|
|
|
|
Posted: Thu Aug 25, 2005 10:48 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 25, 2005 10:59 am
to sie trzym
jeszt tu kto? nunununu? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 26, 2005 12:14 am
Melduje sie do sluzby ale nie ma chyba nikogo do wydawania rozkazow xd xd rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 26, 2005 1:53 am
Twisted_Exile Melduje sie do sluzby ale nie ma chyba nikogo do wydawania rozkazow xd xd rofl mrgreen twisted jestem
choc piowinnam jeszcze sobie slodko spac....... mam juz 3 albumy Masive Attack heart blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 26, 2005 1:56 am
Baliaur Twisted_Exile Melduje sie do sluzby ale nie ma chyba nikogo do wydawania rozkazow xd xd rofl mrgreen twisted jestem
choc piowinnam jeszcze sobie slodko spac....... mam juz 3 albumy Masive Attack heart blaugh ale mi nie ma kto wydawac rozkazow a nie chce naduzywac swojej wladzy bo nzowu mi sie oberwie xp rofl mrgreen a ja mam...a ja mam..... hmmmmmmmmm................ zastanowie sie nad odpowiedzia rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 26, 2005 2:18 am
Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile Melduje sie do sluzby ale nie ma chyba nikogo do wydawania rozkazow xd xd rofl mrgreen twisted jestem
choc piowinnam jeszcze sobie slodko spac....... mam juz 3 albumy Masive Attack heart blaugh ale mi nie ma kto wydawac rozkazow a nie chce naduzywac swojej wladzy bo nzowu mi sie oberwie xp rofl mrgreen a ja mam...a ja mam..... hmmmmmmmmm................ zastanowie sie nad odpowiedzia rofl mrgreen twisted jak tak bardzo chcesz to ja moge rofl wlasnie sobie Skalpel przesluchue.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 26, 2005 2:19 am
Baliaur Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile Melduje sie do sluzby ale nie ma chyba nikogo do wydawania rozkazow xd xd rofl mrgreen twisted jestem
choc piowinnam jeszcze sobie slodko spac....... mam juz 3 albumy Masive Attack heart blaugh ale mi nie ma kto wydawac rozkazow a nie chce naduzywac swojej wladzy bo nzowu mi sie oberwie xp rofl mrgreen a ja mam...a ja mam..... hmmmmmmmmm................ zastanowie sie nad odpowiedzia rofl mrgreen twisted jak tak bardzo chcesz to ja moge rofl wlasnie sobie Skalpel przesluchue..... niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...ni ma mowy evil rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 26, 2005 2:23 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 26, 2005 2:25 am
witam pana generala*bacznosc i salutuje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 26, 2005 2:26 am
Twisted_Exile witam pana generala*bacznosc i salutuje* spocznijcie towarzyszko.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 26, 2005 2:27 am
revcat Twisted_Exile witam pana generala*bacznosc i salutuje* spocznijcie towarzyszko......... *spoczywa* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 26, 2005 2:40 am
dobra skoro nikt mi nic nie rozkazuje to chyba pojde na patrol....moze male polowanko na kapitalistyczne swinie urzadze pirate pirate rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 26, 2005 2:49 am
Twisted_Exile dobra skoro nikt mi nic nie rozkazuje to chyba pojde na patrol....moze male polowanko na kapitalistyczne swinie urzadze pirate pirate rofl mrgreen twisted *zaklada maske Shin-chana* buzzzzziiiiiiiiii rofl *puci puci puci* mrgreen
ostatnio mnie kumpela uswiadomila ze sie zachowuje gorzej od Shinn-chana xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 26, 2005 2:54 am
Moni.. ja wiedzialam ze ty mne ne koffasz...... uj by sie przyfdalo tle odpalic.. a mi sie nie chce rofl //Fju: Stereophonics - [Word Gets Around #08] Same Size Feet [3:59] >>Sniadanko........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 26, 2005 7:54 am
kurwa, nie ma nikogo nigdy jak przychodze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|