|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 10:33 pm
Wohohohoh Rodzyn! 4laugh Fajowe wloski <3333333 zaczynam myslec, ze wszyscy wyladnieli oprocz mnie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 5:42 am
Rin_Youkai zaczynam myslec, ze wszyscy wyladnieli oprocz mnie XD Rin, zamieść nawet zdjęcie swoich nieogolonych pach, a i tak wszyscy zaczną Ci słodzić (tylko napisz, że np. robiłaś sobie zdjęcia portretowe kamerką internetową i są niewyraźne xD) whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 7:28 am
Czarna Lisiczka Rin_Youkai zaczynam myslec, ze wszyscy wyladnieli oprocz mnie XD Rin, zamieść nawet zdjęcie swoich nieogolonych pach, a i tak wszyscy zaczną Ci słodzić (tylko napisz, że np. robiłaś sobie zdjęcia portretowe kamerką internetową i są niewyraźne xD) whee na ten przykładten tego zdjęcie z rana szczeliłem i kamerką, więc trochę niewyraźne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 7:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 7:47 am
EvilYuki http://i18.photobucket.com/albums/b139/evilyuki/ismoooooddodod.jpg bardzo podoba mi sie efekt, jaki przypadkiem wyszedł na mojej buziuni xD no kolanach nieodżałowany Ismael, którego miałam tylko weekend i musiałam oddać crying to na cholerę oddawałaś?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 7:48 am
Kukus EvilYuki http://i18.photobucket.com/albums/b139/evilyuki/ismoooooddodod.jpg bardzo podoba mi sie efekt, jaki przypadkiem wyszedł na mojej buziuni xD no kolanach nieodżałowany Ismael, którego miałam tylko weekend i musiałam oddać crying to na cholerę oddawałaś? bo nie był mój, ja się nim tylko opiekowałam emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 7:59 am
EvilYuki Kukus EvilYuki http://i18.photobucket.com/albums/b139/evilyuki/ismoooooddodod.jpg bardzo podoba mi sie efekt, jaki przypadkiem wyszedł na mojej buziuni xD no kolanach nieodżałowany Ismael, którego miałam tylko weekend i musiałam oddać crying to na cholerę oddawałaś? bo nie był mój, ja się nim tylko opiekowałam emo są wakacje, trzeba było się spakować, zaszyć gdzieś, przyczaić, zaczekać aż sprawa przycichnie i wtedy byłby już tylko twój.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 12:13 pm
Kukus EvilYuki Kukus EvilYuki http://i18.photobucket.com/albums/b139/evilyuki/ismoooooddodod.jpg bardzo podoba mi sie efekt, jaki przypadkiem wyszedł na mojej buziuni xD no kolanach nieodżałowany Ismael, którego miałam tylko weekend i musiałam oddać crying to na cholerę oddawałaś? bo nie był mój, ja się nim tylko opiekowałam emo są wakacje, trzeba było się spakować, zaszyć gdzieś, przyczaić, zaczekać aż sprawa przycichnie i wtedy byłby już tylko twój. własnie! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 12:39 pm
Portycja na łyso się opierdziel, cipka, będzie szacuken. poki co nie zarezykuje xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 1:19 am
Rin_Youkai Wohohohoh Rodzyn! 4laugh Fajowe wloski <3333333 zaczynam myslec, ze wszyscy wyladnieli oprocz mnie XD na przykład kto?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 3:39 am
... < wysile sie i odpowiem na to pytanie mimo, ze odpowiedz jest podana > wszystkie osoby , które wczesniej zamieszczały tu swoje zdjecia, i teraz dały je ponownie <3 offtop >w< na wlasnym topiku wstyd! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 4:50 am
Rin_Youkai ... < wysile sie i odpowiem na to pytanie mimo, ze odpowiedz jest podana > wszystkie osoby , które wczesniej zamieszczały tu swoje zdjecia, i teraz dały je ponownie <3 offtop >w< na wlasnym topiku wstyd! XD po pierwsze primo: bezedury pani mówisz. nie którzy niezmiennie potworni są, na ten przykład ja, nawet nikt się nie ustosunkowuje, bo się boją oglądać moje oblicze. po drugie sekondo: Flamasterek może tu do woli i bez umiarkowania offtopić, się_topić, prze_topić, etcetea etcetera, a teraz robimy 'HURA'. toć to jego dzieło i przysługują mu prawa nadane przez święty majestat nieustających gazów Desta. a po trzecie: wstyd wynaleźli brzydcy ludzie i tchórze, żeby tym nieograniczonym wpierać, że źle postępują.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 8:17 am
Kukus Rin_Youkai ... < wysile sie i odpowiem na to pytanie mimo, ze odpowiedz jest podana > wszystkie osoby , które wczesniej zamieszczały tu swoje zdjecia, i teraz dały je ponownie <3 offtop >w< na wlasnym topiku wstyd! XD po pierwsze primo: bezedury pani mówisz. nie którzy niezmiennie potworni są, na ten przykład ja, nawet nikt się nie ustosunkowuje, bo się boją oglądać moje oblicze. po drugie sekondo: Flamasterek może tu do woli i bez umiarkowania offtopić, się_topić, prze_topić, etcetea etcetera, a teraz robimy 'HURA'. toć to jego dzieło i przysługują mu prawa nadane przez święty majestat nieustających gazów Desta. a po trzecie: wstyd wynaleźli brzydcy ludzie i tchórze, żeby tym nieograniczonym wpierać, że źle postępują. no! (kurcze, gazów? ;P ) Rin--- dla mnie tam wszyscy wyglądają tak samo- niektórzy tylko gorzej mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 1:23 pm
Kukus na ten przykładten tego zdjęcie z rana szczeliłem i kamerką, więc trochę niewyraźne zrob sobie przedzialek na bok, moze bedzie lepiej ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 2:01 pm
Aidanna Kukus na ten przykładten tego zdjęcie z rana szczeliłem i kamerką, więc trochę niewyraźne zrob sobie przedzialek na bok, moze bedzie lepiej ;D emokukus... olaboga... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|