|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 10:05 am
Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz no trzeba pamietac^^ i mamy wlasne loż..ee..pokój XD Nu...w sumie, to wszystko mamy wspólne *^^* heart tak jest jak w SDM *^^* heart Hehe dokładnie ^^ *wtula się w niego pomrukując* chyba znow sie wszyscy wynosza jak sie schodzimy ^^Też odniosłam takie wrażenie biggrin *macha ogonkiem oznajmiając zadowolenie ^^* O, Avsko Baliaur ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 10:08 am
Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz no trzeba pamietac^^ i mamy wlasne loż..ee..pokój XD Nu...w sumie, to wszystko mamy wspólne *^^* heart tak jest jak w SDM *^^* heart Hehe dokładnie ^^ *wtula się w niego pomrukując* chyba znow sie wszyscy wynosza jak sie schodzimy ^^Też odniosłam takie wrażenie biggrin *macha ogonkiem oznajmiając zadowolenie ^^* heh nie zarobia na postowaniu przy nas XD heh pasuje ci ten ogon ^^
Hej Baliaur
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 10:08 am
Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz no trzeba pamietac^^ i mamy wlasne loż..ee..pokój XD Nu...w sumie, to wszystko mamy wspólne *^^* heart tak jest jak w SDM *^^* heart Hehe dokładnie ^^ *wtula się w niego pomrukując* chyba znow sie wszyscy wynosza jak sie schodzimy ^^Też odniosłam takie wrażenie biggrin *macha ogonkiem oznajmiając zadowolenie ^^* O, Avsko Baliaur ^^ avsko :] hey pisarz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 10:10 am
Pisarz heh nie zarobia na postowaniu przy nas XD heh pasuje ci ten ogon ^^
Hej BaliaurHehe...czy my siejemy az taką grozę? XD Ach, ogonek jest cudowny ^^ *całuje gorąco*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 10:12 am
Delein Pisarz heh nie zarobia na postowaniu przy nas XD heh pasuje ci ten ogon ^^
Hej BaliaurHehe...czy my siejemy az taką grozę? XD Ach, ogonek jest cudowny ^^ *całuje gorąco* zgroze ewentualnie zazdrosc- hehe no ale maja mi kogo zazdroscic (zaraz wroce^^)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 10:16 am
Pisarz Delein Pisarz heh nie zarobia na postowaniu przy nas XD heh pasuje ci ten ogon ^^
Hej BaliaurHehe...czy my siejemy az taką grozę? XD Ach, ogonek jest cudowny ^^ *całuje gorąco* zgroze ewentualnie zazdrosc- hehe no ale maja mi kogo zazdroscic (zaraz wroce^^)*ruuumieniec* *ściska go mocno* (okej czekam ^^)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 10:20 am
Delein Pisarz Delein Pisarz heh nie zarobia na postowaniu przy nas XD heh pasuje ci ten ogon ^^
Hej BaliaurHehe...czy my siejemy az taką grozę? XD Ach, ogonek jest cudowny ^^ *całuje gorąco* zgroze ewentualnie zazdrosc- hehe no ale maja mi kogo zazdroscic (zaraz wroce^^)*ruuumieniec* *ściska go mocno* (okej czekam ^^) słodkie ^^- ale tu cicho i nastrojowo wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 10:23 am
Pisarz słodkie ^^- ale tu cicho i nastrojowo wink ^^ Mi to nie przeszkadza *przymyka oczki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 10:25 am
Delein Pisarz słodkie ^^- ale tu cicho i nastrojowo wink ^^ Mi to nie przeszkadza *przymyka oczki* mi rowniez^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 10:31 am
Pisarz Delein Pisarz słodkie ^^- ale tu cicho i nastrojowo wink ^^ Mi to nie przeszkadza *przymyka oczki* mi rowniez^^ *odchodzi na chwilke, rozpala ogień w kominku, po czym wraca, łapie go za rękę i idzie w kierunku kanapy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 10:34 am
Delein Pisarz Delein Pisarz słodkie ^^- ale tu cicho i nastrojowo wink ^^ Mi to nie przeszkadza *przymyka oczki* mi rowniez^^ *odchodzi na chwilke, rozpala ogień w kominku, po czym wraca, łapie go za rękę i idzie w kierunku kanapy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 10:39 am
Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz słodkie ^^- ale tu cicho i nastrojowo wink ^^ Mi to nie przeszkadza *przymyka oczki* mi rowniez^^ *odchodzi na chwilke, rozpala ogień w kominku, po czym wraca, łapie go za rękę i idzie w kierunku kanapy* *siada na kanapie ciągnąc go za sobą*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 10:39 am
Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz słodkie ^^- ale tu cicho i nastrojowo wink ^^ Mi to nie przeszkadza *przymyka oczki* mi rowniez^^ *odchodzi na chwilke, rozpala ogień w kominku, po czym wraca, łapie go za rękę i idzie w kierunku kanapy* *siada na kanapie ciągnąc go za sobą*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 10:40 am