Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 287 288 289 290 291 292 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Lurzt

4,650 Points
  • Pie Feeder 50
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
PostPosted: Fri Sep 11, 2009 11:40 am

Nah akkor én találok ki témát.
Ki szokott játszani a Guild Wars-al?
PostPosted: Fri Sep 11, 2009 11:43 am

Lurzt
az mi az? sweatdrop

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Fri Sep 11, 2009 12:32 pm

napsugar
Lurzt
az mi az? sweatdrop

Kicsit véres öldöklős játék
PostPosted: Fri Sep 11, 2009 12:58 pm

Medvelaszlo
napsugar
Lurzt
az mi az? sweatdrop

Kicsit véres öldöklős játék
stare

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Syrielle

Desirable Kitten

9,075 Points
  • Cat Fancier 100
  • Treasure Hunter 100
  • Full closet 200
PostPosted: Sat Sep 12, 2009 12:49 am

Hát ha tudnám mi az, biztos játszanék rajta... xp
PostPosted: Sat Sep 12, 2009 1:01 am

A címét olvastam már, de nem ismerem.

Én is kérdezek: Dekaron ill. 2moons valakinek ismerős? (előbbi az európai változat utóbbi amerikai)

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Elleine

6,550 Points
  • Tycoon 200
  • Money Never Sleeps 200
  • Overstocked 200
PostPosted: Sat Sep 12, 2009 9:57 am

ezek mmorpg-k?
PostPosted: Sat Sep 12, 2009 12:15 pm

Guild Wars egy havidíj mentes játék aminek nagyon szép grafikája és minimálisan véres mmorpg

Lurzt

4,650 Points
  • Pie Feeder 50
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sun Sep 13, 2009 3:17 am

A Dekaron/2moons ingyenesen letölthető 2-3 gigás klienses MMO, csak regizni kell hozzá a Gamtribe-on de semmi pénz. Hátrány a séma karakterek (karakter fajtánként pl varázslólányok, segita vadászok stb.) a kicsit lassú fejlődés és rá lehet unni a sok harcra, előny a jó grafika,szép páncélok (ami szintfüggő), jó támadások és van küldi meg szörny bőven. És itt is lehet partyt alakítani, mint a crewet a zomgben stb.
PostPosted: Sun Sep 13, 2009 10:09 am

Az enyémnél is van bőven sőt boss-ok között van nehéz is és amilyen Guild Wars játékot veszed akkor annak a játéknak történetét végig lehet vinni. Na meg itt van titlek amit valamilyen bónuszt kapsz ha ki maximálod vagy vannak olyan titlek ami aktív vagy passzív képességet kapsz de csak annyira erősek lehetnek amennyire növeled titledet .

Nah itt van a karakterem
User Image

Lurzt

4,650 Points
  • Pie Feeder 50
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sun Sep 13, 2009 10:23 am

nemtom h kinőttem e ezekből a dolgokból vagy alapból nem is voltam benne, de én sose játszottam nagyon ilyen játékokkal sweatdrop nekem a géphasználat szinte teljes mértékben a netre korlátozódik (nahjó meg pár alap dologra mint word, vagy photoshop...) asszem egyszer töltöttem le egy mmorpg-t amit egyik reklámban láttam valahol (lehet h itt gaia-n.... rolleyes nem is tudom...) de valahogy nem kötött le, mert igazából el sem tudtam indulni sweatdrop de ez csak a saját szubjektív tapasztalatom
PostPosted: Sun Sep 13, 2009 10:38 am

napsugar
nemtom h kinőttem e ezekből a dolgokból vagy alapból nem is voltam benne, de én sose játszottam nagyon ilyen játékokkal sweatdrop nekem a géphasználat szinte teljes mértékben a netre korlátozódik (nahjó meg pár alap dologra mint word, vagy photoshop...) asszem egyszer töltöttem le egy mmorpg-t amit egyik reklámban láttam valahol (lehet h itt gaia-n.... rolleyes nem is tudom...) de valahogy nem kötött le, mert igazából el sem tudtam indulni sweatdrop de ez csak a saját szubjektív tapasztalatom

Hát igeen van ilyen is de nem baj... valaki így valaki úgy smile Ízlések és pofonok. ^^ Végülis nem kell mindenkinek ugrálnia a számítógépes játékokért. 3nodding
Én személyszerint szeretem a játékokat csak.. sokszor nincs időm rá mert internetezek, meg msn-ezek és mellette tanulok is.^^"
Bár azért van pár kedvencem mint például a Pokoli szomszédok, vagy a Syberia1-2, és még sorolhatnák párat. smile A Syberia 2-t még mindig nem vittem végig, de már nincs sok belőle. Meg interneten is szoktam játszani. rofl

bocsi_v4

4,000 Points
  • Consumer 100
  • Autobiographer 200
  • Junior Trader 100

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sun Sep 13, 2009 10:46 am

nem azt mondtam h nem játszottam biggrin a pokoli szomszédok pl nekem is az egyik nagy favoritom volt anno whee
csak mióta gimnazista vagyok örülök ha kicsit msn-ezni meg aludni van időm... most is pl msn meg gaia mellett gépelem be a német politikai rendszer felépítését és szervezeteit németül.... már kifolynak lassan a szemeim....
PostPosted: Sun Sep 13, 2009 11:00 am

napsugar
nem azt mondtam h nem játszottam biggrin a pokoli szomszédok pl nekem is az egyik nagy favoritom volt anno whee
csak mióta gimnazista vagyok örülök ha kicsit msn-ezni meg aludni van időm... most is pl msn meg gaia mellett gépelem be a német politikai rendszer felépítését és szervezeteit németül.... már kifolynak lassan a szemeim....

Ooh érteem. 3nodding Végülis van benne valami... ez a tanulás ezt teszi az emberrel. sweatdrop crying Hajrá Napsugáár 3nodding 3nodding Jut eszembe nekemis átkellene nézni a szi. elméletet. eek eek eek És holnap lesz 0. órám így elég hamar kellene lefeküdnöm. crying

bocsi_v4

4,000 Points
  • Consumer 100
  • Autobiographer 200
  • Junior Trader 100

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sun Sep 13, 2009 11:03 am

akkor hajrá a tanuláshoz neked is biggrin és nyomás aludni whee
szerencsére én megúszom a 0. órákat addig amíg nem kezdődnek a nyitótáncpróbák sweatdrop akkor nekem is jön majd a hajnalban kelés gonk
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 287 288 289 290 291 292 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games