|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 10:28 am
Oi Dana Dana Kasiuunia Kukus Kasiuunia Ej czy u was początek na gai tesh był taki trudny?? crying sad Kupilam se kolczyki kółka i takie 2 na jedno ucho i zostalo mi sad 140 g crying mój był w miarę łatwy, może dlatego, że umiałem już wtedy pisać po polsku. A co ja nie umiem?? xp mad czy moze tak wczesnie zaczales?? lepiej nie zadzieraj z tym panem 3nodding SE mrygac mozna Ale on moze do mnie??Nie zycze se neutral neutral evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 10:29 am
dobry wieczor mrgreen *wchodzi rozpromieniona*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 10:31 am
Lethiel dobry wieczor mrgreen *wchodzi rozpromieniona* A witam My sie chyba nie znamy smile jestem Kasia smile Milo mi cie poznac:* 4laugh surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 10:32 am
Kukus Oi Dana Dana lepiej nie zadzieraj z tym panem 3nodding SE mrygac mozna widzę combo szykujesz. mi i memu krewniakowi o powalającym uśmiechu Konradowi w jednym poście chcesz podpaść. preciez ja wiem jak on to lubi. SOBIE! domokun I tak najbardziej boli mnie jakpolonistka mowi se.............................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 10:32 am
Kasiuunia Lethiel dobry wieczor mrgreen *wchodzi rozpromieniona* A witam My sie chyba nie znamy smile jestem Kasia smile Milo mi cie poznac:* 4laugh surprised nietrudno sie domyslic >.> nie caluj mnie ! Goddamnit !!!! D: *biega w kolko* *kaszl* znaczy witam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 10:34 am
Oi Dana Dana SOBIE! domokun I tak najbardziej boli mnie jakpolonistka mowi se............................. A sama tak mowilas bez przerwy jeszcze niedawno. Nie ma to jak hipokryzja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 10:35 am
# Bee Gees - Staying Alive [4:48] staying aliiiiiiiiiveeeeeeeeee !
@Omiś a mowilam Ci ze fajnego masz avka ? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 10:35 am
Omega Sun Kukus to ty nie wiesz, że Omegę w jej miasteczku nazywają 'Babcia Drepcia'? yyy... jasne xd cholera przepraszam zapomniałem, że miałem nikomu nie zdradzać twojej sekretnej tożsamości
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 10:36 am
Kukus Omega Sun Kukus to ty nie wiesz, że Omegę w jej miasteczku nazywają 'Babcia Drepcia'? yyy... jasne xd cholera przepraszam zapomniałem, że miałem nikomu nie zdradzać twojej sekretnej tożsamości No to juz po tobie D: !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 10:37 am
Lethiel dobry wieczor mrgreen *wchodzi rozpromieniona* się znaczy, że napromieniowana jesteś? spotykasz się z jakimś radiologiem czy poszłaś sobie zrobić sesję zdjęciową do rentgena?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 10:37 am
Lethiel # Bee Gees - Staying Alive [4:48] staying aliiiiiiiiiveeeeeeeeee !
@Omiś a mowilam Ci ze fajnego masz avka ? smile a dziekuje Lethi, Ty rowniez smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 10:38 am
Omega Sun Oi Dana Dana SOBIE! domokun I tak najbardziej boli mnie jakpolonistka mowi se............................. A sama tak mowilas bez przerwy jeszcze niedawno. Nie ma to jak hipokryzja. Pisac sobie moge nawet po chinsku co nie znaczy, ze w realnym zyciu uzywam uzywam tego slowa ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 10:38 am
Lethiel Kasiuunia Lethiel dobry wieczor mrgreen *wchodzi rozpromieniona* A witam My sie chyba nie znamy smile jestem Kasia smile Milo mi cie poznac:* 4laugh surprised nietrudno sie domyslic >.> nie caluj mnie ! Goddamnit !!!! D: *biega w kolko* *kaszl* znaczy witam you ment Allahdemmit?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 10:39 am
Kukus Lethiel dobry wieczor mrgreen *wchodzi rozpromieniona* się znaczy, że napromieniowana jesteś? spotykasz się z jakimś radiologiem czy poszłaś sobie zrobić sesję zdjęciową do rentgena? Udany dzien mialam mrgreen heart i wogole jakas pelna energii jestem wink *tuuuli mocno mocno*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 10:40 am
Kukus Omega Sun Kukus to ty nie wiesz, że Omegę w jej miasteczku nazywają 'Babcia Drepcia'? yyy... jasne xd cholera przepraszam zapomniałem, że miałem nikomu nie zdradzać twojej sekretnej tożsamości Jak mogles ?! A tak dobrze szlo mi wmawianie wszystkim, ze nie jestem staruszka ;(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|