|
|
|
|
Posted: Fri Nov 09, 2007 5:30 pm
zarowno kobiety jak i mezczyzni do siwetych nie naleza :> miedzy innymi dostalismy kopa z raju :> ale przyznajcie... ze zycie bez ZUA byloby nudne i tyle.... byloby zbyt slodko, lukierkowato i mdlo... trzeba sie czasem poborykac z niesympatycznymi sparwami, zeby docienic to co dobre...
Jezu gadam jak jakis nawiedzony mnich... za duzo piwa :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 09, 2007 5:37 pm
tak mi sie przypomnialo:  banksy, prosze panstwa. lubie go.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 09, 2007 5:39 pm
a po otworzeniu piwa dzisiaj (pierwszy raz od tygodnia) byłam zaskoczona, jakie ono dobre mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 09, 2007 5:42 pm
to wszystko przez kobiety!! biggrin
piwo - napoj bogow... geniusz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 09, 2007 5:47 pm
Gagarin zarowno kobiety jak i mezczyzni do siwetych nie naleza :> miedzy innymi dostalismy kopa z raju :> ale przyznajcie... ze zycie bez ZUA byloby nudne i tyle.... byloby zbyt slodko, lukierkowato i mdlo... trzeba sie czasem poborykac z niesympatycznymi sparwami, zeby docienic to co dobre... Jezu gadam jak jakis nawiedzony mnich... za duzo piwa :/ a jesli juz nie ma nic, co dobre? ninja - - - - - - - - - tu w nocy panuje wiekszy ruch niz w dzien o_O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 09, 2007 5:52 pm
Omega Sun Gagarin zarowno kobiety jak i mezczyzni do siwetych nie naleza :> miedzy innymi dostalismy kopa z raju :> ale przyznajcie... ze zycie bez ZUA byloby nudne i tyle.... byloby zbyt slodko, lukierkowato i mdlo... trzeba sie czasem poborykac z niesympatycznymi sparwami, zeby docienic to co dobre... Jezu gadam jak jakis nawiedzony mnich... za duzo piwa :/ a jesli juz nie ma nic, co dobre? ninja - - - - - - - - - tu w nocy panuje wiekszy ruch niz w dzien o_O jak nie ma nic co dobre? zawsze jest piwo, sex i szybkie samochody XD wink no i Berserk razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 09, 2007 11:14 pm
wiedzialam... po prostu wiedzialam, ze zostane brutalnie obudzona o 8 rano gonk 6 godzin snu to za malo dla mnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 1:32 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 2:54 am
Oi Dana Dana wiedzialam... po prostu wiedzialam, ze zostane brutalnie obudzona o 8 rano gonk 6 godzin snu to za malo dla mnie xd tak nam zakurwieście przykro. patrz na te łzę po mym policzku z wolna płynącą na znak wielkiego żalu i poczucia niesprawiedliwości. emo (czyt. chuj nas to rusza)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 5:13 am
Oj babskie wieczory...tanie wino, jackass, glosna muza, darcie ryja...faceci wybyli z mieszkania na weekend, cale nasze...ojojoj..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 5:24 am
właśnie wstałem. stare co ja wczoraj robiłem? bo nie pamiętam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 5:33 am
Wietrze właśnie wstałem. stare co ja wczoraj robiłem? bo nie pamiętam... czyzbys zapil?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 5:38 am
Delein the Wildest Wietrze właśnie wstałem. stare co ja wczoraj robiłem? bo nie pamiętam... czyzbys zapil? możliwe... ale przyjmijmy opcje że po prostu byłem bardzo śpiący sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 5:40 am
Wietrze Delein the Wildest Wietrze właśnie wstałem. stare co ja wczoraj robiłem? bo nie pamiętam... czyzbys zapil? możliwe... ale przyjmijmy opcje że po prostu byłem bardzo śpiący sweatdrop Tak tak :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 6:23 am
amalath dobry przypadek mojego kolegi: mieszkał ok 25km od dziewczyny, byli razem przez pięć lat, on do niej na rowerze jeździł jak samochodu pod ręką nie miał, dosłownie na każde zawołanie był, byli już zaręczeni, a ona po prostu pewnego dnia zadzwoniła do niego, powiedziała że znalazła se innego i może wpaść odebrać pierścionek. trudno się nie pluć po takich akcjach wink Kobiety potrafia byc okrutne jak je facet zbyt rozpieszcza twisted zreszta moj cos o tym wie. cool 25km... phi.. czyli najlepiej byc kawalem uja po prostu... zebyscie mogly przed kolezanka mi sie wyplakiwac i skarzyc..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|