|
|
|
|
Posted: Sun Sep 23, 2007 6:20 am
Kukus BeeWolf Czarna Lisiczka lol, czyja to "dupa"? stressed Nie wiem wpisałem w Google "dupa" i znalazło "Dupę" źle podtarta jest Znalazł się specjalista od podcierania dupy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 23, 2007 7:06 am
BeeWolf Kukus BeeWolf Czarna Lisiczka lol, czyja to "dupa"? stressed Nie wiem wpisałem w Google "dupa" i znalazło "Dupę" źle podtarta jest Znalazł się specjalista od podcierania dupy. ależ chlopcy,no nie unoście się tak
a pszczółką, o której śpiewał Wodecki, to jestem ja mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 23, 2007 7:25 am
BeeWolf Kukus BeeWolf Czarna Lisiczka lol, czyja to "dupa"? stressed Nie wiem wpisałem w Google "dupa" i znalazło "Dupę" źle podtarta jest Znalazł się specjalista od podcierania dupy. może nie specjalista, ale ja twarzy w bidecie nie myję rofl chociaż może i specjalista, bo nie przypominam sobie bym miewał w szortach grube brązowe pręgi stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 23, 2007 9:45 am
Kukus BeeWolf Kukus BeeWolf Czarna Lisiczka lol, czyja to "dupa"? stressed Nie wiem wpisałem w Google "dupa" i znalazło "Dupę" źle podtarta jest Znalazł się specjalista od podcierania dupy. może nie specjalista, ale ja twarzy w bidecie nie myję rofl chociaż może i specjalista, bo nie przypominam sobie bym miewał w szortach grube brązowe pręgi stare No specjalista od mycia twarzy xD. A to ci się chwali, łyżwa w gatkach jest mało interesująca.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 23, 2007 2:23 pm
BeeWolf No specjalista od mycia twarzy xD. A to ci się chwali, łyżwa w gatkach jest mało interesująca. ano, łyżwiarstwo to nie jest sport dla mnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 24, 2007 12:25 am
Kukus BeeWolf No specjalista od mycia twarzy xD. A to ci się chwali, łyżwa w gatkach jest mało interesująca. ano, łyżwiarstwo to nie jest sport dla mnie. Ale na kijku się poodpychać lubisz czasem, znaczy się narciarstwo lubisz? >ja tam lubie<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 24, 2007 2:47 am
BeeWolf Kukus BeeWolf No specjalista od mycia twarzy xD. A to ci się chwali, łyżwa w gatkach jest mało interesująca. ano, łyżwiarstwo to nie jest sport dla mnie. Ale na kijku się poodpychać lubisz czasem, znaczy się narciarstwo lubisz? >ja tam lubie<ja zasadniczo to lubię na deseczce unikac dotykania kijków... znaczy się slalom lubię.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 24, 2007 3:12 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 24, 2007 3:26 am
Chorujcie, k****, w samotnosci! jesień jest, to i choroby bedą (nawiasem właśnie mówiąc, to niezależnie od pory roku). Zaraz Wam bedę o moim kichaniu, gilach i charchaniu pisać... coraz bardziej mnie prowokujecie, dżizas... neutral oooo tak, a teraz z tego powodu powytykajcie mi co nieco palcem stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 24, 2007 3:37 am
Czarna Lisiczka Chorujcie, k****, w samotnosci! jesień jest, to i choroby bedą (nawiasem właśnie mówiąc, to niezależnie od pory roku). Zaraz Wam bedę o moim kichaniu, gilach i charchaniu pisać... coraz bardziej mnie prowokujecie, dżizas... neutral oooo tak, a teraz z tego powodu powytykajcie mi co nieco palcem stare ty zawsze chrapiesz, nie ważne czy jesteś chorą czy nie, pitolona piłujesz jak kombajn bizon domokun ja też mam gila ciągnącego się zieloną wstęgą po podłodze i się tak z tym nie lansuję stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 24, 2007 4:04 am
Kukus ja też mam gila ciągnącego się zieloną wstęgą po podłodze i się tak z tym nie lansuję stare banan-donosiciel domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 24, 2007 4:08 am
Czarna Lisiczka Kukus ja też mam gila ciągnącego się zieloną wstęgą po podłodze i się tak z tym nie lansuję stare banan-donosiciel domokun o żesz ty, w małżowinę miąchana... że ja baum jestem? ja ci kurwa dam... będziesz bita na dupę gołym szpadlem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 24, 2007 4:14 am
witam ,cio slychas w wielkim swiecie? heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 24, 2007 4:29 am
Kukus Czarna Lisiczka Kukus ja też mam gila ciągnącego się zieloną wstęgą po podłodze i się tak z tym nie lansuję stare banan-donosiciel domokun o żesz ty, w małżowinę miąchana... że ja baum jestem? ja ci kurwa dam... będziesz bita na dupę gołym szpadlem. nie obiecuj 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 24, 2007 4:41 am
sylvier witam ,cio slychas w wielkim swiecie? heart a ty się w rodzinne sprawy nie wcinaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|