|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 09, 2007 10:45 am
Oi Dana Dana EvilYuki Oi Dana Dana lepiej z nim rozmawiaj. Bo Ci jeszcze napisze, zebrakuje mu milosci i porzuci Cie w brutalny sposob jak pan Ozzwald mnie @.o jak mu brakowało miłości, to nie powinien był Cię porzucac, a zamieszkać z Tobą, chyba... P: Jego wybor... Ludzie nie doceniaja tego co juz maja. A potem placza rolleyes but taki powód jest nieco nielogiczny razz mam niestety inne stosunki z chłopakiem i on jest innym typem charakterologicznym niźli Ozzwald - Zel to człowiek kulturalny w każdej sytuacji, subtelny i szarmancki ;D dobra, posiedze do dwudziestej, a potem wsio rawno, maluję heart ~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 09, 2007 10:47 am
domokun burning_eyes domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 09, 2007 10:49 am
EvilYuki dobra, posiedze do dwudziestej, a potem wsio rawno, maluję heart ~ odpreze sie jeszcze z godzinke i wsio rawno do zadan domowych ; D
i słówek z angielskiego. wiecie jak jest orkiestra dęta? lol : D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 09, 2007 10:49 am
EvilYuki Oi Dana Dana EvilYuki Oi Dana Dana lepiej z nim rozmawiaj. Bo Ci jeszcze napisze, zebrakuje mu milosci i porzuci Cie w brutalny sposob jak pan Ozzwald mnie @.o jak mu brakowało miłości, to nie powinien był Cię porzucac, a zamieszkać z Tobą, chyba... P: Jego wybor... Ludzie nie doceniaja tego co juz maja. A potem placza rolleyes but taki powód jest nieco nielogiczny razz mam niestety inne stosunki z chłopakiem i on jest innym typem charakterologicznym niźli Ozzwald - Zel to człowiek kulturalny w każdej sytuacji, subtelny i szarmancki ;D dobra, posiedze do dwudziestej, a potem wsio rawno, maluję heart ~ a ja mam tendencje do zadawania sie z ludzmi, ktorzy sa chorzy psychicznie ;p Przynajmniej zabawanie bywa =3=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 09, 2007 10:51 am
Oi Dana Dana a ja mam tendencje do zadawania sie z ludzmi, ktorzy sa chorzy psychicznie ;p Przynajmniej zabawanie bywa =3= nie uznałabym tego za pozytyw...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 09, 2007 10:51 am
Terrorystka Frania EvilYuki dobra, posiedze do dwudziestej, a potem wsio rawno, maluję heart ~ odpreze sie jeszcze z godzinke i wsio rawno do zadan domowych ; D
i słówek z angielskiego. wiecie jak jest orkiestra dęta? lol : D pilna uczennica, tak trzymaj, bo inaczej będziesz studiować archeologię, jak ja ;D Aidi: nie mówiłam, że Ozz jest chory psychicznie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 09, 2007 10:54 am
EvilYuki Terrorystka Frania EvilYuki dobra, posiedze do dwudziestej, a potem wsio rawno, maluję heart ~ odpreze sie jeszcze z godzinke i wsio rawno do zadan domowych ; D
i słówek z angielskiego. wiecie jak jest orkiestra dęta? lol : D pilna uczennica, tak trzymaj, bo inaczej będziesz studiować archeologię, jak ja ;D Aidi: nie mówiłam, że Ozz jest chory psychicznie XD ale opisywalas charakter swojego chlopaka ;] jak tam na archeologi? 3: czego sie ciekawego uczysz? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 09, 2007 10:55 am
Terrorystka Frania Oi Dana Dana a ja mam tendencje do zadawania sie z ludzmi, ktorzy sa chorzy psychicznie ;p Przynajmniej zabawanie bywa =3= nie uznałabym tego za pozytyw...przynajmniej sie nie nudze ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 09, 2007 10:59 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 09, 2007 11:00 am
Oi Dana Dana Terrorystka Frania Oi Dana Dana a ja mam tendencje do zadawania sie z ludzmi, ktorzy sa chorzy psychicznie ;p Przynajmniej zabawanie bywa =3= nie uznałabym tego za pozytyw...przynajmniej sie nie nudze ;] w przypadku psychola to nie jest plus tylko zamordyzm, moje dziecko.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 09, 2007 11:00 am
Oi Dana Dana ale opisywalas charakter swojego chlopaka ;] jak tam na archeologi? 3: czego sie ciekawego uczysz? smile ciekawie jak diabli... ucze sie roznistych madrosci o geografii historycznej i neolitach, o kamieniach przeróżnych, na czwartek mam narysować krzemień ;D ide malować lalunie, ciao!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 09, 2007 11:01 am
Dobry Wieczor Oh jak dawno mnie tu nie bylo ... Dzis tak sobie ogladam ten nasz Marketplace i patrze a tu "Spartan Shield" Czy ktos z was moze mi powiedziec skad wziasc ten item ? Mhm musial zostac dodany niezadawno a osiagnal wielka cene razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 09, 2007 11:01 am
EvilYuki Terrorystka Frania EvilYuki dobra, posiedze do dwudziestej, a potem wsio rawno, maluję heart ~ odpreze sie jeszcze z godzinke i wsio rawno do zadan domowych ; D
i słówek z angielskiego. wiecie jak jest orkiestra dęta? lol : D pilna uczennica, tak trzymaj, bo inaczej będziesz studiować archeologię, jak ja ;D Aidi: nie mówiłam, że Ozz jest chory psychicznie XD juz się zaliłam opcuchowi teraz moge Tobie: w przyszłym tygodniu kaszana, bo będe miała 12 ocen bankiowo wystawionych w dzienniku, więc trzeba się postarać żeby były jak najlepsze... oczywiście chemię i matme olać do poziomu conajmniej tróji ; D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 09, 2007 11:02 am
Terrorystka Frania Oi Dana Dana Terrorystka Frania Oi Dana Dana a ja mam tendencje do zadawania sie z ludzmi, ktorzy sa chorzy psychicznie ;p Przynajmniej zabawanie bywa =3= nie uznałabym tego za pozytyw...przynajmniej sie nie nudze ;] w przypadku psychola to nie jest plus tylko zamordyzm, moje dziecko. no proszę, samaś szczylówa i młodsza od Aidanny rocznikiem, to masz czelność zwracać się do niej w ten sposób? proszę, patrzcie, jaka dojrzała emocjonalnie i dorosła! jak lekce sobie waży innych! nie lubię takiego srania wyżej, niźli się ma dupę, o. teraz idę malować anuśkę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 09, 2007 11:03 am
Terrorystka Frania Oi Dana Dana Terrorystka Frania Oi Dana Dana a ja mam tendencje do zadawania sie z ludzmi, ktorzy sa chorzy psychicznie ;p Przynajmniej zabawanie bywa =3= nie uznałabym tego za pozytyw...przynajmniej sie nie nudze ;] w przypadku psychola to nie jest plus tylko zamordyzm, moje dziecko. nie znasz tych osob to sie laskawie nie wypowiadaj ;] Krzemien.... no! bardzo fascynujacy rysuneczek bedzie... nie powiem xd dowidzenia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|