tam dostalismy do tej sztuki.
Sen Nocy letniej, ale dopiero jutro sie dowiem jaką mam role : ) o: Uwielbiam Sen Nocy Letniej ! heart szczesciara ;> mam nadzieje byc Tytanią, bo Hermia i helena to dla mnie za płaczliwe dziewoje... ; p albo Puk był fajny. : ) ale to on : (
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 12:54 pm
Terrorystka Frania Lethiel Terrorystka Frania Lethiel no no mrgreen czyli wyrosla z Ciebie aktorka wink a kogo bedziesz grac i w jakiej sztuce jeszcze nie do konca : D ale to jest wielki plus, bo podkoszole sie jeszcze bardziej w angielskim bo ten rezyser ma cudownie brytyjski akcent, naparwde cuuuudo! no i do tego jaki warsztat aktorski : ) najlepsze, ze razem z facetem sie tam dostalismy do tej sztuki.
Sen Nocy letniej, ale dopiero jutro sie dowiem jaką mam role : ) o: Uwielbiam Sen Nocy Letniej ! heart szczesciara ;> mam nadzieje byc Tytanią, bo Hermia i helena to dla mnie za płaczliwe dziewoje... ; p albo Puk był fajny. : ) ale to on : ( co za problem ? mrgreen tylko wieksze wyzwanie dla Ciebie ;>
dobra zmykam troche poexpic razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 1:04 pm
Lethiel Terrorystka Frania Lethiel Terrorystka Frania Lethiel no no mrgreen czyli wyrosla z Ciebie aktorka wink a kogo bedziesz grac i w jakiej sztuce jeszcze nie do konca : D ale to jest wielki plus, bo podkoszole sie jeszcze bardziej w angielskim bo ten rezyser ma cudownie brytyjski akcent, naparwde cuuuudo! no i do tego jaki warsztat aktorski : ) najlepsze, ze razem z facetem sie tam dostalismy do tej sztuki.
Sen Nocy letniej, ale dopiero jutro sie dowiem jaką mam role : ) o: Uwielbiam Sen Nocy Letniej ! heart szczesciara ;> mam nadzieje byc Tytanią, bo Hermia i helena to dla mnie za płaczliwe dziewoje... ; p albo Puk był fajny. : ) ale to on : ( co za problem ? mrgreen tylko wieksze wyzwanie dla Ciebie ;>
dobra zmykam troche poexpic razz wolalabym byc Pukiem. : ) chyba mu to powiem : DDD
ciaociao. ; )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 1:25 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 1:46 pm
przezylam ten tydzien! ale kolejny nie zapowiada sie różowo! D ;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 2:00 pm
Terrorystka Frania przezylam ten tydzien! ale kolejny nie zapowiada sie różowo! D ; no widzisz.. sama mnie prowokujesz zebym tez zaczla narzekac... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 2:44 pm
jeee.... Od kolczyka w brwi dostane paralizu ciala! Milo jest byc wydziedziczonym z rodziny mrgreen przez kolczyk w brwi
Kocham moja rodzine mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 3:54 pm
Oi Dana Dana jeee.... Od kolczyka w brwi dostane paralizu ciala! Milo jest byc wydziedziczonym z rodziny mrgreen przez kolczyk w brwiKocham moja rodzine mrgreen Bo i po co komu kolczyk w brwi. Ani to ladne ani pozyteczne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 12:53 am
Oi Dana Dana jeee.... Od kolczyka w brwi dostane paralizu ciala! Milo jest byc wydziedziczonym z rodziny mrgreen przez kolczyk w brwiKocham moja rodzine mrgreen to masz bardzo nietolerancyjna rodzine mi tez sie kolczyk w brwi nie podoba. ani u chlopakow ani u dziewczyn. ja mialam w nosku a teraz mam tylko labreta. mojej mamie sie on nie podoba ale mowi ze to moje cialo i skoro mi sie tak podoba to ona nie ma nic przeciwko. cos mnie ciagnie do studia i chyba zrobie sobie kolczyka gdzies jeszcze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 1:23 am
Omega Sun Oi Dana Dana jeee.... Od kolczyka w brwi dostane paralizu ciala! Milo jest byc wydziedziczonym z rodziny mrgreen przez kolczyk w brwiKocham moja rodzine mrgreen Bo i po co komu kolczyk w brwi. Ani to ladne ani pozyteczne. zalezy od kolczyka i od osoby wink Franko: no to gratulujemy, koniecznie proszę o zdjęcia w strojach! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 3:07 am
Dariia Oi Dana Dana jeee.... Od kolczyka w brwi dostane paralizu ciala! Milo jest byc wydziedziczonym z rodziny mrgreen przez kolczyk w brwiKocham moja rodzine mrgreen to masz bardzo nietolerancyjna rodzine mi tez sie kolczyk w brwi nie podoba. ani u chlopakow ani u dziewczyn. ja mialam w nosku a teraz mam tylko labreta. mojej mamie sie on nie podoba ale mowi ze to moje cialo i skoro mi sie tak podoba to ona nie ma nic przeciwko. cos mnie ciagnie do studia i chyba zrobie sobie kolczyka gdzies jeszcze. Patologiczna rodzine mam... zdam mature i od razu sie wyprowadzam. A kolczyk w brwi nsobie zrobilam, bo to bylo takie moje male marzenie od paru lat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 9:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 10:35 am
Oi Dana Dana Dariia Oi Dana Dana jeee.... Od kolczyka w brwi dostane paralizu ciala! Milo jest byc wydziedziczonym z rodziny mrgreen przez kolczyk w brwiKocham moja rodzine mrgreen to masz bardzo nietolerancyjna rodzine mi tez sie kolczyk w brwi nie podoba. ani u chlopakow ani u dziewczyn. ja mialam w nosku a teraz mam tylko labreta. mojej mamie sie on nie podoba ale mowi ze to moje cialo i skoro mi sie tak podoba to ona nie ma nic przeciwko. cos mnie ciagnie do studia i chyba zrobie sobie kolczyka gdzies jeszcze. Patologiczna rodzine mam... zdam mature i od razu sie wyprowadzam. A kolczyk w brwi nsobie zrobilam, bo to bylo takie moje male marzenie od paru lat. poka foty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 10:43 am
EvilYuki Oi Dana Dana Dariia Oi Dana Dana jeee.... Od kolczyka w brwi dostane paralizu ciala! Milo jest byc wydziedziczonym z rodziny mrgreen przez kolczyk w brwiKocham moja rodzine mrgreen to masz bardzo nietolerancyjna rodzine mi tez sie kolczyk w brwi nie podoba. ani u chlopakow ani u dziewczyn. ja mialam w nosku a teraz mam tylko labreta. mojej mamie sie on nie podoba ale mowi ze to moje cialo i skoro mi sie tak podoba to ona nie ma nic przeciwko. cos mnie ciagnie do studia i chyba zrobie sobie kolczyka gdzies jeszcze. Patologiczna rodzine mam... zdam mature i od razu sie wyprowadzam. A kolczyk w brwi nsobie zrobilam, bo to bylo takie moje male marzenie od paru lat. poka foty albo nie ! poka poka jak sie wda zakazenie i zacznie sie cale mazac i puchnac 4laugh ..... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|