|
|
|
|
Posted: Fri Sep 11, 2009 11:40 am
Nah akkor én találok ki témát. Ki szokott játszani a Guild Wars-al?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 11, 2009 11:43 am
Lurzt Nah akkor én találok ki témát. Ki szokott játszani a Guild Wars-al? az mi az? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 11, 2009 12:32 pm
napsugar Lurzt Nah akkor én találok ki témát. Ki szokott játszani a Guild Wars-al? az mi az? sweatdrop Kicsit véres öldöklős játék
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 11, 2009 12:58 pm
Medvelaszlo napsugar Lurzt Nah akkor én találok ki témát. Ki szokott játszani a Guild Wars-al? az mi az? sweatdrop Kicsit véres öldöklős játék stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 12, 2009 12:49 am
Hát ha tudnám mi az, biztos játszanék rajta... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 12, 2009 1:01 am
A címét olvastam már, de nem ismerem.
Én is kérdezek: Dekaron ill. 2moons valakinek ismerős? (előbbi az európai változat utóbbi amerikai)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 12, 2009 9:57 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 12, 2009 12:15 pm
Guild Wars egy havidíj mentes játék aminek nagyon szép grafikája és minimálisan véres mmorpg
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 13, 2009 3:17 am
A Dekaron/2moons ingyenesen letölthető 2-3 gigás klienses MMO, csak regizni kell hozzá a Gamtribe-on de semmi pénz. Hátrány a séma karakterek (karakter fajtánként pl varázslólányok, segita vadászok stb.) a kicsit lassú fejlődés és rá lehet unni a sok harcra, előny a jó grafika,szép páncélok (ami szintfüggő), jó támadások és van küldi meg szörny bőven. És itt is lehet partyt alakítani, mint a crewet a zomgben stb.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 13, 2009 10:09 am
Az enyémnél is van bőven sőt boss-ok között van nehéz is és amilyen Guild Wars játékot veszed akkor annak a játéknak történetét végig lehet vinni. Na meg itt van titlek amit valamilyen bónuszt kapsz ha ki maximálod vagy vannak olyan titlek ami aktív vagy passzív képességet kapsz de csak annyira erősek lehetnek amennyire növeled titledet . Nah itt van a karakterem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 13, 2009 10:23 am
nemtom h kinőttem e ezekből a dolgokból vagy alapból nem is voltam benne, de én sose játszottam nagyon ilyen játékokkal sweatdrop nekem a géphasználat szinte teljes mértékben a netre korlátozódik (nahjó meg pár alap dologra mint word, vagy photoshop...) asszem egyszer töltöttem le egy mmorpg-t amit egyik reklámban láttam valahol (lehet h itt gaia-n.... rolleyes nem is tudom...) de valahogy nem kötött le, mert igazából el sem tudtam indulni sweatdrop de ez csak a saját szubjektív tapasztalatom
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 13, 2009 10:38 am
napsugar nemtom h kinőttem e ezekből a dolgokból vagy alapból nem is voltam benne, de én sose játszottam nagyon ilyen játékokkal sweatdrop nekem a géphasználat szinte teljes mértékben a netre korlátozódik (nahjó meg pár alap dologra mint word, vagy photoshop...) asszem egyszer töltöttem le egy mmorpg-t amit egyik reklámban láttam valahol (lehet h itt gaia-n.... rolleyes nem is tudom...) de valahogy nem kötött le, mert igazából el sem tudtam indulni sweatdrop de ez csak a saját szubjektív tapasztalatom Hát igeen van ilyen is de nem baj... valaki így valaki úgy smile Ízlések és pofonok. ^^ Végülis nem kell mindenkinek ugrálnia a számítógépes játékokért. 3nodding Én személyszerint szeretem a játékokat csak.. sokszor nincs időm rá mert internetezek, meg msn-ezek és mellette tanulok is.^^" Bár azért van pár kedvencem mint például a Pokoli szomszédok, vagy a Syberia1-2, és még sorolhatnák párat. smile A Syberia 2-t még mindig nem vittem végig, de már nincs sok belőle. Meg interneten is szoktam játszani. rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 13, 2009 10:46 am
nem azt mondtam h nem játszottam biggrin a pokoli szomszédok pl nekem is az egyik nagy favoritom volt anno whee csak mióta gimnazista vagyok örülök ha kicsit msn-ezni meg aludni van időm... most is pl msn meg gaia mellett gépelem be a német politikai rendszer felépítését és szervezeteit németül.... már kifolynak lassan a szemeim....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 13, 2009 11:00 am
napsugar nem azt mondtam h nem játszottam biggrin a pokoli szomszédok pl nekem is az egyik nagy favoritom volt anno whee csak mióta gimnazista vagyok örülök ha kicsit msn-ezni meg aludni van időm... most is pl msn meg gaia mellett gépelem be a német politikai rendszer felépítését és szervezeteit németül.... már kifolynak lassan a szemeim.... Ooh érteem. 3nodding Végülis van benne valami... ez a tanulás ezt teszi az emberrel. sweatdrop crying Hajrá Napsugáár 3nodding 3nodding Jut eszembe nekemis átkellene nézni a szi. elméletet. eek eek eek És holnap lesz 0. órám így elég hamar kellene lefeküdnöm. crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 13, 2009 11:03 am
akkor hajrá a tanuláshoz neked is biggrin és nyomás aludni whee szerencsére én megúszom a 0. órákat addig amíg nem kezdődnek a nyitótáncpróbák sweatdrop akkor nekem is jön majd a hajnalban kelés gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|