|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 11:34 am
Miss_Karina bede pozniej... do zobaczenia ^^ Do zobaczenia Miss Karina
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 11:35 am
*pogłaskała go po głowie, przeczesała palcami jego włosy wtulając się w niego* Ciri- okej masz ja na jakims serwerze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 11:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 11:36 am
Delein *pogłaskała go po głowie, przeczesała palcami jego włosy wtulając się w niego* Ciri- okej masz ja na jakims serwerze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 11:38 am
Delein *pogłaskała go po głowie, przeczesała palcami jego włosy wtulając się w niego* Ciri- okej masz ja na jakims serwerze? mam ja na devinart.com ^^ tu masz link do rysunku. Serafinek! *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 11:39 am
Cirilla Delein *pogłaskała go po głowie, przeczesała palcami jego włosy wtulając się w niego* Ciri- okej masz ja na jakims serwerze? mam ja na devinart.com ^^ tu masz link do rysunku. Serafinek! *przytulas* *wielki przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 11:39 am
Pisarz Delein *pogłaskała go po głowie, przeczesała palcami jego włosy wtulając się w niego* Ciri- okej masz ja na jakims serwerze? *uśmiechnęła się i zamerdała ogonkiem* :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 11:40 am
Serafinku, ja na ciebie czekałam. miałes byc o 20 stare *całuje na przywitanie* dostajesz buziaka bo dzis jest dzien chłopaka, mój toperku ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 11:41 am
Delein Pisarz Delein *pogłaskała go po głowie, przeczesała palcami jego włosy wtulając się w niego* Ciri- okej masz ja na jakims serwerze? *uśmiechnęła się i zamerdała ogonkiem* :3 a słyszałem ze tutaj mamy jacuzzi :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 11:43 am
Cirilla Serafinku, ja na ciebie czekałam. miałes byc o 20 stare *całuje na przywitanie* dostajesz buziaka bo dzis jest dzien chłopaka, mój toperku ^^ 3nodding dziekuje * sam też całuje na przywitanie 3nodding * wiem ale siostra niechćała mie wcześniej wpóścić musiałem ją przekupić biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 11:43 am
cze wszystkim^^
pisarz tak jakuzzi, basen, gorące źródła... wszystko co chcecie a jak czegoś nie ma to się dobuduje 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 11:44 am
Pisarz Delein Pisarz Delein *pogłaskała go po głowie, przeczesała palcami jego włosy wtulając się w niego* Ciri- okej masz ja na jakims serwerze? *uśmiechnęła się i zamerdała ogonkiem* :3 a słyszałem ze tutaj mamy jacuzzi :] No ba, ze mamy :3 nawet gorace zrodelka mamy ^^ *pocalowala go*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun cze wszystkim^^ pisarz tak jakuzzi, basen, gorące źródła... wszystko co chcecie a jak czegoś nie ma to się dobuduje 3nodding prawidłowo ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun cze wszystkim^^ pisarz tak jakuzzi, basen, gorące źródła... wszystko co chcecie a jak czegoś nie ma to się dobuduje 3nodding cze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 11:45 am
SERAFIN-VAMPIRE Cirilla Serafinku, ja na ciebie czekałam. miałes byc o 20 stare *całuje na przywitanie* dostajesz buziaka bo dzis jest dzien chłopaka, mój toperku ^^ 3nodding dziekuje * sam też całuje na przywitanie 3nodding * wiem ale siostra niechćała mie wcześniej wpóścić musiałem ją przekupić biggrin no widzisz, słoneczko jakbys sie posp[ieszył to bysmy mieli troche wiecej zcasu, muze jzu isc crying *całuje namietnie a potem wychodzi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|