|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 4:31 am
to się nie przechwalaj. a następnym razem bierz aparat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 4:37 am
BeeWolf Kukus Czarna Lisiczka Kukus BeeWolf Masz niewdzięczny nick, kojarzy się z Marcinkiewiczem. a co, byś kurwa wolał 'Kaczynka'? emo 'Kukułka'! blaugh zacnie, ale to by była już próba podrobienia tego co niepodrabialne. Kaszanki ? czepiacie sie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 5:00 am
Dariia Kukus Dariia bylam na imprezie i przesadzilam z trunkiem tamtejszym ale skończyło się na całowaniu i czy tylko w usta, czy raczej obudziłaś się z majtkami w kieszeni i oddechem przyjaciółki w lędźwiach? to drugie Albo sprzedajesz informacje albo nic nie mów, bo Lava nam tu zawału dostanie, od wyobrażania sobie tego i tamtego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 6:19 am
BeeWolf Dariia Kukus Dariia bylam na imprezie i przesadzilam z trunkiem tamtejszym ale skończyło się na całowaniu i czy tylko w usta, czy raczej obudziłaś się z majtkami w kieszeni i oddechem przyjaciółki w lędźwiach? to drugie Albo sprzedajesz informacje albo nic nie mów, bo Lava nam tu zawału dostanie, od wyobrażania sobie tego i tamtego. zasadniczo to się teraz zastanawiam czy dla dziewczyn z prowincji pierwsze lesbijskie doświadczenia na serio są aż tak wielkim wydarzeniem, że aż muszą opisać to na forum internetowym.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 8:48 am
Kukus BeeWolf Dariia Kukus Dariia bylam na imprezie i przesadzilam z trunkiem tamtejszym ale skończyło się na całowaniu i czy tylko w usta, czy raczej obudziłaś się z majtkami w kieszeni i oddechem przyjaciółki w lędźwiach? to drugie Albo sprzedajesz informacje albo nic nie mów, bo Lava nam tu zawału dostanie, od wyobrażania sobie tego i tamtego. zasadniczo to się teraz zastanawiam czy dla dziewczyn z prowincji pierwsze lesbijskie doświadczenia na serio są aż tak wielkim wydarzeniem, że aż muszą opisać to na forum internetowym. Być może tak, mnie zastanawia bardziej rozgłaszanie tego i ucinanie zdania w pół, co się za tym kryje?! Mogła by powiedzieć coś więcej, może by nas zachęciła do polemiki na temat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 8:50 am
Kukus BeeWolf Dariia Kukus Dariia bylam na imprezie i przesadzilam z trunkiem tamtejszym ale skończyło się na całowaniu i czy tylko w usta, czy raczej obudziłaś się z majtkami w kieszeni i oddechem przyjaciółki w lędźwiach? to drugie Albo sprzedajesz informacje albo nic nie mów, bo Lava nam tu zawału dostanie, od wyobrażania sobie tego i tamtego. zasadniczo to się teraz zastanawiam czy dla dziewczyn z prowincji pierwsze lesbijskie doświadczenia na serio są aż tak wielkim wydarzeniem, że aż muszą opisać to na forum internetowym. najpierw to od niej wyciągasz a potem masz jakieś wąty że to powiedziala. co ci czlowieku nie pasuje? jak mówi to jest źle a gdyby nie powiedziala to tez bys mial pretensje. neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 8:53 am
BeeWolf Kukus zasadniczo to się teraz zastanawiam czy dla dziewczyn z prowincji pierwsze lesbijskie doświadczenia na serio są aż tak wielkim wydarzeniem, że aż muszą opisać to na forum internetowym. Być może tak, mnie zastanawia bardziej rozgłaszanie tego i ucinanie zdania w pół, co się za tym kryje?! Mogła by powiedzieć coś więcej, może by nas zachęciła do polemiki na temat. czy pisząc "jadłem obiad" jesteś zobowiązany do podania nam szczegółowego menu owego obiadu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 9:09 am
Saul Williams [Amethyst Rock Star #04] Tao Of Now [4:19]∞
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 9:40 am
Marcinka BeeWolf Kukus zasadniczo to się teraz zastanawiam czy dla dziewczyn z prowincji pierwsze lesbijskie doświadczenia na serio są aż tak wielkim wydarzeniem, że aż muszą opisać to na forum internetowym. Być może tak, mnie zastanawia bardziej rozgłaszanie tego i ucinanie zdania w pół, co się za tym kryje?! Mogła by powiedzieć coś więcej, może by nas zachęciła do polemiki na temat. czy pisząc "jadłem obiad" jesteś zobowiązany do podania nam szczegółowego menu owego obiadu? Podajesz porównania jak małe dziecko bawiące się w piaskownicy plastykową łopatką. Chyba widzisz subtelną różnicę po między "obiadem" a Przeżyciami lesbijskimi 15 letniej dziewczyny ! Jeśli nie to ci powiem, że na obiad jadłem pierś z kurczaka, Kartofelki podsmażane i sałatkę, popiłem to sokiem jabłkowym a potem zrobiłem porządną kupę, o niej te ci coś więcej powiedzieć? >nawet jak to sciema<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 9:41 am
opcy Saul Williams [Amethyst Rock Star #04] Tao Of Now [4:19]∞ Prodigy - [1992 Experience #03] Wind it up
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 9:41 am
Marcinka BeeWolf Kukus zasadniczo to się teraz zastanawiam czy dla dziewczyn z prowincji pierwsze lesbijskie doświadczenia na serio są aż tak wielkim wydarzeniem, że aż muszą opisać to na forum internetowym. Być może tak, mnie zastanawia bardziej rozgłaszanie tego i ucinanie zdania w pół, co się za tym kryje?! Mogła by powiedzieć coś więcej, może by nas zachęciła do polemiki na temat. czy pisząc "jadłem obiad" jesteś zobowiązany do podania nam szczegółowego menu owego obiadu? zasadniczo jest, szczególnie, że ma restrykcje żywieniowe i skurczesyna pilnujemy żeby się nie obżerał słodyczami, bo po nich ma zaparcia i mu muszę lewatywę robić żeby się złamał.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 9:45 am
Kukus Marcinka BeeWolf Kukus zasadniczo to się teraz zastanawiam czy dla dziewczyn z prowincji pierwsze lesbijskie doświadczenia na serio są aż tak wielkim wydarzeniem, że aż muszą opisać to na forum internetowym. Być może tak, mnie zastanawia bardziej rozgłaszanie tego i ucinanie zdania w pół, co się za tym kryje?! Mogła by powiedzieć coś więcej, może by nas zachęciła do polemiki na temat. czy pisząc "jadłem obiad" jesteś zobowiązany do podania nam szczegółowego menu owego obiadu? zasadniczo jest, szczególnie, że ma restrykcje żywieniowe i skurczesyna pilnujemy żeby się nie obżerał słodyczami, bo po nich ma zaparcia i mu muszę lewatywę robić żeby się złamał. Czy ja mówię o twoich problemach żołądkowych ? Czy ja mówię że masz włosy na plecach jak stary meksykanin ? Czy ja mówię, że jak się podniecasz to puszczasz bąki ? Nie! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 9:46 am
Marcinka Kukus BeeWolf Dariia Kukus Dariia bylam na imprezie i przesadzilam z trunkiem tamtejszym ale skończyło się na całowaniu i czy tylko w usta, czy raczej obudziłaś się z majtkami w kieszeni i oddechem przyjaciółki w lędźwiach? to drugie Albo sprzedajesz informacje albo nic nie mów, bo Lava nam tu zawału dostanie, od wyobrażania sobie tego i tamtego. zasadniczo to się teraz zastanawiam czy dla dziewczyn z prowincji pierwsze lesbijskie doświadczenia na serio są aż tak wielkim wydarzeniem, że aż muszą opisać to na forum internetowym. najpierw to od niej wyciągasz a potem masz jakieś wąty że to powiedziala. co ci czlowieku nie pasuje? jak mówi to jest źle a gdyby nie powiedziala to tez bys mial pretensje. neutral pochwaliła się to chcieliśmy znać więcej szczegółów dla dobra nauki (lub naszej kolejnej produkcji filmowej), tym bardziej, że nasze znajome chętnie nam o tym opowiadają nawet jeśli nie mamy ochoty słuchać. zasadniczo ze zwykłej uprzejmości się też zapytałem, bo skoro chciała nam coś powiedzieć to wypada choćby udać, że chcemy słuchać, by rozmówca nie poczuł się odrzucony. a akurat o seksualności dzisiejszej młodzieży lubię wiedzieć dużo z uwagi, że następuje swego rodzaju recesja po rozpuście jaką uprawiało nasze pokolenie aktualne nastolatki czyny jakie my popełnialiśmy nagminnie i przechodziły bez echa teraz traktuje jak życiowe wybory.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 9:48 am
BeeWolf Czy ja mówię o twoich problemach żołądkowych ? Czy ja mówię że masz włosy na plecach jak stary meksykanin ? Czy ja mówię, że jak się podniecasz to puszczasz bąki ? Nie! mrgreen o przepraszam, mówiłeś, że ciebie to podnieca, dlatego puszczałem. a co do włosów to dobrze wiesz, że robię to tylko po to by Ozziemu na przeszczepy je użyczyć. a właśnie, nie wiesz czy Lisica nie miała by ochoty mi ich zapleść w warkocze? do tyłka mi włażą i łaskoczą.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 9:58 am
Kukus BeeWolf Czy ja mówię o twoich problemach żołądkowych ? Czy ja mówię że masz włosy na plecach jak stary meksykanin ? Czy ja mówię, że jak się podniecasz to puszczasz bąki ? Nie! mrgreen o przepraszam, mówiłeś, że ciebie to podnieca, dlatego puszczałem. a co do włosów to dobrze wiesz, że robię to tylko po to by Ozziemu na przeszczepy je użyczyć. a właśnie, nie wiesz czy Lisica nie miała by ochoty mi ich zapleść w warkocze? do tyłka mi włażą i łaskoczą. Lisiczka brzydzi się twoim owłosieniem, ale Znam jedną osobę co z chęcią to zrobi, i ty też ja znasz!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|