|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 10:10 am
BeeWolf Lisiczka brzydzi się twoim owłosieniem, ale Znam jedną osobę co z chęcią to zrobi, i ty też ja znasz! ale po nią musiałbym pojechać, później jak by u mnie była musiałbym ją zawieźć do sklepu po coca-colę, następnie musiałbym otworzyć jej buteleczkę... zasadniczo dużo roboty, choć gdybym wiedział że ona zrobi to dla mnie ja zrobiłbym to dla niej rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 10:28 am
The Sound Of Airplanes [Zeitleiste #02] Unsorted Thoughts On Navigation [5:57]
prytu prytu...
generalnie to znudzonym...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 10:43 am
opcy The Sound Of Airplanes [Zeitleiste #02] Unsorted Thoughts On Navigation [5:57]prytu prytu... generalnie to znudzonym... to może wyjdź na ulicę, pierdolnij plombę jednemu z dresów mijających cię (warunek jest taki by był z kolegami) i w nogi, jeśli zdołasz uciec gwarantowana satysfakcja i adrenalina.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 11:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 11:33 am
Kukus opcy The Sound Of Airplanes [Zeitleiste #02] Unsorted Thoughts On Navigation [5:57]prytu prytu... generalnie to znudzonym... to może wyjdź na ulicę, pierdolnij plombę jednemu z dresów mijających cię (warunek jest taki by był z kolegami) i w nogi, jeśli zdołasz uciec gwarantowana satysfakcja i adrenalina. To jest niezły sport, tylko jak w każdym sporcie można też przegrać, a to już nie jest satysfakcjonujące, no chyba, że się obudzisz wcześniej niż po tygodniu, to można mówić o szczęściu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 11:41 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 11:53 am
BeeWolf Kukus to może wyjdź na ulicę, pierdolnij plombę jednemu z dresów mijających cię (warunek jest taki by był z kolegami) i w nogi, jeśli zdołasz uciec gwarantowana satysfakcja i adrenalina. To jest niezły sport, tylko jak w każdym sporcie można też przegrać, a to już nie jest satysfakcjonujące, no chyba, że się obudzisz wcześniej niż po tygodniu, to można mówić o szczęściu. no wiesz, Konradzie, w każdym sporcie jest taka szansa, a jako, że ten właśnie zaliczać możemy do ekstremalnych tym większe jest zagrożenie z nim związane. jak już wiadomo, ja w tym dobry nie jestem, nie dość, że to mnie biją to jeszcze mi się nogi plączą podczas ucieczki i nie za bardzo pamiętam tzw. 'czas i okoliczności przejazdu'.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 11:58 am
a jednak sa tu zywi ludzie smile Swietny stroj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 12:08 pm
Kukus BeeWolf Kukus to może wyjdź na ulicę, pierdolnij plombę jednemu z dresów mijających cię (warunek jest taki by był z kolegami) i w nogi, jeśli zdołasz uciec gwarantowana satysfakcja i adrenalina. To jest niezły sport, tylko jak w każdym sporcie można też przegrać, a to już nie jest satysfakcjonujące, no chyba, że się obudzisz wcześniej niż po tygodniu, to można mówić o szczęściu. no wiesz, Konradzie, w każdym sporcie jest taka szansa, a jako, że ten właśnie zaliczać możemy do ekstremalnych tym większe jest zagrożenie z nim związane. jak już wiadomo, ja w tym dobry nie jestem, nie dość, że to mnie biją to jeszcze mi się nogi plączą podczas ucieczki i nie za bardzo pamiętam tzw. 'czas i okoliczności przejazdu'. Ja też w tym lepszy nie jestem, ale mi to odwagi brak, tak samo jak do skakania na Linie. Nogi co prawda mi się nie plączą ale po oczach mi wieje jak biegnę. A dziękuje Omego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 12:48 pm
Zjadłem właśnie Wilczy placek... mniam mniam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 1:08 pm
BeeWolf Zjadłem właśnie Wilczy placek... mniam mniam. zjadles czy zrobiles? łodewa... ide.. dobrejnocy... Godspeed You Black Emperor! [F# A# ∞ #01] The Dead Flag Blues (Intro) [16:29]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 1:27 pm
opcy BeeWolf Zjadłem właśnie Wilczy placek... mniam mniam. zjadles czy zrobiles? łodewa... ide.. dobrejnocy... Godspeed You Black Emperor! [F# A# ∞ #01] The Dead Flag Blues (Intro) [16:29]Najpierw zrobiłem, a potem zjadłem, ale ty dociekliwy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 1:28 pm
BeeWolf opcy BeeWolf Zjadłem właśnie Wilczy placek... mniam mniam. zjadles czy zrobiles? łodewa... ide.. dobrejnocy... Godspeed You Black Emperor! [F# A# ∞ #01] The Dead Flag Blues (Intro) [16:29]Najpierw zrobiłem, a potem zjadłem, ale ty dociekliwy. dociekliwy, bo mu pewnie z nosa cieknie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 1:36 pm
Kukus BeeWolf opcy BeeWolf Zjadłem właśnie Wilczy placek... mniam mniam. zjadles czy zrobiles? łodewa... ide.. dobrejnocy... Godspeed You Black Emperor! [F# A# ∞ #01] The Dead Flag Blues (Intro) [16:29]Najpierw zrobiłem, a potem zjadłem, ale ty dociekliwy. dociekliwy, bo mu pewnie z nosa cieknie. Myślisz, że ma nieczyste myśli i zamiary wobec mnie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 1:48 pm
BeeWolf Kukus BeeWolf Najpierw zrobiłem, a potem zjadłem, ale ty dociekliwy. dociekliwy, bo mu pewnie z nosa cieknie. Myślisz, że ma nieczyste myśli i zamiary wobec mnie ? jakie ma myśli i zamiary nie chce mi się dociekać, na pewno ma gacie nieczyste, bo się przyznać nie chce kiedy ostatnio podcierał i czym.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|