|
|
|
|
Posted: Tue Oct 02, 2007 11:09 am
opcy studia... pff po pierwszym zjezdzie serio mialem ochote przyje*¬ szefowi katedry w ktorej studiuje.. ale... ze za co? XO
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 02, 2007 11:15 am
gaabsmrr opcy studia... pff po pierwszym zjezdzie serio mialem ochote przyje*¬ szefowi katedry w ktorej studiuje.. ale... ze za co? XO a to ze jest typowym cwaniaczkiem, i za to ze podskoczyl studentom po informatyce wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 02, 2007 1:29 pm
opcy gaabsmrr opcy studia... pff po pierwszym zjezdzie serio mialem ochote przyje*¬ szefowi katedry w ktorej studiuje.. ale... ze za co? XO a to ze jest typowym cwaniaczkiem, i za to ze podskoczyl studentom po informatyce wink UUU, ale będzie zemsta rzucicie w niego dyskietką na której będzie wirus. "obrazek eboli"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 02, 2007 1:49 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 02, 2007 2:35 pm
jak ja sie ciesze że jeszcze nie muszę studiować... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 03, 2007 1:38 am
cicha jak ja sie ciesze że jeszcze nie muszę studiować... rofl i prawdopodobnie nigdy nie będziesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 03, 2007 2:49 am
Kukus cicha jak ja sie ciesze że jeszcze nie muszę studiować... rofl i prawdopodobnie nigdy nie będziesz. nie bądz dla niej taki ostry... *turla sie ze śmiechu* lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 03, 2007 4:21 am
Kopciuszek Kukus cicha jak ja sie ciesze że jeszcze nie muszę studiować... rofl i prawdopodobnie nigdy nie będziesz. nie bądz dla niej taki ostry... *turla sie ze śmiechu* lol ja nie jestem ostry, po prostu w tym kraju nie trzeba być wykształconym by coś osiągnąć, wystarczy być pełnym nienawiści chamem... wystarczy spojrzeć na władzę... niby wykształceni ludzie, ale chuj nam po tym, bo naród traktują jak śmieci... szczególnie inteligencję, bo im zagraża. a co najbardziej przeraża lepiej nam było za rządów elektryka i gościa, który nie obronił magistra.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 03, 2007 6:10 am
BeeWolf UUU, ale będzie zemsta rzucicie w niego dyskietką na której będzie wirus. "obrazek eboli" lepiej.. naskarzymy na niego u pani dziekan wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 03, 2007 6:14 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 03, 2007 6:23 am
witam.. lece na obiad.. bede za 20 minut wink Meanwhile, Back in Communist Russia [Indian Ink #02] Delay-Decay-Attack [3:46]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 03, 2007 6:29 am
opcy witam.. lece na obiad.. bede za 20 minut wink Meanwhile, Back in Communist Russia [Indian Ink #02] Delay-Decay-Attack [3:46] uaaaaa <3 bede czekac heart mrgreen jesli wczesniej nie zagonia mnie do sprzatania samochodu... 118_giulia_siegel_-_dance
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 03, 2007 6:48 am
Rin_Youkai opcy witam.. lece na obiad.. bede za 20 minut wink Meanwhile, Back in Communist Russia [Indian Ink #02] Delay-Decay-Attack [3:46] uaaaaa <3 bede czekac heart mrgreen jesli wczesniej nie zagonia mnie do sprzatania samochodu... 118_giulia_siegel_-_dancenoto sie doczekalas... chyba.. cool co tam ciekawego? The Smashing Pumpkins [Mellon Collie And The Infinite Sadness (Twilight To Starlight) #07] Through The Eyes Of Ruby [7:38]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 03, 2007 8:02 am
opcy noto sie doczekalas... chyba.. cool co tam ciekawego? The Smashing Pumpkins [Mellon Collie And The Infinite Sadness (Twilight To Starlight) #07] Through The Eyes Of Ruby [7:38]chyba ją pogonili do odkurzania ogródka. ja idę spać, bo jakoś mi dziś smutno i niesympatycznie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 03, 2007 9:52 am
Kukus opcy noto sie doczekalas... chyba.. cool co tam ciekawego? The Smashing Pumpkins [Mellon Collie And The Infinite Sadness (Twilight To Starlight) #07] Through The Eyes Of Ruby [7:38]chyba ją pogonili do odkurzania ogródka. ja idę spać, bo jakoś mi dziś smutno i niesympatycznie a no niestety :< * podaje czekolade na poprawe humoru* Opcy: a takie tam rozterki zyciowe XD a co u ciebie? W koncu szkola sie zaczela, co ? cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|