|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 29, 2007 12:15 pm
Rin_Youkai Kopciuszek Rin_Youkai Kopciuszek Rin_Youkai o_o''' widze, ze gryzienie byc w moda ja nie gryze tio mnie gryza wink ~Taaaaak? a kto mnie wlasnie ugryzl, co >.! kurczak moja pchełka mi zwiała "Azor do nogi " xd O_O * chowa wszystkie swoje psy* to moze ja juz sobie pojde XD nie martw sie to tylko jedna i wytresiwana nie lubi zwierząt blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 29, 2007 12:26 pm
jestem taki sam jak palec albo coś tam... la la la...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 30, 2007 11:14 am
chyba dawno Omi nie bylo... ._.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 30, 2007 11:30 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 30, 2007 11:30 am
EvilYuki chyba dawno Omi nie bylo... ._. może znalazła chłopa i nadrabia okres abstynencji i szerokopojętego bezruchu. albo potrącił ją samochód i dogorywa w jakimś rowie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 30, 2007 12:58 pm
Kukus albo potrącił ją samochód i dogorywa w jakimś rowie. co najmniej dreszcz mnie przeszedl.. agrr.. nie mozna zle myslec, a nawet zyczyc blizniemu...no bo...no bo.... no bo to sie czasem spelnia sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 30, 2007 10:59 pm
Baranina Kukus albo potrącił ją samochód i dogorywa w jakimś rowie. co najmniej dreszcz mnie przeszedl.. agrr.. nie mozna zle myslec, a nawet zyczyc blizniemu...no bo...no bo.... no bo to sie czasem spelnia sweatdrop przecież nic złego jej nie życzymy, co więcej wyrażamy obawę związaną z jej przedłużającą się nieobecnością, obawę o jej bezpieczeństwo i zdrowie. połączoną z czarnym humorem, ale nie zawierającą żadnego negatywnego ładunku emocjonalnego, wręcz przeciwnie, pierwsza cześć mojej wypowiedzi jest raczej przypuszczeniem, że jej nieobecność wynika ze stanu upojenia szczęściem i rozkoszą. poza tym co ty tutaj za parapsychologiczne teorie snujesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 01, 2007 5:25 am
EvilYuki chyba dawno Omi nie bylo... ._. Refleks Baranina Kukus albo potrącił ją samochód i dogorywa w jakimś rowie. co najmniej dreszcz mnie przeszedl.. agrr.. nie mozna zle myslec, a nawet zyczyc blizniemu...no bo...no bo.... no bo to sie czasem spelnia sweatdrop
Kukusowi nie będzie smakować śniadanie, Kukusowi nie będzie smakować śniadanie, Kukusowi nie będzie smakować śniadanie, Kukusowi nie będzie smakować śniadanie, Kukusowi nie będzie smakować śniadanie, Kukusowi nie będzie smakować śniadanie, Kukusowi nie będzie smakować śniadanie, Kukusowi nie będzie smakować śniadanie, Kukusowi nie będzie smakować śniadanie, Kukusowi nie będzie smakować śniadanie, Kukusowi nie będzie smakować śniadanie, Kukusowi nie będzie smakować śniadanie, Kukusowi nie będzie smakować śniadanie, Kukusowi nie będzie smakować śniadanie, Kukusowi nie będzie smakować śniadanie, Kukusowi nie będzie smakować śniadanie, Kukusowi nie będzie smakować śniadanie!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 01, 2007 6:41 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 01, 2007 12:27 pm
BeeWolf Baranina co najmniej dreszcz mnie przeszedl.. agrr.. nie mozna zle myslec, a nawet zyczyc blizniemu...no bo...no bo.... no bo to sie czasem spelnia sweatdrop
Kukusowi nie będzie smakować śniadanie, Kukusowi nie będzie smakować śniadanie, Kukusowi nie będzie smakować śniadanie, Kukusowi nie będzie smakować śniadanie, Kukusowi nie będzie smakować śniadanie, Kukusowi nie będzie smakować śniadanie, Kukusowi nie będzie smakować śniadanie, Kukusowi nie będzie smakować śniadanie, Kukusowi nie będzie smakować śniadanie, Kukusowi nie będzie smakować śniadanie, Kukusowi nie będzie smakować śniadanie, Kukusowi nie będzie smakować śniadanie, Kukusowi nie będzie smakować śniadanie, Kukusowi nie będzie smakować śniadanie, Kukusowi nie będzie smakować śniadanie, Kukusowi nie będzie smakować śniadanie, Kukusowi nie będzie smakować śniadanie!!!!!Tea Who You! Śniadanie mi jak najbardziej smakowało, parapsychologia się nie sprawdza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 01, 2007 1:37 pm
Kukus BeeWolf Baranina co najmniej dreszcz mnie przeszedl.. agrr.. nie mozna zle myslec, a nawet zyczyc blizniemu...no bo...no bo.... no bo to sie czasem spelnia sweatdrop
Kukusowi nie będzie smakować śniadanie, Kukusowi nie będzie smakować śniadanie, Kukusowi nie będzie smakować śniadanie, Kukusowi nie będzie smakować śniadanie, Kukusowi nie będzie smakować śniadanie, Kukusowi nie będzie smakować śniadanie, Kukusowi nie będzie smakować śniadanie, Kukusowi nie będzie smakować śniadanie, Kukusowi nie będzie smakować śniadanie, Kukusowi nie będzie smakować śniadanie, Kukusowi nie będzie smakować śniadanie, Kukusowi nie będzie smakować śniadanie, Kukusowi nie będzie smakować śniadanie, Kukusowi nie będzie smakować śniadanie, Kukusowi nie będzie smakować śniadanie, Kukusowi nie będzie smakować śniadanie, Kukusowi nie będzie smakować śniadanie!!!!!Tea Who You! Śniadanie mi jak najbardziej smakowało, parapsychologia się nie sprawdza. Esz, a miałem nadzieję, swoją drogą to chciałem to przetestować na czymś mało ... no bo inaczej było by ... ... ... no wiecie ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 02, 2007 1:10 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 02, 2007 8:46 am
Czemu tutaj przez cały świat nikogo nie ma?! Dawno mnie tu nie było, ale za dawnych czasów zwykło tu się przewinąć wiele ciekawych osobwości w przeciągu jednego wieczoru. co sie dzieje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 02, 2007 9:58 am
hyh, podobaja mi sie te studia mrgreen z trzech wykladow odbyl sie jeden, w dodatku trwal pol godziny ;P
lovely
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 02, 2007 10:37 am
studia... pff
po pierwszym zjezdzie serio mialem ochote przyje*¬ szefowi katedry w ktorej studiuje..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|